Pääministeri Sanna Marinin (sd.) uusimmat bilevideot ovat levinneet laajalti uutisissa ja sosiaalisessa mediassa viimeisen vuorokauden aikana. Videolla pääministerin nähdään tanssivan, laulavan ja juhlivan raskaasti.

Vapauden liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen Twitterissä:

“Onpas juttu. Ehkä Marin tietää itsekin, että hänet on jo päätetty vaihtaa johonkin toiseen WEF-ihmiseen. Petteri Orpoon?
Kiinnitän huomiota siihen, että Marin kiistää ITSE tehneensä mitään laitonta. Kuulostaa siltä, että muutakin on juhlissa käytetty kuin alkoholia.”

Lääkäri, Kuopion kaupunginvaltuutettu ja Pohjois-Savon aluevaltuutettu Pekka Timonen Facebookissa:

“Vaadin Sanna Marinille 1) välittömästi tehtävää huumeseulaa, sekä 2) päihdeseurannan aloittamista. Koko Suomen turvallisuus, asioiden hoito ja maine on kyseessä. Pääministerimme pidempiaikaisen, hyvin erikoisen toiminnan sekä itselleen ja maalleen haitallisen, hallitsemattomana pidettävän käytöksen pohjalta on aiheellista nämä selvittää.

Ja jos Marinilla tämän suhteen täysin puhtaat jauhot pussissa, olisi välittömästi tehtävä huumeseula hänelle hyvä reitti osittain hälventää kansan epäilyjä. Mutta toimii vain jos tehdään nyt heti, mieluusti tänään, eikä anneta ensin ajan kulua ensin. Bileistä jo aikaa kulunut, mutta emmehän tiedä mitä sen jälkeen on mahdollisesti tullut tehtyä. Tieto juuri tämän hetken tilanteestakin huumeseulan osalta olisi tärkeä. Niin halutessaan Sanna Marin saisi näyttenoton järjestettyä vaikka tunnin kuluttua otettavaksi.”

Kansanedustaja Veikko Vallin (ps.) ihmettelee twitterissä Ylen reagointia:

Vapauden liiton 2. varapuheenjohtaja Niko Aleksanteri Kauko twiittasi:

“Nyt valtamediassa kysellään onko Marin ylittänyt rajan biletyksellään. Terveemmässä yhteiskunnassa tätä olisi hänen kohdallaan kysytty jo aikoja sitten ja paljon vakavampiin asioihin liittyen, kuten täysin holtittoman velanoton ja perusoikeuksien loukkaamisten kohdalla.”

Hämeen vaalipiirissä eduskuntaan ehdolla oleva Vastaan Sanomien päätoimittaja ja Hämeenlinnan varavaltuutettu Kimmo Kautio puolestaan kommentoi pääkirjoituksessaan aiemmin tänään:

“Marinin biletys on jatkunut jo pitkään. Samaan aikaan suomalaisessa politiikassa on tehty suuria linjamuutoksia.

Jauhojengi-kohu asettaa Marinin arvostelukyvyn ja kannanmuodostuksen vakavasti kyseenalaiseksi. Erityisesti Marinin Nato-kannanmuodostuksella on ollut käänteentekevä vaikutus.”

Lue koko pääkirjoitus tästä.

Kuvituskuva: Pexels free photos

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
JKP
JKP
1 vuosi sitten

Marin alkaa olemaan pian rasite puolueelleen. Muu puolue jäi valovoimaisen puheenjohtaja/pääministerin varjoon, mutta nyt tuntuisi että Marinilla karannut suosio hallinnastaan ja tullut kaikkivoipaisuuden tunne.
Käytös on haitallinen Suomelle ja pääministeri-instituutiolle, voisitteko kuvitella, että Antti Rinne tai Juha Sipilä olisivat tuolla tavoin riekkuneet.
Viikonlopun aikana SDP tehnee tarvittavan johtopäätöksensä ja Sanna Marin pyytää eroa niin puheenjohtajan kuin pääministerin tehtävistäkin.
Nouseeko pääministeriksi Timo Harakka vaiko Tytti Tuppurainen?

Raimo N
Raimo N
1 vuosi sitten

False Flag…. tarkoituksellinen ”vuoto. Näin vedetään huomio taas siitä mitä tehdään taustalla uusien hybridiuhka lakien ja muiden kanssa. Ja WEF vaihtaa nyt, selvästi pelikirjansa mukaan, PMä läpi euroopan… kuulunee agendaan… sattumia ei ole pariin vuoteen nähty…Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x