User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Kommentit

... Kimmo Kautio

Siis oto-periaatteella toimivan pienmedian pitäisi käyttää rajalliset resurssinsa kaiuttamaan myös näkökulmat, joita korporaatiomedia palkattuine ammattitoimittajineen jo valmiiksi toistaa?

Oletko ihan tosissasi? Mikä funktio tällaisella verkkolehdellä olisi?

Tarkoitatko samalla sanoa, että on medioilta vastuutonta jättää joitakin puolia asioista kertomatta, vai koskeeko tämä vain pieniä toimijoita?

... Kimmo Kautio

Uutinen perustuu Angel studiosin ilmoittamiin julkaisupäiviin. Tarkoittanee sitä, että elokuvalla on nyt sentään maahantuoja, jonka puuttumiseen suuret ketjut ovat vedonneet tähän saakka. Vielä elokuvaa ei näy Finnkinon tai Biorexin tulevassa ohjelmistossa.

... Kimmo Kautio

“Tästä olen KK:n kanssa eri mieltä, natsismille nollatoleranssi, oli sitten kyseessä Marin tai Junnila.”

Tästä olen kanssasi samaa mieltä. Sarkasmi on vaikea laji. Tarkoitus on kysyä vihervasemmistolta, miksi se natsismin glorifiointi nyt Junnilan kohdalla haittaa noin paljon enemmän. 😉

... Kimmo Kautio

Poistinpa nämä artikkelin arvostelutähdet ja alapeukutukset käytöstä kokonaan. Jotkut ovat löytäneet alapeukutuksista ja yhden tähden hakkaamisesta itselleen kivan harrastuksen, jota voi jatkaa muualla. Arvelinkin, että näin käy jossain vaiheessa.

... Kimmo Kautio

“Uusien tietojen mukaan kaksi pommia jäi räjähtämättä”

Mitä tietoja nämä ovat?

... Kimmo Kautio

Korkeuden vaikutuksesta ihmiseen sanotaan, että 8000 metristä alkaa kuolemanvyöhyke, jossa alkaa olla aivovaurion vaara. Hesarin lukemisella tahtoo kieltämättä olla sama vaikutus. 😉

... Kimmo Kautio

Vastakysymys: Miksi tämä syypää Venäjä ei sitten miehittänyt Georgiaa, kun ajatus tuntuu olevan, että se nyt vaan haluaa nielaista maita ja kapinoivia kansoja itseensä huvin vuoksi? Miltä vuosituhannelta tällainen ajattelutapa muuten on peräisin? Antiikista?

Kysymys Natosta Venäjän välittömien rajojen takana on Venäjälle ihan samanlainen kysymys, kuin Yhdysvalloille olivat Neuvostoliiton ohjukset Kuubassa.

Kysymys kuuluu, miksi Euroopan kollektiivista ja Venäjänkin turvallisuusintressit huomioivaa turvallisuusarkkitehtuuria ei saada aikaan?

Nato ei ole mikään muu kuin kylmän sodan jäänne. Jos se on pelkkä jarru sopimiselle, joka käy kaikille, se pitää heittää lopullisesti romukoppaan ja etsiä ratkaisu ilman Natoa.

Ja vaikka olisikin niin, että Nato-hakemusta ei näkisi vihamieliseksi, niin myös tappava aseapu ja pakoterintamiin osallistuminen ovat signaaleja vihamielisyydestä. Kyllä Suomi on aivan avoimesti asemoitunut kaikin tavoin vastaan.

Toisenlainen lähestymistapa ei vaadi mitään muuta, kuin maailman monimutkaisuuden ja sotaan johtaneiden pitkän aikavälin kehityskulkujen rehellistä tarkastelua, ymmärtämistä sekä tosiasioiden tunnustamista.

... Kimmo Kautio

Kiitos hyvästä huomiosta. Tuohon aineistoon olisi tosiaan hyvä tutustua. Valitettavasti oma aikani on kortilla. Jos jollain on aikaa käydä aineistoa läpi em. kommentin innoittamana ja koostaa tietoja, niin otan niitä mielelläni vastaan. Aineistoa voi lähettää toimitus@vastaansanomat.comContact Us