Poliisi tiedotti 19.8. aloittaneensa esitutkinnan Helsingin Sanomien uutisesta, jossa kerrottiin kansanedustaja Wille Rydmaniin (kok.) kohdistuvista ahdisteluväitteistä.

“Tutkintapyynnössä nimikkeinä ovat törkeä kunnianloukkaus ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen. Nimikkeet voivat tarkentua tutkinnan edetessä”, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha-Matti Suominen.

Wille Rydman kommentoi asiaa twitterissä:

“Poliisi ei vakuuttunut Helsingin Sanomien minusta esittämien väitteiden todenperäisyydestä samaan tapaan kuin Twitterin äänekkäin väki ja panikointialtteimmat poliitikot. Poliisi katsoo, että asiassa on syytä epäillä rikosta ja käynnisti esitutkinnan.”

Kuva: Ville Paasimaa, CC BY-SA 4.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x