User banner image
User avatar
  • Toimitus

Käyttäjän kommentit

... Johan Pomppas

Fossiilinen energia kuitenkin loppuu joskus, riippumatta siitä millainen totuus ilmastonmuutoksesta tuleekaan olemaan.

... Puolueeton

Luin viitteenä olevan artikkelin Geopoliittinen taistelu kaasusta… mikä toi heti mieleen taistelun ilmastonlämpenemisestä. Sen alkuperä on myös Yhdysvalloissa, jossa ensimmäinen öljyn hinnan kohoaminen 1970 pani alulle ilmastonlämpenemisteorian Jamas Hansenin toimesta 1980 luvulla. Tällöin alkoi taistelu fossiilisia polttoaineita kohtaan ja nykyään ne pitää korvata uusiutuvalla energialla.
(Nimitys uusiutuva energia on vielä tökerömpi ilmaisu kuin kasvihuoneilmiö kuvaamaan ilmastonmuutosta. Uusiutuva energia on peräisin auringosta. Aurinkopaneelin sähkö välittömästi, tuulisähkö hieman viivästyneenä ja puista saatava lämpöenergia vuosikausia viivästyneenä. Energia ei uusiudu, voi kyllä muuttua toiseksi energialajiksi, mutta ei koskaan uusiudu. Auringosta tullut energia poistuu lopulta avaruuteen. Kasvihuoneilmiö onkin sitten lavaste, joka viivästää poistumista.)
Kalliiksi tulevalla uusiutuvalla energialla ei ole muuta tarkoitusta kuin lopettaa niiden maiden merkitys, jotka tuottavat fossiillista energiaa ja saavat sen avulla osan muiden maiden tuotannosta. Kaasusta on tullut hyvin tärkeä energia, koska se on helppoa siirtää tuotannosta kulutukseen ja erittäin helppoa käyttää lämpöenergian tuottaan, jota tarvitaa myös helpon sähkön tuotannossa.
Liikkuminen ja eläminen tarvitsee energiaa. Tähän tarvittavan energiamäärän hankkimiseen tarvitaan erään tutkimuksen mukaan 25000 miljardia euroa, joka on yhteensä liki 30 % maailman bruttokansantuotteesta. Ei ole syytä ihmetellä, että energianhankinta johtaa taloudellisiin ja aseellisisiin selkkauksiin valtioiden kesken.

... Jussi Neuvonen

Robert Kennedy väittää että TC ylitti “punaisen viivan” kun syytti valtamedian olevan SUORAAN ison farman ohjauksessa, tietysti k-piikeistä erityisesti. On saanut hämmästyttävän kauan vihjailla. Ja uusia vihjaajia tulee koko ajan lisää kun “uusi normaali” näyttää kaikki puolensa. Tietenkään meidän puolellamme ei ole nopean stragegisen tason murskavoiton mahdollisuutta. Pitää pärjätä ilman suurta toivoa ja silti toivottaa onnea kaikille vastaan sanojille…

... jarno jäppinen

Minusta tämä voi pitkällä juoksulla olla ihan hyväkin asia, siis mikäli Tucker jatkaa jotenkin tulevaisuudessa..

Ihan hyvä että ihmiset menettävät uskonsa valtamediaan ja alkavat itse etsiä sitä tietoa joka palvelee heitä paremmin.

Nämä irtisanomiset iskevät isosti valtamediaan ja tässä tapauksessa Foxiin ja osa Tuckerin faneista jättää Foxin ja ehkä muidekin kanavien uutiset ja ajankohtaisohjelmat katsomatta.

Maailma lähtee menemään paljon parempaan suuntaan mitä enemmän ihmiset jättävät uutiset katsomatta ja lehdet tilaamatta.

Ja vaikka valtamedia kovasti väittääkin että ihmiset dikkaavat heitä, niin tänään PunaMusta ilmoitti mittavista irtisanomisista.

Joe Rogan pärjää ihan loistavasti Spotifyissa ja toivoisin että Tucker Carlson löytäisi jostain videopalvelusta kodin ja alkaisi tehdä omaa ajankohtaisohjelmaansa sinne.

Vaikka joku iso toimija ei Tuckerista kiinnostuisikaan, niin hänellä on niin paljon faneja, että kyllä joku kiinnostuu.

Tämä on taas esimerkki siitä, että eliitti ei tajua miten tätä peliä nykyisin pelataan ja usein heidän päätöksensä kuten tämä purevat omaan jalkaan.

Aina on toisinajattelijoita hiljennetty ja niin niitä hiljennetään nytkin ja yritetään tulevaisuudessa.

Vähän aikaa sitten Project Veritas heitti perustajansa James O’Keefen ulos ja näin käytännössä he tuhosivat itse itsensä: James O’Keefe perusti kilpailevan lafkan ja veti Veritaksen parhaat tutkijat ja tukijat uuteen firmaansa.

Mitä katselin niin jotkut ovat iloissaan kun Tucker Carlson sai kenkää ja kuvittelevat että nyt voidaan palata vanhaan aikaan ja Tuckerin fanit tulevat katsomaan heidän ohjelmiaan…eivät tule.

Joko odotetaan Tuckerin tulemista nettiin tai sitten katsotaan Joe Rogania, mutta ne jotka näkevät maailman toisin ja ovat heränneet, eivät enää palaa valtamedian pariin ja meitä on paljon ja määrä kasvaa joka päivä.

Tämä oli kuningasesimerkki siitä kuinka pihalla valtaapitävät ovat tästä todellisuudesta.

Kun Tucker oli Foxilla, niin häntä voitiin kontrolloida jotenkin, jos hän menee nettiin niin sitäkään vähää kontrollointia ei ole vaan Tucker voi vetää isolla pensselillä miten huvittaa.

Katsotaan mitä tapahtuu, itse uskon että Tuckerista kuulemme vielä.

... p.grandell

aivan, mutta nyt kyllä republikaanit ovat saanneet tarpeeksi creepy joen politiikasta.

... p.grandell

ei ole raketti tiedettä, koska eivät ole puniikkien /demokraattien kanssa creepy joen pedarin asialla, ihan samaa tom of finlandiassikin.

... pöh

Kaiken takana on politiikka, ja jo kaukana siintävät presidentinvaalit.
Jos vaikka kaikilla tekaistuilla syytteillä ei saadakaan Trumppia pois presidenttipelistä.
Demokraatit on paniikissa sekä vaalien takia, että myös paljastusten takia mitä tulee 61 tapahtumiin ja kaikkeen muuhun mitä yleisölle on valehdeltu.
Peli tulee vielä rumemmaksi muuttumaan kun heidän taskussaan on kaikki media ja tietysti myös somejätit.

... Jussi Neuvonen

Huomannut että Hunter Bidenin kirjoittama tai “kirjoittama” kirja on kirjastoissa. Ainakin suomentaja on varmasti tehnyt oikeasti työtä mutta kustantajan rooli on tässä kiinnostavampi. Mutta vain vähän kiinnostavampi, Suomihan on jo edistynyt pikku-Amerikasta vale-Amerikaksi. Mitä tulevaisuus tuokaan siitä eivät puutu naurettavat ja häpeälliset elementit.

... Länsi on valheiden tyyssija

Enää en usko mihinkään mitä USA, EU tai meidän viralliset tahot väittää.Contact Us