User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Kirjoitukset

Jenkkisenaattori Graham Ukrainan avusta: Venäläiset kuolevat – parhaiten käytetyt rahat koskaan

Senaattori Lindsey Graham kertoo sosiaalisen median videolla hymyillen, miten venäläisten tappamiseen käytetyt Yhdysvaltain veronmaksajien miljardit ovat parhaiten käytettyä rahaa koskaan.

Colin Powellin ex-esikuntapäällikkö: Ukrainan konfliktin historia on valheen historiaa

Yhdysvaltain entisen ulkoministerin Colin Powellin ex-esikuntapäällikkö kertoi näkemyksiään Ukrainan konfliktista verkkolähetyksessä helmikuussa.

Paavo Väyrynen harkitsee kansanliikkeen ehdokkuutta presidentinvaaleissa

Paavo Väyrynen ilmoittaa verkkosivuillaan vetäytyvänsä keskustan esivaalista ja harkitsevansa kansanliikkeen ehdokkuutta presidentinvaaleissa.

Unkari saattaa keskeyttää EU-pakotteet

Unkari saattaa keskeyttää EU-pakotteet unkarilaisen pankin jouduttua Ukrainan mustalle listalle.

Pääkirjoitus 16.5.2023: Hyvinvoinnin yhteinen ajatus hukassa?

Hyvinvointivaltion kantokyvystä on syytä olla huolissaan. Yhteiskuntamme on täynnä epäterveitä arvoja ja prioriteettejä.

Bidenin perhe sai miljoonia ulkomaiden kansalaisilta – Kongressin valvontakomitea näkee merkkejä vaikutusvallan kaupittelusta

Presidentti Joe Bidenin perhe tienasi miljoonia tämän varapresidenttikauden aikana. Yhdysvaltain kongressin valvontakomitea kertoo näkevänsä merkkejä vaikutusvallan kaupittelusta.

Professori: Pakotteilla dramaattinen negatiivinen vaikutus haavoittuvassa asemassa olevien elintasoon

Professorin mukaan mikään pakotteita asettava valtio, joka osoittaa välinpitämättömyyttä maailman haavoittuvimpien ryhmien ahdinkoa kohtaan, ei voi kutsua itseään vapauden puolustajaksi.

Meksikon presidentti pyytää Bideniä lopettamaan USAID:in oppositioryhmien rahoittamisen

Meksikon presidentti Andres Manuel Lopez Obrador on aiemmin syyttänyt USAID:ia vallankaappauksesta maataan vastaan. Kritiikki Yhdysvaltojen interventionismia kohtaan ei ole mitään uutta auringon alla.

Amerikkalaiset yritykset valtaavat Ukrainan energiamarkkinoita

Ukrainan hallitus yksityistää kovalla kädellä valtion omaisuutta. Irakin sodalla voittoja käärinyt ja korruptioskandaaleissa ryvettynyt amerikkalaisyritys Halliburton on jälleen etsimässä hyötyjä sieltä, missä soditaan.

Syyskuun 11. päivän terrori-iskuun liitettyjen kaappareiden joukossa CIA-värväyksiä

Tutkimuksen mukaan ainakin kaksi syyskuun 11. päivän kaappaajaa oli värvätty joko tietoisesti tai tietämättään CIA:n ja Saudi-Arabian yhteiseen tiedusteluoperaatioon.


Contact Us