User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Kirjoitukset

Tutkimus: Media lietsoi vastakkainasettelua korona-aikana

Vertaisarvioitu "Kansalaisaktivistit vai pandemiankieltäjät? Vaihtoehtoiset äänet journalistisessa mediassa COVID-19-pandemian aikana" -tutkimus toteaa, että korona-ajan journalismi oli luonteeltaan polarisoivaa.

Valkoinen talo varoittaa: USA:n rahoitus Ukrainalle loppuu vuoden loppuun mennessä

Valkoinen talo varoittaa, että ilman kongressin toimia Yhdysvalloilta loppuvat rahat Ukrainan sotimisen tukemiseksi. Valkoisen talon budjettijohtajan mukaan rahat ovat lopussa ja aika melkein lopussa.

“Pfizergaten” tutkintaa johtanut europarlamentaarikko kuoli yllättäen sydänkohtaukseen

Vihreä europarlamentaarikko Michèle Rivasi johti tutkintaa niin sanotussa Pfizergate-tapauksessa, joka koski COVID-19-rokotteita sekä Euroopan komission ja lääkeyhtiön epäiltyä korruptiota.

Stubb podcastissa: Moskovaan ei soiteta, ellei ole valtuuksia Suomen liittolaisilta

Kokoomuksen presidenttiehdokas Alexander Stubb myöntää Susanne Päivärinnan haastattelussa, että itsenäisen Suomen presidenttinä hän anelisi "valtuuksia liittolaisilta".

Totuuden jälkeisestä ajasta

Kolme vuotta sitten Facebook-kirjoituksessani pohdin totuuden jälkeistä aikaa. Sitä tai totuuden jälkeistä politiikkaa on käytetty termeinä erityisesti kansallismielistä politiikkaa sekä […]

Pääkirjoitus 4.12.2023: Onko suomalaisilla medialukutaitoa ensinkään?

Medialukutaidon tila Suomessa huolettaa. Vastamedian tekijälle syntyy toisinaan mielikuva, että suomalainen voisi uskoa tekstiin valtamediassa, mutta leimata saman tekstin valeuutiseksi, jos se esitettäisiin hänelle toisessa...

Kuningas Charles sekä ministerit Sunak ja Cameron kukin omilla yksityiskoneillaan Britanniasta Dubain ilmastokonferenssiin

Britanniassa ilmastoalarmistit ovat raivoissaan, kun kuningas Charles, pääministeri Rishi Sunak ja ulkoministeri David Cameron matkaavat kukin omalla yksityiskoneellaan Dubain ilmastokonferenssiin.

Helsingissä itsenäisyyspäivänä kaikille avoin itsenäisyysjuhla: “Mielenilmaus itsenäisyyden puolesta”

Helsingissä järjestetään itsenäisyyspäivänä kaikille avoin itsenäisyysjuhla. Tapahtuman järjestäjä Paavo Väyrynen kuvailee juhlaa mielenilmaukseksi itsenäisyyden, sananvapauden ja kansanvallan puolesta.

Draghi: EU:n on tultava valtioksi

Euroopan unioni on kriittisessä vaiheessa, ja sen on tultava "valtioksi", entinen pääministeri ja EKP:n ex-pääjohtaja Mario Draghi sanoi kirjaesittelyssä.

Lähi-idässä Yhdysvaltoja pidetään vastuullisena Israelin sotaan Gazassa

Lähi-itä näkee Yhdysvaltain roistovaltioluonteen tarkemmin, kuin länsimaissa nähdään. Starbucksit ja McDonaldsit kumisevat tyhjyyttään boikottien seurauksena, kun Yhdysvaltoja pidetään vastuullisena Israelin sotaan Gazassa.


Contact Us