User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Käyttäjän kommentit

... Jussi Neuvonen

Ainakin nyt pitäisi kaikkien tietää mitä “skientismi” tarkoittaa. Mutta tietäneekö edes yksi kymmenestä? Ja tässä esitellystä tutkimuksesta huolimatta sama polarisointi jatkunee seuraavassa “kriisissä”. Ja sitä seuraavassa…

Miten hyvin tai huonosti polarisointi “menee läpi” on onneksi toinen asia.

... Juha

Juuri näin. Tämä aivopesty mielisairas kansakunta voidaan hetkessä sormia napsauttamalla muuttaa vaarallisiksi hulluiksi. Pseudotieteellinen koronakusetus.. delta ja omicron.. pyramidi ja silmä. ylivalonnopeudella kehitetty monopolisoitupakkorokote.. Tämå lammaslauma hypnotisoitiin hysteeriseen pakokauhuun käsittämättömän helposti ja se täytyy jatkossa aina pitää mielessä kuinka nopeasti yjteiskunramme degeneroituu järjettömlen laumaeläinten tasolle.

... Kimmo Leino

Tuo ”tiedevastaisuus” nimenomaan on mielenkiintoista, sillä olen pyrkinyt etsimään tieteellistä faktaa näiden ”pandemioiden” taustalta.
Esimerkiksi Tieteen kuvalehden artikkelin näkyvyyttä rajoitettiin ”Sikainfluenssa-pandemian” alettua. Tuossa artikkelissa kerrottiin Ruotsissa laboratoriossa tutkitun laboratorio-olosuhteisiin kesytettyä lintuinfluenssaa sioilla .
Tuon artikkelin ja muiden sattumusten seurauksena jätin tuon ”piikin” ottamatta.
Ehkä hyvä niin, koska löysin aiheesta tieteellisen tutkimuksen: Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia”.
Tutkimuksessa suoraan sanotaan: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”
Tämä tutkimus on jokaisen terveydenhuollon ammattilaisen luettavissa Terveyskirjastosta; joten ihmettelen jokaisen ”uuden tyyppisen rokotteen” antamista niin, että sitä oikein mainostetaan turvallisena; aivan kuin mainostaisi asetta turvalliseksi käyttää, piti sitä kädessä miten päin tahansa ?
Mitä enemmän olen tieteellisiin faktoihin perustuvaa tietoa jakanut; sitä kovemmaksi sensuuri on osaltani tullut.
Esimerkiksi valta päättää Suomen sodankaltaisten olosuhteiden ihmisten rajoittamisesta annettiin WHO:lle jo vuoden 2011 ”perustuslakimuutoksessa.” (”Ilmoitetun pandemian perusteella” )
Samalla kansalaisten ihmisoikeudet poistettiin: PL 118 § 3 momentti .
Julkisten asiakirjojen jakaminen minulta kiellettiin jo vuosia sitten: kimmoleaks.fi ; archive.is/kimmoleaks.fi; archive.today/kimmoleaks.fi ; Puhe Kansalaistorilla 25.5. 2021 ( Tokentube Kimmo Leino puhuu ); ja kaikki muut julkiset puheeni on youtubesta poistettu.
”Koronan” aikana jopa värikasettien ostoa pyrittiin rajoittamaan: pankkitunnukseni eivät toimineen paikassa, josta oli useasti väriä tilannut. ( jouduin käyttämään bulvaania tulostinvärin ostoon).
Tästä huolimatta 10 000 sivua erilaista tiedonantoa kansalle on ”koronan” aikana jaettu; osa kauhistui, osa uskoi.
Mutta se, että Suomen mediakenttä näin toimi oli suunniteltu juttu: tutkimus: ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma”. Kertoo seuraavaa: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.
Tämäkin tutkimus on 1,5 vuotta sitten lähetetty tutkijalle; joka tutkii juuri nyt YLE:n roolia tässä kaikessa !
Sain tutkijalta mielenkiintoisen kuvakaappauksen ”media-tutkimuksen” hänelle lähettämisen seurauksena: Keltaruskea palkki hänen sähköpostissaan: ”Suhtaudu tähän viestiin varauksella.” ”Kimmo Leino ei ole koskaan lähettänyt sinulle viestejä tästä sähköpostiosoitteesta.”…. ”Ilmoita verkkourkinnasta”.
