Ukrainalaismedian uutisoinnin perusteella näytti siltä, että Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi puhui YK:ssa täydelle salille. Todellisuus oli hieman toinen.

Ukrainalaismedia 1+1 Marathon muokkasi uutisoinnissaan presidentti Volodymyr Zelenskyin YK-puhetta näyttämään siltä, ​​että hänellä oli suurempi yleisö, kuin tosiasiassa oli.

Näyttää siltä, että videon editoijat ovat olleet hivenen huolimattomia valikoidessaan puheen taustalle liitettyjä leikkeitä yleisöstä, sillä presidentti Zelenskyi itse näyttäisi istuvan oman puheensa yleisössä amerikkalaisjournalisti Jack Posobiecin viestipalvelu X:ssä jakaman videon kohdassa 0:14.

Zelenskyin puheella ei todellisuudessa ollut yleisöä salin täydeltä. Posobiec jakaakin myöhemmin viestiketjussaan kuvan todellisesta yleisömäärästä. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

Lähde: Viestipalvelu X

Kuvituskuva: President of UkraineCC BY 4.0


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Kunnon huijausta
Kunnon huijausta
2 kuukautta sitten

No jos se vaan on niin huippu tyyppi, että kuuntelee ja katselee itseään puheen aikana:)

pöh
pöh
2 kuukautta sitten

En minäkään tommosta natsia menisi kuuntelee.
Mutta aikamoista tää valehtelu medialta

Puolueeton
Puolueeton
2 kuukautta sitten

Artikkelissa puhutaan hyvin kohteliaasti, vaikka kysymyksessä on selvä valtamedian valehtelu, jolla meitä muokataan vain hyviin mielipiteisiin.
Kirjailija lääkäri Vernon Coleman (syntyi 1946, valmistui yleislääkäriksi 1970 ja luopui lääkärinoikeuksista 2016, kirjoittanut 100 kirjaa) on pohtinut suurimpia valheita, mihin meidät (tai ehkä 90% meistä) on saatu uskomaan täydellisesti.

1. Ilmastonmuutos
2. Sosiaalinen luotettava media
3. Digitaaliset valuutat
4. Covid-19 rokotteet
5. Maailma on ylikansoitettu ja on ruokapula
6. Sota – näennäisesti Venäjän ja Ukrainan välillä, mutta todellisuudessa Naton ja Venäjän välillä
7. Maski estämään virus-tartuntoja
8. Pakkokaranteenit estämään pandemian leviämistä
9. PCR-testi määrittelemään kuka sairastaa ja kuka ei
10. Väärennetty pandemia – koronavirushuijaus, johon myös valheet 7-9 liittyvät.

(Kohtaan 5 lisäisin suurena valheena – vesipula. Maapallollahan sataa päivittäin puhdasta vettä pelkillä maa-alueilla 50 kuutiometriä asukasta kohti.)

Vernon: ”Muutamat ihmiset pitivät minua tietysti hulluna, mutta yhä useammat ihmiset heräävät, emmekä ole enää aivan yhtä yksinäisiä kuin olimme kaikki ajat sitten. Salaliittolaiset ja mikä tärkeintä, yhteistyökumppanit – koska heitä on paljon – ovat nyt selvästi hulluja. He ovat luoneet kokonaisen sanakirjan omituisista termeistä, kuten kestävyys, monimuotoisuus, inklusiivisuus ja läpinäkyvyys – joista mitään he eivät ymmärrä – tekosyynä ahneuteen, julmuuteen, tietämättömyyteensä, itsekkyyteensä ja järjettömään henkilökohtaiseen oikeuteensa.”Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x