Alkaa olla se aika, että toimittajat ovat huomanneet, että ihmiset eivät enää uskokaan siihen narratiiviin jota he ovat jo useita vuosia syöttäneet.

Osalle näyttää menneen jotain ruskeaa tavaraa pöksyyn ja he alkavat kääntää takkiaan:

Itse en usko että tästä on kovin pitkä matka siihen, että esimerkiksi Sanna Ukkola tulisi ihan pokerina väittämään kolumnissaan, että hän oli nimenomaan yksi niistä jotka koittivat varoittaa kokeellisen koronarokotteen vaaroista.

Jos et vielä ymmärrä, niin  kuvio oli ihan yksikertainen: luotiin kuvitteelinen mukamas tappava epidemia jota vastaan piti suojautua kokeellisella rokotteella.

Tauti ei lisännyt kokonaiskuolleisuutta missään ja yhtään, vaan nyt sen kokeellisen rokotteen myötä kokonaiskuoleminen on kaikkialla ja myöskin Suomessa tapissa.

Poliitikot ja virkamiehet rikkoivat räikeästi perustuslakia, että koko kansakunta olisi saatu ottamaan tämä kokeellinen rokote, joka nyt siis käytännössä tappaa Suomessa tehokkaasti ja aiheuttaa myöskin runsasta syntyvyyden laskua.


Mainos.

Toimittajilla ja valtamedialla oli osansa siinä, että ihmiset ajettiin historian suurimpaan ihmiskokeeseen pelkästään lääkeyhtiöiden ja niiden takana olevien järkälemäisten rahastojen voittojen takia.

Media ei tutkinut mitään vaan koitti demonisoida kaikki jotka arvostelivat tuota hullunmyllyä ja vielä enemmän hutkia ja nöyryyttää niitä jotka tekivät omaa kehoaan koskevan päätöksen ja kieltäytyivät tuosta kokeellisesta rokotteesta.

Kaikki journalistinen etiikka heitettiin romukoppaan ja oma sielu myytiin pikkurahasta.

Toimittajat eivät piitanneet mistään muusta kuin omistajiensa agendasta ja omista työpaikoistaan.

Nyt on toinen ääni kellossa.

Tietenkin vastuunpakoilua ja valehtelua on runsaasti sekä koitetaan tästä kokeellisesta rokotteesta johtuvia sydänkohtauksia peitellä ja pokerina väittää että kokonaiskuolleisuuden kasvu johtuu vaan siitä että väestömme on vanhaa.

Niin se oli vanhaa ennen koronarokotteen tuloa vaan se ei näkynyt jyrkkänä kokonaiskuolleisuuden kasvuna.

Osa toimittajista kuten Ivan osoittaa, koittaa kääntää takkia ja alkaa äkkiä väittämään että he ovatkin puolustaneet ihmisiä, heidän oikeuksiaan sekä taistelleet vääryyttä vastaan miltei koko ajan.


Mainoksia.



He haluavat olla sankareita.

He haluavat että me uskoisimme heidän valheensa ja alkaisimme pitää heitä sankarijournalisteina.

He eivät ole sitä.

Sankaruus on tätä:

Käytännössä tarkoittaa sitä, että jos olet toimittaja niin sinun tehtäväsi on kertoa totuus.

Ja jos se totuuden julkaiseminen maksaa työpaikkasi tai oheisessa tapauksessa saat kaksi reikää päähäsi, niin se on se hinta mikä pitää maksaa.

Jos et ole valmis tuota hintaa maksamaan mitä totuuden perässä juoksemisesta tulee, niin sinun pitää sitten ajaa taksia, lapioida lunta tai myydä takalistoasi Amsterdamissa.

Ja historia on aiemmin osoittanut, että niitä sankaritoimittajia on ollut ja jopa Suomessa jotka ovat uhranneet järkyttävän hinnan siitä hyvästä että ihmiset saisivat tietää totuuden tai osaisivat varoa jotain heille vaarallista asiaa.

Se kuuluu toimittajan työhön, että tarvittaessa on valmis uhraamaan itsensä.

Toimittajan työ on kutsumusammatti kuten on papin, poliisin tai vaikka lääkärinkin.