Onko minut siis operaattoreiden mielestä luokiteltu ”vaaralliseksi henkilöksi” ?
Tämä siis tapahtui ennen EU-lain voimaanpanoa: ”Operaattoreiden tulee poistaa vihapuhetta ja dis-informaatiota”.
Julkisiin tutkimuksiin viittaaminen on osaltani siis jo tuolloin luokiteltu ”rikolliseksi teoksi” ?
On ”rikollista” koittaa pelastaa ihmisiä tieteellisten tutkimusten mukaan vaarallisilta piikeiltä ja lietsoa ”pelkoa” ihmisiin ?
Totuusko on ihmisten pelottelua ?
Suomen ”järjestelmästä” suojella rikoksia tekeviä virkamiehiä olen jo 9.12. 2005 jättänyt syyteilmoituksen Valtakunnansyyttäjänvirastoon ja kannellut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle 2006 – 2008 ( EIT 24221/06 Leino versus Suomi ); kaikki asiakirjat tuhottiin 27.3. 2009 ) . EOA kansliapäätös 1350/4/08 .. EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö. ( Suomen ”työpaikka” VKSV, johon syyteilmoitus jätetty 9.12. 2005 ).
Rahalliselta kannalta katsottuna ”korona” on tappanut ja tappaa paljon Suomen kansalaisia alentuneen kansalaisten hyvinvoinnin kautta. On annettu 6.6 miljardia ulkomaille täysin teille tietymättömille; lisätty EU-valtaa; joka johti turpeen kieltoon ja hakkuiden vähenemiseen nostaen puun hintaa. Tämän seurauksena useita tehtaita on ajettu alas ja kansalaisten energian hinta on noussut julmasti .
Digitalisaatio otti julman harppauksen suunnitellun ”pandemian” seurauksen ja WHO sai satakertaisesti lisää valtaa Suomenkin osalta ! ( ”Komission tiedonanto Euroopan parlamentille; neuvostolle, Euroopan talous- ja sosiaalikomitealle Bryssel 9.3. 2021 COM ( 2021) 118 final) sekä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetu ( EU) 2021/522 24.3. 2021
(1) ”Euroopan unionista tehdyn sopimuksen ( SEU) 3 artiklan 2 kohdan mukaan unionin yhtenä päämääränä on edistää kansojen hyvinvointia.”
Myös ihmisten terveyden suojelu on (2) kohdan mukaan tärkeä . Pelkästään näiden artiklojen nojalla Ursula voitaisiin haastaa oikeuteen useista murhista huonoiski tiedetyillä ”piikeillä” . Totuuskomission johtaja juuri kuoli ”sopivasti”, kun todisteita alkoi tulla julki !
Suomen osalta ratkaisevassa roolissa ovat presidentinvaalit; joten totuutta kannattavia ehdokkaita ei lahjotun ”median” ja YLE:n mukaan ole ensinkään olemassa.
2005 teetetty ”mediatutkimus” siis on auttanut tuhansien Suomen kansalaisten tappamisessa; ja homma jatkuu 1.4. 2024 asumistukien rajuina leikkauksia; eli kanslaisten elämän kurjistamisena.
Säästö voitaisiin kerralla ottaa Suomen eläkejärjestelmä ”hallintokuluista”; jotka on tarkoituksella muutamassa vuodessa nostettu 700 miljoonasta 2 miljardiin vuodessa !
Olli Pusa jo vuosia sitten kirjoitti kirjan ”Renkien kaappaus”; sopii lähes koko ”eduskuntaan” jo nykyään .
Omat ”tutkimukseni” Suomen todellisesta ”hallintojärjestelmästä” alkoivat 2005 saamastani haasteesta Porin käräjäoikeuteen: Koska Kimmo Leino on valittanut virkamiesten päätöksistä eduskunnan oikeusasiamiehelle ja asia siksi on mutkistunut on Kimmo Leinon maksettava kaikki vastapuolen oikeudenkäyntikulut”.
”Hassua” tässä oli, että virkamiehet tunnustivat tahalliset virkavirheet eduskunnan oikeusasiamiehelle. Valittaminen laillisuusvalvojalle koitettiin kriminalisoida Porissa 2005 .
Edes EIT ei tätä asiaa siis uskaltanut julkisuuteen tuoda; ja kaikki asiakirjojen julkaisuyritykset on estetty laittomasti … kimmoleaks.fi !
Saa ja pitää jakaa nämä tiedot Suomen kansalaisten pelastamiseksi kiitos.

