User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Käyttäjän kommentit

... Sensuroimaton Totuus

Ilman muuta pitäisi mutta ei onnistu niin kauan kun maamme ”johdossa” on sielunsa myyneitä maanpettureita.

... Puolueeton

Hyvä ajatus, mutta ei toteudu tämän eduskunnan toimesta. Marin ja Niinistö luottavat romahtavaan läntiseen mutukulttuuriin.

... Acetracking

Vai että USA on se pieni paha tässä maailmassa. Minä en ainakaan halua elää sellaisessa maailmassa, jossa USA:n presidentti ilmoittaa, että”this man can’t be in power”, tarkoittaen tietenkin Putinia. Se ei kuulu kyllä piruakaan
Bidenille kuka Venäjää hallitsee. Mutta kaltaisellesi Amerikan ja globalismin sokealle ihailijalle tälläinen käy ilmeisesti luontevasti. USA:n roistomaisuudesta löytyy esimerkkejä loputtomasti. Vaikkapa Nordstreamin rä-
jäyttäminen, joka täyttää valtioterrorismin tunnusmerkit. Jokainen täysjärkinen tajuaa sen jo pelkästään Bidenin ja Nulandin lausunnoista. On meillä hienoja liittolaisia, jotka tuhoavat suomalaisten veronmaksajien omaisuutta.
Yhdysvaltojen( koskee tietenkin myös koko ns. länsimaailmaa) mädännäisyydestä ehkä kaikkein ajankohtaisin esimerkki on se , että maan presidentti on selvästi pitkälle senilisöitynyt henkilö, eikä siinä nähdä mitään ihmeellistä. Bidenin kaltainen hoitokotiin kuuluva sössöttäjä ei voisi olla presidentti ellei maan media olisi läpimätä.

... Johan Pomppas

Ei. Mainitsin Naton hyökkäyksen Serbiaan siksi että se oli mielestäni oikeutettu, ja tiedän aika lailla taustoistakin kun olen käynyt useamman kerran siellä päin omatoimimatkoilla. Serbit ei tietenkään tykkää kun esitän tällaisen mielipiteen. Balkanin tilanne ei ole niin yksioikoinen että vain serbit olisivat pahiksia, ja olen ajatellut että jos muslimien invaasio 1300-luvulla olisi epäonnistunut (ratkaiseva taistelu Kosovo Poljessa olisi voinut kääntyä toisinkin) sen alueen historia olisi ollut kovin toisenlainen, ehkä parempi. Tiedän myös että myöhemmin muslimit pysäytettiin vasta Wienin porteilla.

Joistain muistakin USAn hyökkäyksistä sinne sun tänne tiedän yksityiskohtia (en tietenkään kaikista) ja ne ovat olleet oikeutettuja mutta ainakin Somalian operaatio epäonnistui ja en voi ymmärtää mediassa yleensä esitettyjä mielipiteitä asiasta. Irakin operaatio johti toisenlaiseen sotkuun. Kun tällaista kuitenkin maailmassa tapahtuu, ja jos kolmesta isosta mahdista (USA, NL/Venäjä, Kiina) pitäisi valita joku niin USA on pienin paha pitämään kuria kaikenlaisille pikkudiktaattoreille.

... Naiset ne nuolee hesaria

Terveisiä Hellsingistä. Täällä toi Hellsingin Sanomien aivopesu uppoaa etenkin naisiin. Poikkeuksia toki on, mutta naiset ne on etenkin aivopestyjä. Sama varmaan suurimmissa kaupungeissa ympäri maata.

... Sensuroimaton Totuus

Tiedoksi HELLsingin sanomille: Omat vanhempani, isäni 79 vuotta ja äitini 74 vuotta ymmärtävät varsin hyvin että Suomea johdetaan KOKONAISUUDESSAAN rajojemme ulkopuolelta.

