Perussuomalaisten edustajat Etelä-Pohjanmaan maakuntahallituksessa tukivat Etelä-Pohjanmaan maahanmuutto-ohjelmassa esitettyä maahanmuuton kaksinkertaistamista 19. syyskuuta pidetyssä kokouksessa, kertoo Seinäjokinen.

Seinäjokisen tietojen mukaan perussuomalaisten edustajat eivät maakuntahallituksen kokouksessa vastustaneet esitystä saati jättäneet eriävää mielipidettä.

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra on julistanut, että puolue vastustaa maahanmuuttoa ratkaisuna työvoimapulaan.

Seinäjokinen kertoo, että myös Keski-Pohjanmaan 19.9. pidetyssä maakuntahallituksen kokouksessa hyväksyttiin yksimielisesti kansainvälistymisohjelma, joka panostaa kulttuuriseen monimuotoisuuteen ja kotouttamisen palveluiden tehostamiseen.

Keski-Pohjanmaan maakuntahallituksen puheenjohtaja on perussuomalaisten 2. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mauri Peltokangas, joka lehden tietojen mukaan poistui asian käsittelyn aikana kokouksesta.

Lähde: Seinäjokinen

Kuvituskuva: Pxhere, CC0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Tomppa
Tomppa
1 vuosi sitten

Mitäpä muuta takinkääntäjäpuolueelta voi odottaa – etenkään yksinkertaisen populisti Purran aikana. Jo Halla-Ahon puheenjohtajakaudella oli selviä merkkejä siitä, että persuista alettiin muokata hallituskelpoista puoluetta, mikä suomeksi tarkoittaa, että luovuttiin aiemmista periaatteista, joiden avulla puolue loi kannatuksensa. Persujen retoriikka on koko ajan ollut kaksinaismoralistinen ja äänestäjiään kasvoille sylkevä. Puheet ja teot ovat koko ajan olleet ristiriidassa, niin kuin taas tässäkin tapauksessa.

trackback

[…] kuten perussuomalaisten edustajien yksimielisesti muiden mukana tukemat päätökset maahanmuuton tuplaamisesta Etelä-Pohjanmaan maakuntahallituksessa osoittavat, pian ovat tervetulleita kaikki […]Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x