... pöh

Niin pätee moneenkin asiaan.
Mutta olihan se aika törkeää kun ihan eduskunnassa kansanedustaja(t) sanoo että rokottamattomat pitäisi viedä lappiin suljetulle leirille.
Yksi näistä hulluista pääsi nyt sitten kunnanjohtajaksi, kun ei enää onneksi eduskuntaan kelvannut (Kärnä).

... Juha

Mutta Suomi on luvannut taistella viimeiseen ukrainalaiseen mieheen

https://www.reuters.com/world/europe/davos-2023-finlands-marin-vows-years-ukraine-support-2023-01-17/

“I think the only message that we need to send is that we will support Ukraine as long as needed. One year, two years, five years, 10 years, 15 years,” Marin said.

... Leino Kimmo

Keväällä 2010 myös allekirjoitettiin Vakuustussopimuslain muutos, jonka 17 a §:n perusteella vakuutukset voidaan irtisanoa, kun ne eivät enää ole ”hyvää liiketoimintaa” vakuutsulaitoksille.
Lähi-Tapiola irtisanoi tuollaiset sairauskuluvakuutukset vuonna 2022 ja nyt vuorossa on Aktia ! Myös vanhat ennen vuotta 2010 otetut sairauskuluvakuutukset on irtisanottu tuolla 2010 tehdyllä lakipykälällä.
Näyttää siis vahvasti siltä, että annettavien ”rokotteiden” vammautusvaikutus tiedettiin laajasti jo 2010 ja pankki-vakuutuslaitokset suojattiin korvausvelvollisuudelta keväällä 2010.
Kun kantelin asiasta ( takautuva lainkäyttö ) Finanssivalvonnalle tapahtui seuraavaa: 20 vuotta käytössäni olleesta sähköpostista ei päässyt Finanssivalvonnan kirjaamoon; vaan piti avata uusi sähköpostis, josta kantelun sai sisälle.
Non 2 viikon kuluttua minulle soitettiin, ettei kantelua oteta tutkittavaksi !
Suuri määrä ennen 2010 otettuja sairauskuluvakuutuksia on irtisanottu 2010 tehdyllä ”lailla” !
Onko niin, että Suomessa valtaa pitää pankki-vakuutus-sektori ohi ”eduskunnan” ?
No tästä on julkinen todiste: Ilatalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.
Kun tämä yhdistetään muihin edellämanittuihin julksiin tietoihin; kyseessä on maanpetos; ei enempää, eikä vähempää !

... Puolueeton

Yhdysvallat yrittää vuodesta toiseen pysyä “johtavana” valtiona.
Suomen tapahtumia seuranneelle tuntuu siltä, että suomalaisten käy vielä Ukrainaa huonommin, ellei järki herää. Ukrainaan oli lännellä hyvät maayhteydet aseiden tuontiin, Suomella ne ovat meriyhteyksien takana. Tarkkuusohjusaikana merellä liikkuvat aselastit on helppo tuhota ohjuksin. Herääkin vielä pahempia epäilyjä nopeasta häviöstä, kun suomen väkiluku on lisäksi vain joku yhdeksäs osa Ukrainan väestöstä. Pitää muistaa, ettei Venäjä ole nyt kenraaleitaan tuhonnut NL, jossa sotimistaito tarvitsi vielä yli 3 vuotta kehittymistä karkottamaan ja voittamaan Saksan.
Yhdysvallat ja Nato ei pyrikään voittamaan (en oikein usko niin suureen typeryyteen) vaan tuottamaan enemmän rasitteita venäläisille, jotta valtion mahtavuus katoaisi. Tähän ainakin lienee mahdollisuuksia, koska Yhdysvaltoja sota tuskin rasittaa, vaikka aseteollisuuttaan lisäisikin. Tilanne oli kuitenkin toinen kuin kylmän sodan aikana. Asevarustelu rasitti Neuvostoliittoa ja oli varmasti osasyy valtion hajoamiseen. Mukana on BRICS maita, joilta Venäjä saanee riittävästi tukea. Suomen johtajistolla oli nyt kiire herätä vahingollisista turvallisuus haaveistaan, jotka päinvastoin voivat Yhdysvaltojen ja Naton toimesta johtaa tuhoon.
Ukrainassa kansalaiset samaan kieliryhmään kuuluvat yllytettiin luultavasti lännen toimin toisiaan vastaan. Tuloksena oli kielityhmien erottuminen ja venäjänkielisten julistautuminen itsenäiseksi. Syntyi 8 vuoden edistymätön sisällissota ja pyrkimyksiä rauhaan Kiovan sopimuksella. Sopimuksen tarkoituksena kuitenkin oli, että Ukraina ehtisi saada aseita ja sotavoimia riittävästi voittamaan sisällissodan. Koska maassa oli paljon venäjänkielisiä, tarkat tiedot päätyivät venäläisille ja Venäjä varustautui puolustamaan itsenäisyyteen pyrkiviä alueita. Tämä johti nykyiseen ”sotaoperaatioon”. Venäjä pakotteista huolimatta varustautui kuitenkin riittävästi ja ukrainalaiset eivät pystyneet valtaamaan alueita. Kun lännen tuki lopetetaan hyödyttömänä, edessä lienee rauhanteko, jossa Venäjä saa haltuunsa ainakin valloitetut alueet.

