Takavarikointimääräys kohdistui JPMorganin tileillä oleviin varoihin ja sen venäläisten tytäryhtiöiden osakkeisiin.

Pietarin välimiesoikeus on keskiviikkona määrännyt takavarikoimaan JPMorgan Chasen Venäjällä olevia varoja yhteensä 439,5 miljoonan dollarin arvosta.

Takavarikointimääräys kohdistui JPMorganin tileillä oleviin varoihin ja sen venäläisten tytäryhtiöiden osakkeisiin.

Takavarikko tapahtui viikko sen jälkeen, kun venäläispankki VTB nosti oikeudellisen kanteen Yhdysvaltain suurinta pankkia vastaan ​​saadakseen takaisin rahansa, johin siltä on estetty pääsy Yhdysvaltain pakotteiden johdosta.

Seuraavana päivänä JPMorgan nosti oman kanteensa venäläispankkia vastaan ​​yhdysvaltalaisessa tuomioistuimessa estääkseen sen omaisuuden takavarikoinnin.

Kiista keskittyy noin 439 miljoonan dollarin varoihin, joita VTB on pitänyt JPMorganin tilillään Yhdysvalloissa. Washingtonin määrättyä pakotteet, JPMorganin oli siirrettävä varat erilliselle sulkutilille. Yhdysvaltain pakotejärjestelmän mukaan VTB:llä tai JPMorganilla ei ole pääsyä varoihin.


Mainos.

VTB on varoittanut, että JPMorgan pyrkisi poistumaan Venäjältä ja kieltäytyisi maksamasta korvauksia.

Lähde: Financial Times

Kuvituskuva: Ben Sutherland/Flickr, CC BY 2.0 DEED

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha
Juha
10 päivää sitten

Omituista että JP Morgan lisäsi investointien määrää 48 %a viimevuonna Venäjällä ollen suurin ulkomainen investoija venålållä. Mutta Venäjän talouden bkt kasvu on tällä hetkellä nopeimpia maailmassa joten USAn banksterit haluavat toki siivun tästä.

https://tass.com/economy/1708911

Eipä anneta yhden sodan estää syndikaatin busineksiä..

Hölmölässä ei tätä edes ymmärretä
Hölmölässä ei tätä edes ymmärretä
10 päivää sitten

Tässä paljastuu lännen valheellinen toiminta. Itse takavarikoivat Venäjän varoja ja kun Venäjä tekee oikeutetusti saman niin hirveä parku alkaa.



Contact Us

10
0
Kommentoi ja keskustele!x