User banner image
User avatar
  • Toimitus

Käyttäjän kommentit

... Paska nato mokuttaa eeuuta

Jutkut omistaa pankit

... Puolueeton

USA ei ole vuosikymmeniin hyväksynyt dollarille kilpailijaa. Kilpailija on tapettu tai sodittu kilpailevaa maata vastaan. Tuskin nytkään suostutaan kilpaan ilman aseita.

... Laput pois silmiltä ja aivot pois narikasta

Buhahahaha..Deep State ja Siionistit ne pahin uhka on Vapaamuurareita unohtamatta. En tosin väitä, että Venäjä olisi jotenkin hyvä, mutta olisi syytä tajuta myös lännen pahuus.

... Yrjö

Turkki ei tarvi USAta Natoineen, mutta kun USA Natoineen tarvii Turkkia. Sama on Suomen kohdalla.

... Minä

Jos eroavat, saavat varautua Venäjän uhkaan, joka kasvaa reippaasti, jos eroavat.

... Paska nato mokuttaa eeuuta

Tosta juutalaisten kontrolloimasta terroristi järjestö natosta kannattaa kaikkien erota!

... Eero Tillanen

Markus Mustajärvi on niitä harvoja vasemmistolaisia, jotka ovat ansainneet minun kunnioitukseni. Selkeästi isänmaallinen mies.

... p.grandell

nato ja jenkkiläiset ovat sionistien israilin liittolaisia, nato ei ole mikään puolustusliitto ,sekä joka ikisen sodan ,muuten obamakin sai nobelin rauhanpalkinnon, vaikka aloitti 8 sotaa, kaikki sodat on jenkit hävinneet, miljardeja sekä miljoonia ihmisiä haudattu. ainoa sota missä voittivat, oli heidän oma itsnäisyys-sota, heh, joosa siinäkin voitti ”väärä” puoli, jenkit ovat synnyttäneet isiksen ja kaikki saamarin liikkeet oman rahan,öljyn ja muiden tähden,ei mitään ”demokratian” puolesta, mitä rummutetaan.

... p.grandell

ei muuta kuin sota-sanna ja sota-sauli kiväärit koholla päin rajaa.. jsinne vaan jos haluaa tykin ruuaksi. antakaa suomen kansan olla rauhassa, huluhan haluaa itsensä tappaa jonkun sionisti hullujen tähden, olemme pärjänneet yli 80 vuotta puolueettomana, pärjäämme tulevaisuudessakin, ulos hullusta nato kiihkosta ja eu.sta joka vie kaikki turmioon. olemme suomalaisia,emme ruotsalaisia ja venäläisiksi emme tahdo. eikö se riitä, ihme sota kiihkoilijoita, haluavat tuhota suomen, sotahullut voi mennä sinne itse.jättäkää rauhan kansan ollakseen,

... Puolueeton

Lukekaa Mustajärven linkista Puolusvaliokunnan lausunto ja Mustajärven eriävä mielipide, joka kuvaa erinomaisesti ja totuudenmukaisesti Suomen vallapitäjien maalle vahingollisiksi tulevia toimia. Otan vain yhden esimerkin, jossa Nato ei ole puolustusliitto vaan sotilasliitto.

Puolustuvaliokunta lausuu:
”(20) Sotilaallisen kriisinhallinnan osalta Suomi jatkaisi oman kansallisen harkintansa mukaisesti osallistumista Naton kriisinhallintatoimintaan. Kumppanimaana Suomi on osallistunut Naton kriisinhallintatoimintaan Länsi-Balkanilla, Afganistanissa ja Irakissa. Suomi osallistuu tällä hetkellä kahteen Naton kriisinhallintaoperaatioon: KFOR-operaatioon Kosovossa ja NMI-operaatioon Irakissa. ”
Tästä puuttuu Libyan kriisinhallinta, koska sen sanominen kriisihallinnaksi on monen mielessä päin vastoin kriisin aiheuttamista. Tässä kriisinhallinassa tuhottiin Afrikan nopeimmin kehittyvä valtio valheisiin perustuen. Maa oli leimattu terroristiseksi ja diktatuuriksi, vaikka maa oli afrikan rikkain ja lukutaitoisin. Syy tuhoamiseen oli Libyan yritykset tehdä Afrikasta itsenäinen maanosa. Gaddafin Libyasta ei tullut pakolaisia Eurooppaan, mutta nyt tuhotun Libyan kautta on tullut pelkästään Libyan sekavista oloista satoja tuhansia pakolaisia.
Tämä on realistinen seuraus Naton kriisinhallinnasta ja yleisessä tiedossa, koska siitä on edelleen ongelmia Euroopalle. Sitähän ei Puolustuvaliokunnan harkittuun lausuntoon Naton kriisinhallinnasta voinut liittää. Otettiin esille vain ne sotilasoperaatiot, joissa mukana on ollut suomalaisia.
Naton Humanitaariseksi pommitukseksi kutsuma sotilasoperaatio Balkanilla on myös monilla muistoissa.Contact Us