Mediapoolin röyhkeä aivopesu voi vielä toimia juurikin jossain HELLsingissä mutta täällä maaseudulla missä me olemme kosketuksissa TODELLISUUDEN kanssa päivä päivältä typerimmiksi muuttuvat ”uutiset” eivät enää ole menneet läpi vuosikausiin. Ne aiheuttavat ainoastaan syvää myötähäpeää.

... Puolueeton

Hesarin mukaan Lavrov sanoi ”Suomi on sortunut yleiseen läntiseen Venäjän-vastaiseen propagandaan ja sotapsykoosin”. Voi olla, että Lavrov käytti sanaa psykoosi (Psykoosi tai delirium on tila, jossa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy, jonka vuoksi hänellä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta.), Suomalaisten psykoosia kuvaa tässä uudissana massahypnoosi paljon tarkemmin. Hesari on huomattava hypnotisoija.

Hypnoosissa, jonka ihmiset tuntevat, hypnotisoija on terve henkilö, joka saa ihmisen hypnoosiin. (Hypnoosi on tietoisuuden tila eli muuntunut tajunnan tila, joka poikkeaa normaalista päivätietoisuuden tilasta.) Massahypnoosissa itse hypnoosissa olevat henkilöt (tai Hesari) saavat joukkomuutoksen aikaan, jossa joukko on päätyy samaan tilaan hypnotisoijien kanssa.
Massahypnoosi on aivan uutta mutta todellista käsitystä ihmisistä, jossa lopputulos voi olla totalitaristinen valtio. Esimerkkeinä Hitlerin Saksa ja Neuvostoliitto. 1. maailmansodasta hyvin selvinnyt Saksa tuhoutui 10 vuodessa muututtuaan totalitaristiseksi valtioksi. Ei ole selvää milloin NL:stä tuli totalitaristinen. Onneksi totalitarismi päättyi valtion hajoamiseen rauhanomaisesti.

Asiasta on maaliskuussa 1922 kirjoitettu kirja, Mattias Desmet Psychology of Totalitarianism. Kirja on vaikeatajuinen ja sisältää paljon outoja englannin sanoja. Se tulisi nopeasti kääntää suomeksi ja tehdä sitten opetusohjelma kouluihin vapauttaakseen suomalaiset tulevista massahypnooseista, jossa tällä hetkellä on enemmistö väestöstä. Kaikki onneksi eivät ole massahypnoosissa eikä todellisuuden taju ole hämärtynyt. Aloita harjoittelu heti, ajattele itse realistisesti maailman tapahtumia ja mieti, miten Nato jäsenyys voisi lisätä turvallisuutta? Yritä herätä!

... Leino Kimmo

Ministerin puheen mukaan eri ihmisrotuja ei ole olemassa; mutta kuitenkin juutalaiset ovat paljon kärsineet ? Eihän rasismista voi edes puhua, jos eri ihmisrotuja ei ole olemassa ?

Miksi siis Ano juuri on syytteessä noiden asioiden sanomisesta ?

Ohuen ilmakerroksen kupla ulotuu jo Arkadianmäelle asti; pitäisikö olla huolissaan ?

... Kimmo Paaso

Siis rasisti suomalainen on sitä mieltä, että jenkkien hyökkäykset ovat ihan ok, koskapa hyökkäyksen kohteet ovat kaukana Suomesta, ja niissä asuu muslimeja ja muita rättipäitä?

Joopa joo.

... Johan Pomppas

Montako kertaa USA on hyökännyt Suomen lähellä olevaan maahan viimeisen 50 vuoden aikana? Serbit saivat lopulta sen mitä ansaitsivat mutta varsinainen syy siihen että joutuivat antamaan periksi oli tietääkseni se että kova valuutta loppui. Siihen asti saivat ostettua kaikkea tarvitsemaansa kalustoa.

Muistan kyllä jo Vietnamin sodasta väitteet että NL ja Kiina eivät mitenkään sekaantuneet asiaan, ja jo Korean sodassa NL:n lentäjät taistelivat P-Korean puolella.Contact Us