User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Käyttäjän kommentit

... Sinikka Anna Janette

Kannatan äänestystä. Kyllä siitä siten jonkinlaista osviittaa saa. Olen seurannut 2014. Todennäköisesti siellä on ollut sisällissota. Täytyyhän se tilanteen rauhoittua.

... Maija

Erdogan Suomen ystävänä voisi estää turhan NATO-liittymisen ja pelastaa Suomen sodasta, jos pysyisi tiiviisti kannassaan. Ja vastustaisi sitä typeryyttä.

... Esa

Malinen puhuu asiaa… Tääkin on hyvä katsoa…
Professori Jan Blomgren: Energiakriisin todelliset syythttps://www.oikeamedia.com/o1-187003

... Kimmo Putio

Täällähän nuollaan puuttinin persereikää minkä ehditään 😀
On kyllä mainiota viihdettä nämä ”journalistin” ”pääkirjoitukset”

... Sakari Heikkinen

Me ollaan slaaveja suurelta osalta. Pelätään tuoda esille omia ajatuksia. Täytyy tapahtua todella rankkaa että suomalainen lähtee kadulle,, sitten kun lähtee niin on piru merrassa.

... Sunde

No mahtavaa. Tämähän on loistava idea ja kunhan ihmiset löytää tämän niin suosio on taattu. Uusi Suomi tunnetusti jo vuosia valinnut puolensa joten sielläpä kirjoitelkoot omassa kuplassaan. Eihän sitä jaksa edes lukea. Kun tietää mikä on meininki.

... Puolueettomuus ei ole vanhentunutta, vaan se olisi ajankohtaisempaa, kuin koskaan - Vastaan Sanomat

[…] Presidentti Volodymyr Zelenskyi toimii tässä maailmanpolitiikan näytelmässä sätkynukkena, joka teki mitä toivottiin: Lähti kokeilemaan onneaan Venäjää vastaan sen sijaan, että olisi […]

... A b

Suomi on sodassa. Sodan aikana rajoitetaan usein opposition ulostuloa. Samoin on kielletty puhumasta julkisesti asioista mistä ennen on voinut puhua ja rakennamme kuilua täysin toisen maan kansalaisiin.

Kiitän eduskuntaa ja edustajia jotka kansanpuolesta valitsi NATO menemisen koska nyt kansa ei ole vastuullinen kun aika tulee käsitellä tätä. Jos se olisi ollut kansanäänestys tällöin osa kansalaisistakin olisi ollut syyllisiä. Nyt vain päättäjät ja ne jotka tukivat päätöstä taustalla.

... Tim Novel

Tosiasiassa suomi ei kieltäytynyt maksamasta, vaan Venäjä (lue Putin) antoi käskyn että kaikki energia on maksettava ruplissa, eikä missään muussa valuutassa. Tähän sopimusrikkoon ei EU-maat ole suostuneet.

... Usko T

Siinäpä oli tiivistetysti kaikki se olennainen viime vuosien tilanteesta. Erittäin hyvä tiivistys, kiitos.

Kun tätä tiivistystä peilailee siihen, mitä tapahtuikaan ennen ”koronaa”, niin useimmille pitäisi aueta myös sen plandemian tarkoitusperät. Viime päivinä on nähty sekä Sanoma-konsernilta kuin Almaltakin melkoista hyökkäystä Kiinaa kohtaan -ja eritoten Kiinan länteen ja kehittyviin maihin suuntaamaa Vyö ja tie (Belt and Road) -hanketta/politiikkaa vastaan.

Tavoitteena näillä jenkkiohjatuilla medioilla on luoda myös suomalaisten mieliin sekä a) mielikuvaa Kiinan (ja Venäjän) maailmanvalloituspyrkimyksistä, mutta myös b) hajoittaa näkemystä siitä että Yhdysvaltojen ja sen liittolaismaiden lisäksi maailmassa olisi syntymässä vastavoima jenkkien hegemoniaa vastaan (Kiina+Venäjä, Brics-maat).

Kun Kiinan Belt and Road -hanke lähti 2010-luvun lopulla laajenemaan Afrikkaan ja yhtä lisääntyvissä määrin myös Eurooppaan (ml. Suomi), niin jenkit säikähtivät suuresti ja ryhtyivät vastaiskuun. Ja se tehtiin Kovid19-projektin kautta. Kiinalaisten vyörylle piti saada stoppi ja siksi jenkit lähti Wuhanin laboratorioihin kehittelemään keinoa siihen..

Onko siis sattumaa se, että korona vyöryi Eurooppaan juuri Italiasta ja Lombardian alueelta (mm. Brescia, Bergamo) -siellä kun sijaitsee useamman sadan tuhannen kiinalaisen yhteisöt -ja Belt and Road -hanke alkoi juuri valtaamaan merkittävää jalansijaa Italiassa..? Ja Suomeenhan Korona tuli KIINALAISturistien kautta tammikuun lopulla 2020..

Kannattaa katsoa/lukea tuo Ylen MOT juttu joulukuulta 2019 ja miettiä melkoista yhteensattumaa jutun ja ”Koronan” aikataulujen osalta.

”Kiina-virus”, totesi Trumppikin..

Kauppalehti 31.8.2022 ”Kiinan massiivinen infrastruktuurihanke kohtaa haastajia lännestä. Kiinan Vyö ja tie -projekti kohtaa yhä enemmän vastustusta länsimaissa sen poliittisuuden takia.”

Kiinan massiivisen Vyö ja tie -infrastruktuurihankkeen (Belt and Road, BRI) yhdeksän ensimmäisen vuoden aikana maa on virallisten lukujen mukaan on työskennellyt lähes 150 maan kanssa ja investoinut hankkeeseen tuhat miljardia Yhdysvaltain dollaria.”

https://www.kauppalehti.fi/…/ed02f030-ad98-48e2-bef6…

IS 31.8.2022 ”Suomalais­professori: Kiina pitää Venäjää heikkona pelurina – läheinen liitto­suhde ei palvelisi Pekingin etuja”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009036982.html

Yle/MOT 2.12.2019.. ”Kouvolasta rakennettiin suora junayhteys Kiinaan – Kiinan valtio maksoi niin paljon tukea, että raiteilla kannatti kuljettaa liki tyhjiä kontteja”

https://yle.fi/aihe/ohjelma/kovan-onnen-kiskot-kouvolasta-kiinaan-2122019

Contact Us