Kaikkia näitä yhdistää se, että tarvittaessa on asetuttava vaikka työnantajaansa vastaan jos kokee että työnantajan touhu on laitonta tai ihmisille vaarallista.

Sen takia minusta tietovuotajat ovat tämän ajan sankaritoimittajia, että he kertovat ihmisille sen mikä ihmisten pitää tietää vaikka he joutuisivat sen takia istumaan pitkänkin ajan.

Tietovuotajat ovat tämän ajan tutkivia journalisteja omalla tavallaan, koska heille totuus ja se että ihmiset saavat sen tietää on tärkeämpää kuin se että menetänkö minä työpaikkani vai en, jos en toimi moraalisesti oikein.

Tietovuotajat toimivat eettisesti ja valtamedian toimittajat moraalittomasti.

Tämän ajan tietovuotajista tullaan tekemään noin 10 – vuoden päästä ainakin tv – elokuvia ja tämän päivän valtamedian toimittajista ei niitä tulla tekemään.

Kutsumusammatissa toiminen tarkoittaa sitä, että kutsumus ja etiikka tulee aina ennen palkkashekkiä.

Kuinka moni lääkäri tai hoitaja asettui työnantajaansa vastaan ja toimi etiikkansa mukaisesti ja varoitti ihmisiä kokeellisesta rokotteesta?

Kuinka moni valtamedian toimittaja teki saman?

Ja nyt kaikki nämä ammattikunnat koittavat naama peruslukemilla väittää kokonaiskuolleisuuden jyrätessä ja syntyvyyden laskiessa, että he toimivat eettisesti.

Kannattaa muistaa, että sen lisäksi että on karman laki ja että Jumala näkee kaiken mitä teemme, niin myöskin internet sitten muistaa sen mitä sinne on aiemmin laitettu.

Ja oikeus tulee vielä toteutumaan niille jotka ovat vastuussa tästä kaikesta kärsimyksestä ja tuskasta jonka tämä koronakusetus aiheutti.

Ja toimittajille tämä karma saisi tulla vähän nopeutetusti ja heidän pitää saada se minkä he ansaitsevat eli ei mitään hyvää.

Ja meistä jokainen voi auttaa tässä prosessissa.

Tietenkin toimimme lakien ja asetusten mukaan, että ei mennä yöllä soittelemaan missään tarkoitusperissä kenenkään valtamedian toimittajan ovikelloa.

järkätään heille mieluummin kenkää.

Jokainen meistä voi kuitenkin päättää sen että ruokimmeko tuota koneistoa joka tappaa tälläkin hetkellä kansaame vai annammeko sen romahtaa.

Sinun tarvitsee vain lopettaa valtamedian seuraamisen sekä ennen kaikkea lopettaa lehtien tilaaminen.

Jos koneistoa ei ruoki, se ei voi elää.

Se tarvitsee meitä enemmän kuin me sitä.

Nuoriso on jo tajunnut tämän:
https://yle.fi/a/74-20071681

Tuon uutisen valossa, niin miltä sinusta kuulostavat lehtiyritykset kuten Sanoma ja Keskisuomalainen sijoituskohteena?

Sanomalehtien tilaajat olivat vanhoja ihmisiä ja nämä vanhat ihmiset uskoivat lehtiin ja menivät ensimmäisenä ottamaan kokeellisen koronarokotteen, nyt vanhoja ihmisiä kuolee rekkalasteittan…miten luulet että lehtien levikeille tulee käymään?

Valtamedia saakin romahtaa ja uutiset voi hankkia vaihtoehtoisista lähteistä kuten Vastaan Sanomista, MV – lehdestä, Posi – TV:stä, Kanto.Mediasta ja näiden uusien toimijoiden määrä kasvaa.

Sen lisäksi että ne kertovat totuuden koronakusetuksesta ne kertovat sen mitä maailmassa tapahtuu.

Ja maailmassahan tapahtuu:
http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2024/01/2024-tammikuu.html

Vaan valtamedia on hiljaa niin siitä, että sisällissota voi leimahtaa USA:ssa Texasista kuin valtavista traktorimielenosoituksista siellä ja täällä ympäri eurooppaa ja lisäksi Ukrainakaan ei taida ihan vielä tämän kuun lopulla ajaa Venäjää valloittamiltaan alueilta pois.

