Euroopan parlamentissa lähes 10 vuotta perussuomalaisten avustajana ja puolueen eurovaaliehdokkaanakin edellisissä europarlamenttivaaleissa ollut Olli Kotro eroaa perussuomalaisista, liittyy vapauden liiton jäseneksi ja lähtee ehdolle eurovaaleihin.

Aiemmin Jussi Halla-ahon, Pirkko Ruohonen-Lernernin, Sampo Terhon ja Laura Huhtasaaren avustajana EU-parlamentissa lähes 10 vuotta vaikuttanut Olli Kotro siirtyy Vapauden liittoon.

Kotro eroaa perussuomalaisista ja liittyy Vapauden liittoon tällä päivämäärällä. Olli Kotro eroaa myös paikallisyhdistys Perussuomalainen Helsinki ry:n jäsenyydestä.

Vapauden liiton puoluehallitus on samalla nimittänyt Olli Kotron 9.6.2024 pidettäviin eurovaaleihin ehdokkaaksi.

Olli Kotro on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hän omaa pitkän taustan EU-parlamentissa. Monipuolisen työkokemuksen lisäksi Olli Kotrolla on erinomainen saksan, ranskan, englannin ja ruotsin taito ja A2-taso venäjän kielessä.

Perussuomalaiset on muuttunut kokoomuksen apupuolueeksi ryhtyen kannattamaan EU:ta, euroa, NATOa ja pakkorokotuksia. Haluan olla mukana patrioottisessa liikkeessä, joka asettuu selkeästi EU-liittovaltiokehitystä vastaan ajaen vaurasta, vapaata ja itsenäistä Suomea“, toteaa Kotro.


Mainos.

Vapauden liitto lähtee eurovaaleihin kampanjoimaan itsenäisyyden puolesta haastaen vallitsevan EU-liittovaltiokehityksen ja koko Suomen EU-jäsenyyden.

On meille arvokasta, että saamme kielitaitoa, kokemusta ja EU-asiantuntemusta puolueeseemme. Olli Kotro on tervetullut riveihimme ja tiedän, että hän tulee tekemään kaikkensa Suomen vapauden eteen EU-liittovaltiota vastaan“, kertoo Vapauden liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen.

Katso Olli Kotron haastattelu asiaan liittyen: https://positv.fi/videot/olli_kotro/

Lähde ja kuva: Vapauden liiton tiedote

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
5 kuukautta sitten

Äänestän Ollia.

Juha
Juha
5 kuukautta sitten

Hienoa Olli. Suomi soti 3 sotaa vapauden puolesta ja huomenna muistamme menneisyytemme sankareita vetäen siniristilipun salkoon. Ehkäpä vielä jöskus saamme itsenäisyytemme takaisin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
5 kuukautta sitten
Vastaa  Juha

Vedän kyllä lipun salkoon, puolitankoon. Minun Suomi on lakannut olemasta itsenäinen.



Contact Us

10
0
Kommentoi ja keskustele!x