BlackRock-paljastusvideo leviää vauhdilla verkossa. Salaa kuvatuilla videoilla yhtiön työntekijä puhuu muun muassa senaattorien lahjonnasta ja siitä, kuinka Ukrainan sota on hyväksi bisneksille.

O’Keefe Media Group on julkaissut uuden videon, joka keskittyy amerikkalaiseen monikansalliseen sijoitusyhtiö BlackRockiin.

Ukrainan jälleenrakennukseenkin osallistuva vuonna 1988 perustettu BlackRock on maailman suurin varainhoitoyritys. Yhtiön hallinnoimat varat ovat yli 9,5 biljoonaa dollaria, mikä on enemmän kuin kaikkien maailman maiden bruttokansantuote Yhdysvaltoja ja Kiinaa lukuun ottamatta.

Videomateriaalissa BlackRockin rekrytoija Serge Varlay kuvailee, kuinka yritys pystyy ohjailemaan maailmaa. OMG Newsin salatoimittaja tallensi videoita useiden New Yorkissa pidettyjen tapaamisten aikana.

Varlayn mukaan BlackRockin on helpompi tehdä asioita, kun “ihmiset eivät ajattele sitä” ja omaisuusjätti “ei halua olla missään tutkalla”.

“Senaattorit… ovat helvetin halpoja – sinulla on 10 tuhatta, voit ostaa senaattorin”, Varlay sanoo.

“Ukraina on hyvä liiketoiminnalle, tiedätkö sen? Venäjä räjäyttää Ukrainan viljasiilot ja vehnän hinta nousee hullun lailla. Ukrainan talous on vehnämarkkinat. Leivän hinta nousee, tämä on upeaa, jos käyt kauppaa. Volatiliteetti luo mahdollisuuden voittoon…”, Varlay latelee.

O’Keefe Media Groupin taustalla on Project Veritasia menestyksekkäästi luotsannut James O’Keefe. O’Keefen paljastusvideo on kerännyt muun muassa twitterissä jo lyhyessä ajassa useita miljoonia katselukertoja.

Voit katsoa videon alla olevasta upotuksesta tai tästä linkistä.

Lähde: O’Keefe Media Group

Kuvituskuva: Americasroof at English Wikipedia, CC BY-SA 3.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Leino Kimmo
3 kuukautta sitten

Tiesittekö, että suuret summat Suomen eläkevaroja on sijoitettu “eettiseen” Black Rokkiin. Missä “median” uutisointi asiasta ?

Puolueeton
Puolueeton
3 kuukautta sitten

Suomalaisena kuvittelee, että video on huijaus. Jos kuitenkin video on totta, mikä tietenkin on mahdollista, on pakko ajatella, että Suomi aktiivisena lännen kannattajana on samanlaine pikku kulttuuri, jossa korruptio on laajaa ja alkaa vähitellen paljastua.
Paljastuuko NATO touhuista liittoa ajavien mahdollinen korruptio? Jotain korruptiota täytyy liittymiseen liittyä, koska paiskattiin vanhat muut valtiosopimukset roskikseen ja ainoaksi syyksi mainittiin turvallisuuden lisääntyminen Venäjän hyökkäykseltä. Syykin on osoittautunut korruptioksi, koska turvallisuus on heikentynyt. Miksi muutoin asevarustelua tarvitsee lisätä?

pöh
pöh
3 kuukautta sitten

Yksi iso osa sitä “deep state” jota aina väitetty salaliittoteoriaksi.
Viime vuosina on vaan käynyt sellanen homma, että kaikki “salaliittoteoriaksi” väitetty on paljastunut ihan tosi asiaksi.

pöh
pöh
3 kuukautta sitten

Videosta sen verran että kyseinen BlackRock portinvartija joutuu varmaan vaihtamaan manteretta jos haluaa hengissä pysyä.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
3 kuukautta sitten
Vastaa  pöh

Se olisi kova kohtalo ylimieliselle kaverille. Vuosi vuodelta muuten Snowdenin ratkaisu muuttuu ymmärrettävämmäksi ja ehkä ihailtavammaksikin. Monet meistä toki ihailivat heti tuoreeltaankin mutta pitivät samalla kummajaisena. Oli paikalla josta näki pidemmälle ja teki johtopäätöksensä.

pöh
pöh
3 kuukautta sitten

Pakkoa sanoa että tyhmiä noi tyypit on.
Sulla on yksi asia, et saa kertoa kellekään mitä teet.
Ei luulis olevan vaikeaa, mutta ensimmäinen naisoletettu ja kerrot kaiken 😀

Leino Kimmo
2 kuukautta sitten

Suomessa on lehdessä uutisoitu, kuinka hallitusta hallitaan: Iltalehti 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille.” “Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” “Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”. Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta Suomi pidetään pankki-vakuutus sektorin hallussa tällä “omanlaisella lainsäädännöllä”.

MM. Iltalehti 7.4. 2012 “Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. “Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

Varkaus toteutettiin “lailla 444/2012 1.1. 2013; saadun lahjonnan seurauksena .

Kunhan ensin oli tehty valtio-/ maanpetos tämän rikoksen tutkinnan estämiseksi 2011 : Suomen “perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

PL 6 § sanoo: kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä; tätä siis “perustuslaki” jo sisäisesti on Suomessa laitettu rikkomaan .

Suomen järjestelmäkorruptio on 2012 – 2013 ollut luettavissa julkisista lehdistä sekä julkisesta lakitietokannasta Finnlexistä.

Syyteilmoitus lainsäädännöllisestä syrjinnästä muuten jätetty toimestani Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 . ( vuosia ennen PL 118 §:n tekemistä). Tällä perusteella Valtakunnansyyttäjänvirasto on osa Suomen rikollismafiaa, jota johdetaan Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta.

Poliisikaan ei saa näitä rikoksia tutkia: EOA päätös 876/2/05 : Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( rikosilmoitus Porin poliisille jätetty 8.9. 2005).

“Hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei itsekriminointisuojan takia voida käyttää oikeudessa.” Mm. Matti Vanhan tällä “itsekriminointisuoja”.mekanismilla pelastettiin Valtakunnanoikeudelta !

Yrittäjien eläkerahastoja ei laitettu tuohon “verikonserniin”; vaan lahjoitettiin Saksalle Uniberin mukana !

He 99 – 104 / 2022 vp: YEL-lakia muutetaan niin, että nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet . ( rahastot siis on “putsattu” pois välistä ja maksut siksi nousevat rutkasti )

Tämä on Suomen mediassa kielletty puheenaihe !

Kaikki tämä on SUUNNITELTUA; ja Heikki Elonheimon pyyntöön ( lakien mukainen pyyntö 2021 – 2021 eläkevarojen eritystilintarkastuksesta ) ei missään viranomaisessa suostuttu; piiri pieni pyöri ja Eduskunnan tarkastusvaliokunta; Finsnssivalvonta ja Valtiontalauden tarkastusvirasto KAIKKI olivat siistäneet käsittelyn aina seuraavalle; piirileikki on LOPUTON !

Suomen eläkevarat on ainakin yrittäjien osalta “kadotettu” kansalta salaan jätetyt “lait” ja asiakirjat tämän paljastavat . ( HE 99 – 104 / 2022 vp ).

Mm. Huoltovarmuuskeskukselle tehtiin uusi tehtävä: “Suomeen on luotava päivittäismaksamisen hätä-pankkijärjestelmä, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella .”

Näyttäkää tästä julkisesta laista edes yksi lehtiartikkeli ?Contact Us

7
0
Kommentoi ja keskustele!x