User banner image
User avatar
  • jarno jäppinen

Käyttäjän kommentit

... Jussi Neuvonen

Wallstreetbets? Olisi kiinnostava tietää vaikka katugallupin pohjalta kuinka monet suomalaiset ovat ns. kartalla. Vanhemmasta päästä miljoona korkeintaan marginaalisesti netissä, nuoremmasta päästä miljoona vain marginaalisesti muualla kuin netissä? Mutta historia EI ole päättynyt, ei edes suomalaisten historia.

... Puolueeton

Meidän päättäjät eivät ole sanallakaan kuvailleet, miksi Yhdysvaltojen päättäjät haluavat tukikohtia Suomeen. Meidän päättäjät eivät joko tiedä syytä tai siitä ei voi puhua tai on vain usko, että USA tekee sen turvatakseen vähälukuisen länsimaan Venäjän hyökkäykseltä, koska olemme NATOn jäsen. Jos olet vähää enemmän seurannut tapahtumia edes tällä vuosituhannella, olet varmaan oman uskosi menettänyt ja päin vastoin uskot Suomen turvallisuuden jopa rajusti heikentyneen.

... Jussi Neuvonen

Marin oli sekä “sattumapääministeri” että vuosikymmenien kehityksen nolo huipennus. Jos sadan vuoden kuluttua vielä Suomen historiaa kirjoitetaan niin nämä ovat kiinnostavia vaiheita. Miksi oli itsestään selvää että viime kädessä “vihervasemmisto” kutsuu jenkkitukikohdat Suomeen. Missä kohtaa Suomen tarina muuttui “modernista” “postmoderniksi”.

Kaikkien kannattaa paitsi seurata Vastaansanomia myös lukea Juha Siltalan opuksia Suomen “perustajaisistä”. Miten vaikeaa ja raskasta oli rakentaa sellaista mistä luopuminen oli helppoa ja huvittavaa.

“Valkoisen äidin pojat” (1999) tarjoaa näytteen siitäkin ettei ironia aina ollut äärioikeiston yksinoikeus, kun Bobrikov esitellään ohimennen ja itsestäänselvästi “muutosjohtajana”…

... Daniela

Mielelläni haluaisin mennä katsomaan Sound of freedom elokuvan! Toivon koko sydämestäni näkeväni sen. Tämä aihe on tuotu päivänvaloon, mitä pimeässä on tehty jo pitkään 😦 että ihmiset ymmärtäisi myös enemmän mitä tapahtuu joka puolella maailmaa!

... Puolueeton

Monia myrkkyjä on kehitetty sadan vuoden aikana. Näistä suuri osa on kielletty haittavaikutusten vuoksi. Näistä on vaikea löytää tietoja ja ovat jo muististanikin häipyneet. DDTn moni muistaa, koska siitä puhuttiin paljon.
Jos Pralletriini on hermomyrkky, on ilmeistä, että siitä on vahinkoa ihmisillekin. Hyönteisen hermosto on vähäinen, joten pieni joukko ilman myrkkymolekyylejä tappaa sen tai hyönteiselle syntyy pakokauhu. Ihmiselle ei tule tappavaa määrää, mutta hermosoluja voi tuhoutua ja haitta ilmenee vasta vuosien kuluessa, kun hermosolut katoavat normaalistikin vanhetessa, ja muisti heikkenee.

... Jussi Neuvonen

Suomen sijoitus putosi vain 3 sijaa koska tämä on haastatteluihin perustuva viihdetutkimus. Masennus sen verran levinnyt ettei maailman onnellisin kansa jaksa valehdella itselleen entiseen malliin. Ainakin ulkomaalaiselle haastattelijalle jaksetaan näemmä esittää iloista ilmettä. Luuseriahan ei kukaan ulkomaanihme haastattele.

... Jussi Neuvonen

Ossi Tiihonen on kysynyt ehkä sitä ensimmäistä kysymystä joka “Slava Ukraina” -porukalle pitää esittää: mitä hyötyä Ukrainalle on siitä että Suomi tekee konkurssin? Tietysti ns. retorinen kysymys koska Suomessa on tapahtunut RETORINEN KÄÄNNE. Kaikki ovat tai yrittävät olla vastuullisia eli kenenkään ei tarvitse vastata mistään. Eikä ainakaan vastata ikäviin kysymyksiin.

... Jussi Neuvonen

Hyvä lukea sukupolvea nuoremman kriittinen kirjoitus. Itse kuulun G. Sundqvistin kohorttiin ja nyt mietin ohjelmiensa homohahmoa joka oli myös naurettava, sympaattinen myös mutta ei mitenkään ihailtava. Jo tämä tekee entisestä Göstasta menneisyyden miehen.

Oma arvioni on että ainakin pari miljoonaa suomalaista on “aikamatkustajia”. Tulevat maasta jota ei enää ole. Valitettavasti myöskään aktiivisuutta tai uteliaisuutta ei enää ole.

Mitä vanhempi suomalainen, sitä enemmän todennäköisesti katsonut telkkaria. Siksi vanha hokemakin pitäisi ehkä päivittää: nuoruus hulluus, vanhuus tyhmyys.

... Raimo

Pelkkää asiaa.
Mutta artikkeli on niin pitkä, että harva jaksaa loppuun.

Olet loistava kirjoittaja, opettele lyhentämään tekstejäContact Us