User banner image
User avatar
  • Kimmo Kautio

Kirjoitukset

Slovakiassa skandaali Nato-asiakirjoista, jotka paljastavat pyrkimykset vaikuttaa vaaleihin

NATO:n informaatiovaikuttamiskampanjan tarjouskilpailuasiakirjat nousivat julkisuuteen Slovakiassa. Ex-pääministeri syyttää sotilasliittoa ja maansa johtoa röyhkeästä puuttumisesta vaalikampanjaan.

Tiedusteluraportti Ukrainan suunnitelmista iskeä Nord Streamiin paljastaa tietoisen valehtelun Venäjän syyllisyydestä

Washington Post raportoi, että CIA sai viime kesäkuussa Euroopan tiedustelupalvelun kautta selville, että ukrainalaisten erikoisjoukkojen ryhmä aikoi sabotoida Venäjältä Saksaan suuntautuvaa Nord Stream -kaasuputkea.

Chomsky: EU deindustrialisoituu, jos se noudattaa Yhdysvaltojen johtamaa maailmanjärjestystä

Kielitieteilijä ja akateemikko Noam Chomskyn mukaan Euroopalla on tehtävänä suuri päätös: pysyykö se USA:n hallitsemassa järjestelmässä ja taantuu vai sopeutuuko se moninapaiseen järjestelmään.

Pääkirjoitus 1.6.2023: Valtamedia jäi jälleen housut kintuissa kiinni sotapropagandasta

Iltalehti ja saksalaislehti Die Welt ovat poistaneet tukun Ukrainan avustajan artikkeleita. Valtamedioiden faktantarkistusprosessi on kokenut tappion tarpeelle tuottaa päivittäistä Ukraina-propagandaa.

Jenkkisenaattori Graham Ukrainan avusta: Venäläiset kuolevat – parhaiten käytetyt rahat koskaan

Senaattori Lindsey Graham kertoo sosiaalisen median videolla hymyillen, miten venäläisten tappamiseen käytetyt Yhdysvaltain veronmaksajien miljardit ovat parhaiten käytettyä rahaa koskaan.

Colin Powellin ex-esikuntapäällikkö: Ukrainan konfliktin historia on valheen historiaa

Yhdysvaltain entisen ulkoministerin Colin Powellin ex-esikuntapäällikkö kertoi näkemyksiään Ukrainan konfliktista verkkolähetyksessä helmikuussa.

Paavo Väyrynen harkitsee kansanliikkeen ehdokkuutta presidentinvaaleissa

Paavo Väyrynen ilmoittaa verkkosivuillaan vetäytyvänsä keskustan esivaalista ja harkitsevansa kansanliikkeen ehdokkuutta presidentinvaaleissa.

Unkari saattaa keskeyttää EU-pakotteet

Unkari saattaa keskeyttää EU-pakotteet unkarilaisen pankin jouduttua Ukrainan mustalle listalle.

Pääkirjoitus 16.5.2023: Hyvinvoinnin yhteinen ajatus hukassa?

Hyvinvointivaltion kantokyvystä on syytä olla huolissaan. Yhteiskuntamme on täynnä epäterveitä arvoja ja prioriteettejä.

Bidenin perhe sai miljoonia ulkomaiden kansalaisilta – Kongressin valvontakomitea näkee merkkejä vaikutusvallan kaupittelusta

Presidentti Joe Bidenin perhe tienasi miljoonia tämän varapresidenttikauden aikana. Yhdysvaltain kongressin valvontakomitea kertoo näkevänsä merkkejä vaikutusvallan kaupittelusta.


Contact Us