Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä.


SkyShowtime vahvisti Oscar-voittaja Emma Stonen tähdittämän The Curse -sarjan julkaisupäivän Tukholman kansainvälisillä elokuvajuhlilla.

SkyShowtime vahvisti, että The Curse on saatavilla palvelussa perjantaista 5. tammikuuta alkaen. SkyShowtime Original -sarjan viisi ensimmäistä jaksoa ovat saatavilla suoratoistona ensi-iltapäivänä ja loput viisi jaksoa saapuvat perjantaina 16. helmikuuta.

Benny Safdien ja Nathan Fielderin luoma, käsikirjoittama ja tuottama The Curse keskittyy Whitney ja Asher Siegeliin, vastanaineeseen pariskuntaan, joka kamppailee tuodakseen visionsa ympäristötietoisesta asumisesta Españolan pieneen yhteisöön New Mexicossa.

Heidän ponnistelunsa ovat monimutkaisia, kun eksentrinen tosi-tv-tuottaja Dougie näkee heidän tarinassaan mahdollisuuden. Sarjan edetessä pari joutuu eettisten ja moraalisten harmaiden vyöhykkeiden salaperäiseen verkkoon – samalla kun he yrittävät pitää suhteensa pinnalla.

Sarjan pääosissa nähdään Oscar-voittaja Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) ja Safdie (Oppenheimer). Vierailevina tähtinä nähdään muun muassa Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, Emmy-ehdokas Corbin Bernsen ja Constance Shulman.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


SkyShowtime on saatavilla SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS:lle, tvOS:lle, Android-laitteille, Android TV:lle, Google Chromecastille, LG TV:lle, Samsungille ja verkkosivuston www.skyshowtime.com kautta.

Lähde: SkyShowtime

Kuvituskuva: SkyShowtime

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x