User banner image
User avatar
  • Toimitus

Käyttäjän kommentit

... Raimo N

Jep. Hyvä hyvä vastaansanomat. Hyvää journalismia. Sitten ajatusta… mitä jos mitään putkia ei ole edes räjäytetty…. mitä jos kuplakuvat (on suhteellisen helppo tehdä) on vain false flagia. Erittäin harva pystyy menemään paikan päälle tarkistamaan… tämä on jopa äärettömän helppo ja halpa false flag – kiitos median, vaikutus on ihan sama vaikka putket olisi merenpohjassa 100% kunnossa, hanat vaan kiinni (kuten ne on jokatapauksessa). Me tiedämme että ne on räjäytetty vain, koska meille VALTAMEDIAN kautta välitetään viesti että ne on räjäytetty…. miettikää itse..

... Lukuisia mielenosoituksia pakotepolitiikkaa vastaan eri puolilla Saksaa - Vastaan Sanomat

[…] Ranskassa tuhannet osoittivat mieltään EU:ta, Natoa ja Venäjän vastaisia pakotteita vastaan Lähes 100 000 osoitti mieltään Tšekin hallitusta, EU:ta ja Natoa vastaan Prahassa […]

... Lukuisia mielenosoituksia pakotepolitiikkaa vastaan eri puolilla Saksaa - Vastaan Sanomat

[…] Ranskassa tuhannet osoittivat mieltään EU:ta, Natoa ja Venäjän vastaisia pakotteita vastaan Lähes 100 000 osoitti mieltään Tšekin hallitusta, EU:ta ja Natoa vastaan Prahassa […]

... Tomppa

Mitäpä muuta takinkääntäjäpuolueelta voi odottaa – etenkään yksinkertaisen populisti Purran aikana. Jo Halla-Ahon puheenjohtajakaudella oli selviä merkkejä siitä, että persuista alettiin muokata hallituskelpoista puoluetta, mikä suomeksi tarkoittaa, että luovuttiin aiemmista periaatteista, joiden avulla puolue loi kannatuksensa. Persujen retoriikka on koko ajan ollut kaksinaismoralistinen ja äänestäjiään kasvoille sylkevä. Puheet ja teot ovat koko ajan olleet ristiriidassa, niin kuin taas tässäkin tapauksessa.

... Free Finland

Tänä päivänä ylös on alas ja hyvä on paha?

... Arto Nyholm

Voi putin ressukkaa. Sotilaat juoksee karkuun ja omatkin kääntyvät vastaan. Pari toivotonta pussihousua yrittää lännessä ajaa putlerin agendaa ilman tulosta.

... Raimo N

False Flag…. tarkoituksellinen ”vuoto. Näin vedetään huomio taas siitä mitä tehdään taustalla uusien hybridiuhka lakien ja muiden kanssa. Ja WEF vaihtaa nyt, selvästi pelikirjansa mukaan, PMä läpi euroopan… kuulunee agendaan… sattumia ei ole pariin vuoteen nähty…

... JKP

Marin alkaa olemaan pian rasite puolueelleen. Muu puolue jäi valovoimaisen puheenjohtaja/pääministerin varjoon, mutta nyt tuntuisi että Marinilla karannut suosio hallinnastaan ja tullut kaikkivoipaisuuden tunne.
Käytös on haitallinen Suomelle ja pääministeri-instituutiolle, voisitteko kuvitella, että Antti Rinne tai Juha Sipilä olisivat tuolla tavoin riekkuneet.
Viikonlopun aikana SDP tehnee tarvittavan johtopäätöksensä ja Sanna Marin pyytää eroa niin puheenjohtajan kuin pääministerin tehtävistäkin.
Nouseeko pääministeriksi Timo Harakka vaiko Tytti Tuppurainen?

... Jani Lehtinen

Suomi rikkoo kunnissa jatkuvasti autististen lasten kansainvälisiä sopimuksia ja tämä ei kiinnosta ketään. Tämä toiminta on saanut jatkua jo vuosia.

Contact Us