... Leino Kimmo

Todella mielenkiintoista, kun muistaa kuinka IC:n perustaja tohtori Reiner Fuellmitch pidätettiin Meksiskossa Saksan konsulaatissa ja raahattiin Saksaan tutkintavankeuteen.

Vaimo jätettiin Meksikoon.

IC on tutkinut koronaa ja piikityksiä maailmanlaajuisena ilmiönä.

Suomen osalta on vasta päästy alkuun, vaikka todisteet ovat ”uuden tyyppisten rokotteiden” vaarojen osalta täysin julkisia.

Terveyskirjasto Duodecim / ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia.” ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään nykyisessä rokotteessa.”

Samat henkilöt, jotka suosittivat ”uuden tyypisiä rokoteita” täysin turvallisina olivat mukana tuossa tutkimuksessa.

Rahalliset kiemurat olivat vielä mielenkiintoisemmat: Vakuutuspooli, johon kuuluu If, Tapiola ja Pohjola olivat antaneet tuolle rokotukselle vahinkovakuutukset; täysin normaalikuvioista poikkeavalla tavalla ja maksuja satelee.

Mutta juuri näille tahoille Suomen hallitus varasti 1,3 – 3 miljardia euroa pienyritysten omaisuutta: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.”

”Lailla 444/2012” lopetettiin vakuutsulaitosten velka pienyrityksille 1.1. 2013; samalla kun ne fuusioivat pankkien kanssa vuoden 2012 tasearvoilla . Sekä pankit, että vakuutuslaitokset saivat rutkasti rahaa tuolla ”fuusiolla” eli varkaudella, josta jätin rikosilmoituksen Kansalaistorilla 25.5. 2021.

Kun ”sika-piikityksillä” 2009 – 2010 vakuutusbooli oli kaatua; miksi ”uuden tyyppisillä rokotuksilla” jatkettiin vielä 10 vuoden kuluttua uudelleen vammauttaen ihmisiä ?

Nyt näiden asioiden tutkijoita ”kaatuu” ja pidätellään ympäri maailmaa; eikö Teissä hyvät lukijat yhtään nouse kylmiä väreitä selkään ?

Kun vielä Suomen ”perustuslakimuutoksella” 2011 annettiin poikkeusolojen valat WHO:lle pitäisi paksukalloisemmankin hälytyskellot jo soida: Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9/2010 … poikkeusoloja koskevaa lakia tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman pandemian seurauksena.

Suomen hallitus siis 2010 tiesi pandemian tulon ? ; ja valmistautui siihen ”perustuslakimuutoksella”; eikö nyt viimeistään pitäsi rikostutkinta aloittaa pelkästää näillä julkisilla tiedoilla ?

Toinen ”valmistautuminen” tähän on vielä raskauttavampaa: PL 118 § 3 momentti (2011) ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Onko Suomen perustuslaki vahingossa muutettu syytteennoston estämiseksi tässä asiassa ?

90-luvun yhä tutkimattomat rikokset ovat kevyttä kauraa kaiken tämän rinnalla !

... Juha

Sotahullulle kansalle sotahullu pressa. Turha itkeä apua sitten nato liittolaisilta. Ei sieltä mitään apua tule.Contact Us