Helsingissä järjestetään itsenäisyyspäivänä kaikille avoin itsenäisyysjuhla. Tapahtuman järjestäjä Paavo Väyrynen kuvailee juhlaa mielenilmaukseksi itsenäisyyden, sananvapauden ja kansanvallan puolesta.

Presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Paavo Väyrynen ilmoittaa verkkosivuillaan järjestävänsä oman itsenäisyyspäivän juhlan. Juhla järjestetään Helsingissä hotelli Arthurin Juhlasalissa (Vuorikatu 19) 6.12. klo 13. Yleisöllä on juhlaan vapaa pääsy.

Väyrynen kertoo juhlan olevan ennen muuta mielenilmaus Suomen itsenäisyyden, sananvapauden ja kansanvallan puolesta.

Pukeudun juhlassa tummaan pukuun, jolloin voin tänäkin itsenäisyyspäivänä kantaa Suomen Leijonan suurristiä. Kunnia- ja ansiomerkkejä voivat halutessaan kantaa myös vieraamme“, Väyrynen kertoo.

Väyrysen on määrä pitää tilaisuudessa juhlapuhe.

Lähde: Väyrysen tiedote


Mainos.

Kuvituskuva: Harri Ahola/Muokattu: Väyrysen kuva Seitsemän tähden liike, CC BY-SA 1.0 DEED

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Armis
Armis
5 kuukautta sitten

Hieno veto Väyryseltä. Toivottavasti järkyttävä määrä osallistujia.

Puolueeton
Puolueeton
5 kuukautta sitten

Valtamedia on varmaan hiljaa tilaisuudesta, mutta toivotaan, että tilaisuus herättää suomalaisia läntisen maailman luomasta massahypnoosista, jossa hypnotisoitu ei pysty näkemään maailmaa todellisena.
Kysymyksessä ei ole idiotismi tai kyvyttömyys ajatella. Suurin osa hypnoosissa olijoista on älymystöä, mutta jos havaintokyky on rajoittunutta ja eikä uutisia lueta tai katsella tarkkana, ei voi ymmärtää todellisuutta.
Massahypnoosissa myös hypnotisoijat ovat julistamansa aatteen hypnoosissa, toisin kuin normaalissa hypnoosissa hypnotisoija hallitsee tilanteen. Onneksi suuri joukko ihmisistä ei alistu hypnoosiin vaan osaa ajatella itsenäisesti.
Onnea Väyrysen Paavon herättämisyritykselle toivovat kaikki Suomen vakavan tilanteen havainneet. Jos et ole havainnut vakavuutta ja uskot hallintoviranomaisten ratkaisevan tilanteen, tutki henkistä tilaasi ja yritä herätä jo ennen prsesidentinvaaleja.

Ville
Ville
5 kuukautta sitten

Ehdottomasti tilausta tällaiselle. Jokainen on havainnut nykypoliitikkojen olevan pihalla monimutkaisista kv narratiiveista mukaanlukien WHO:n sopimus, digitaalinen valuutta, ilmastokysymykset, sekä myös erilaiset sisäisenturvallisuuden protokollat, jotka pyrkivät pakottamaan siviiliyhteiskuntaa (hybridikeskus, vastaterrorismi, yms) puhumattakaan ulkoisesta turvallisuudesta ja puolustusvhteistyösopimuksen yksityiskohdista. Kyseessä on hyvin monimutkainen maailma, jossa ei voi luottaa EU päätöksentekoon ja siksi pohjoismaiden tulisi vetäytyä sivummalle. Puolueet pyrkivät ymmärtämättömyyttään tekemään yhteistyötä läntisten agendojen toteuttamisessa, mutta kokeneet kv ihmiset ymmärtävät, että imperium ja sen etu on johtava sopimuksiin piiloitettu teema ja sen logiikkana on, että imperiumilla on vain vasalleja ei samanarvoisia toimijoita.



Contact Us

10
0
Kommentoi ja keskustele!x