Toimittajat eivät uskalla enää tehdä työtään, koska totuus on heidän omistajiensa intressien vastaista.

Joten jos toimittajat eivät tee työtään, niin miksi heille pitäisi sitten palkkaakaan maksaa?

On ihan päivänselvää, että kun Trump tulee valtaan niin maailmalla tilanne rauhoittuu.

Sen jälkeen ei olekaan enää niin helppoa luoda keinotekoisia katasrofeja kuin nyt tämän dementikon aikana joka nuuskii pikkulapsia ja kättelee mielikuvitusystäviä.

Ja silloin on hyvä hetki alkaa miettimään että kuka teki mitäkin esimerkiksi tämän koronakusetuksen aikana.

Ja kuka on vastuussa siitä, että ihmisiä kuoli Suomessakin kymmeniä tuhansia tähän kokeelliseen rokotteeseen joista osa lapsia sekä elämänsä parhaassa kunnossa olevia ihmisiä.

Eikä yksikään toimittaja joka mustamaalasi rokotteesta kieltäytyjiä tai joka kehotti pelkästään lääkeyhtiöiden tiedotteen avulla ottamaan kokeellisen rokotteen saa päästä karkuun vastuustaan.

Vaikka korruptoitunut järjestelmä suojelisi tätä, että hän ei joutuisi juridiseen vastuuseen tekemistään rikoksista, niin valveutuneet ihniset voivat aina muistuttaa netissä mitä hän on sanonut ja mitä seurauksia sillä oli.

Ja se ei ole mitään maalittamista, että kerrotaan mitä toimittajat ovat aiemmin sanoneet ja tehneet sekä mitä seuraamuksia sillä oli.

Eivät toimittajatkaan piitanneet mistään etiikasta tai yksityisyyden suojasta kun he lähtivät demonisoimaan kaikki niitä joilla oli järki päässä ja jotka koittivat varoittaa koronakusetuksesta.

Toimittajat käyttäytyivät kuin pahimmat koulukiusaajat ja nyt kun seurauksia on tulossa kuten kiusaajille jossain kohti aina tulee, niin he koittavat pokerina syyttää uhria.

Törkeimmät koittavat vielä muuttaa itsensä uhriksi.

Valtamedian toimittajat myivät oman etiikkansa ja inhimillisyytensä pikkurahasta ja omistajiensa hyväksynnästä.

Ja nyt kun näyttää että diili ei ehkä olekaan paremmasta päästä, niin he koittavat perua sen.

Ihmisiä on kuollut toimittajien kirjoittelun takia ja nyt nämä samat hyypiöt tulevat pokerina väittämään, että he ovat olleet nimenomaan niitä tyyppejä jotka ovat koko ajan puolustaneet ihmisiä pahuutta vastaan.

Toimittajat ovat osasyyllisiä siihen, että kokeellinen koronarokote aiheutti käytännössä Suomessa kansanmurhan.

Ei unohdeta sitä koskaan!


Toimituksen huomautus: Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Raimo N
Raimo N
3 kuukautta sitten

Hyvin sanottu. Alati valehtelevat valtamedian toimittajat ja mediapoolin ohjaamat mediat ovat yksiä pääsyyllisiä tähän katastrofiin.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
2 kuukautta sitten

Muistui mieleen IS:n mikkeliläistä jalkapalloa rakastava tyyliniekka ja tähtitoimittaja. Jätän nimen pois ja lainaankin vain muistinvaraisesti 3 vuoden takaa: k-rokotteesta kieltäytyvät ovat kuin kulkususia mutta vaarallisempia…

Tärkein väestöryhmä jälkipyykissä ovat haittoja saaneet. Niin kauan kuin heidät pidetään poissa suuresta julkisuudesta on kaikki “sovinnollisuus” groteskia. Puopolo edustaa vielä parasta mitä valtamediassa pitkään työskennelleet ovat saaneet aikaan.



Contact Us

10
0
Kommentoi ja keskustele!x