User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Käyttäjän kommentit

... Johan Pomppas

Olisko tässä tapauksessa niin että Venäjä on puuttunut Ukrainan sisäisiin asioihin ja harrastanut toista vuotta melkoista etäpurkua?

... Yrjö

Maapallo olisi paljon rauhallisempi paikka, jos jenkit pysyisi kotonaan. Esim. Euroopassa Saksan teollisuus käyttäisi kaasua kahden putken täydeltä. Ja meillä Pyhäjoen vomalaa jo rakennettaisiin. Ja Ukrainassa olisi rauha eikä riitaa ja surua. Ja niin edelleen.

... Jussi Neuvonen

Kuten useimmat suomalaiset olin itsekin pitkään Mansikkamäen linjoilla. Tosin ikämiehellä herääminen todellisuuteen tapahtui jo kylmän sodan päättyessä. Ei jenkkilä siltikään muuttunut läpeensä pahaksi maaksi koska ei ole mielekästä ajatella sitä “maana” ollenkaan. (Koskahan muuten Kansan Uutiset viimeksi sanoi sitä läpeensä pahaksi?) Vanhaa törkysanontaa soveltaen USA on “Pentagonin pidike”.
Silti muutoksen mahdollisuus on jenkeissä parempi kuin EU:ssa. Saati neliraajahalvaantuneessa Suomessa. Meihin verrattuna joillakin Floridalla tai Teksasilla on enemmän suhteellista itsenäisyyttä.

... Jari-Hannele

Nyt on niin paksuu sontaa toi sun koko teksti täynnä ettei enää lapiokaan tohon auta.

... No niin

Huh huh, mitä juttuja. USA lähti häntä koipien välissä Afganista, kuten Vietnamista.

... Mansikkamäki

Mielenkiintoista miten hän ei mainitse sitä, että Saddam oli diktaattori, joka hyökkäsi naapurimaihin, rahoitti terroristeja, rikkoi rauhansopimuksia, ja tappoi omia kansalaisiaan. Uskomus Irakin joukkotuhoaseista oli pääsyy Irakin sotaan, ja vaikka niitä ei löydetty, on kuitenkin täysin mahdollista, että joko Saddam tuhosi tai piilotti ne. Ja vaikka sodanvastustajat olisivatkin eri mieltä tästä, muuttaisivatko he mielipiteensä vaikka joukkotuhoaseita olisikin ollut? Eivät tietenkään.
Sama pätee Afghanistaniin. Talebaneja ei oikein voi kutsua ihmisoikeuksia kunnioittaviksi ihmisiksi. Ja myöskin väite 20 vuoden Afghanistanin miehityksestä on typerä. Yhdysvallat kaatoi Taleban-hallituksen, korvasi sen länsimielisellä hallituksella, ja tuki tätä rahallisesti ja sotilaallisesti. Ei se ole mikään miehitys. Vai onko saman logiikan mukaan Yhdysvallat miehittänyt myös Saksaa viimeiset 80 vuotta? Tai muita Nato maita? Ei tietenkään.
Ja sitten vielä se väite, että Yhdysvallat olisi ”imperialistinen”. Yleensä imperialistiset maat ottavat resursseja valloitetuilta alueilta. Yhdysvallat on sijaan käyttänyt miljardeja dollareita Irakin ja Afghanistanin jälleenrakentamiseen ja terroristien kukistamiseen. Jos Yhdysvallat on imperialistinen maa se on aika surkea siinä.
Tuo yksi väite on kyllä aika pähkähullu. Nimittäin se, että nämä ovat ”tosiasioita, joita ainakaan Suomessa ei ole kansalle tahdottu kertoa.” Oletko tosissasi? Jotkut meistä ovat tarpeeksi vanhoja muistamaan, miten joka tuutilta satoi teorioita siitä että Irakin sodassa oli todellisuudessa kyse öljystä ja miten USA on läpeensä paha imperialistinen maa. Ette te ole ensimmäisiä, jotka ovat näin sanoneet.

... Johan Pomppas

Kansanliikkeen kannattaisi värvätä ehdokkaaksi Kontio&Parmas-sarjan Saija.

... Juha

Kyllähän tällainen totalitaarinen sota on hyvä business. Blackrock, Vanguard, GoldmanSucks JPMorgan ovat merkittävimpien asevalmistajien suuromistajia. Samat pääomistajat kuin mrna rokotevalmistajilla. Jälleenrakennuksessa ko. pankit tulevat olemaan myös mukana.

https://thehill.com/policy/international/3790699-zelensky-agrees-to-ukraine-rebuild-investment-with-blackrock-ceo/

... Yrjö

Koko läntinen yhteiskunta pyörii rahanahneiden kauppamiesten syöttämien satujen varassa.

... Jussi Neuvonen

Kansalliset menettäneet mainettaan jo kauan kun suurta vaaliliittoa ei saada aikaan. Tämä on tietysti tuhansien sanojen aihe. Itse Vapauden liittoa äänestäneenä haluaisin vielä vähän repostella Ano Turtiaista, nykyään sympaattinen bloggaaja.
Eikö todella tajunnut että “Pink Floyd” oli provokaatio (kuuluisasta marttyyristä)? Mikä alkuvuonna 22 teki Kanadasta ja implisiittisesti Convoysta “vitsin”? Sitten vitsit kai paranivat, täysin tarpeeton Kremlin nuoleskelu ja viime aikoina vielä “flätteröintiä” (litteästä maasta). Paavo Väyrynen on siis tervetullut kriittisenä äänenä vaikka nyt eivät mitkään yksittäiset tekijät enää riitä. Heitän silti yksittäisen urheilutuloksen: Paasikivi 6, Niinistö 0.Contact Us