Mikä Vastaan Sanomat?


Vastaan Sanomat on keväällä 2022 perustettu vapaa, itsenäinen ja riippumaton verkkolehti. Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja on Kimmo Kautio.

Sloganimme mukaisesti olemme Se vastuullinen vastamedia. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme rehellistä journalismia resurssiemme puitteissa. Olemme ylpeitä siitä, että tuomme avoimesti esiin lähteemme, pyrimme tarkistamaan julkaisemamme tiedot useista lähteistä ja korjaamaan asiavirheemme sellaisia havaittuamme.

Vähäisten resurssiemme rajoissa toimintaamme ohjaa ajatus täydentää niin sanotun “valtamedian” tarjontaa, eli tuoda esiin vähälle huomiolle jääneitä näkökulmia ja tosiasioita, jotka edistävät suomalaisen lukijamme tasapainoisempaa ja monipuolisempaa kuvaa maailmasta. Meidän on turha kaiuttimena toitottaa samoja näkökulmia ja samoja asioita, kuin kaikki maamme suuret mediatalot.


Toimitus:

Päätoimittaja

Kimmo Kautio

Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

HAKU PÄÄLLÄ!

Haemme toimittajaa vapaaehtoistyöhön. Tehtävänäsi on kirjoittaa lukijoitamme kiinnostavista aiheista, kuten päivänpolttavista politiikan aiheista kotimaasta ja ulkomailta sähkeuutisia sekä tietysti laajempia, taustoittavia perspektiivi-kirjoituksia. Ota yhteyttä: kimmo@kimmokautio.com


Mainosratkaisut ja kaupallinen yhteistyö:

Katso Vastaan Sanomien mediakortti.


Viestit ja juttuvinkit

Viestit ja juttuvinkit toimitukselle sähköpostitse:

toimitus@vastaansanomat.com

tai alla olevalla lomakkeella:

Mielipidekirjoituksesi voit julkaista itse rekisteröitymällä Vastavuoro-blogipalveluumme kirjoittajaksi.Contact Us