Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin mukaan Euroopan yritykset menettivät vähintään 250 miljardia euroa länsimaisten Moskovaa vastaan asetettujen pakotteiden vuoksi.

Yhdysvallat ajaa eurooppalaiset vasallinsa konkurssiin ja jatkaa samalla uraanin ja tärkeimpien mineraalien ostamista Venäjältä, Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi viikko sitten keskiviikkona.

Washington olennaisesti tuhoaa eurooppalaiset vasallinsa ja antaa sotateollisen kompleksinsa ansaita rahaa. Se pakotti ja pakottaa edelleen kallista amerikkalaista nesteytettyä maakaasua Euroopan unionille ja itsekkäillä laeillaan pakottaa eurooppalaiset yritykset siirtämään yrityksiä ulkomaille, missä peruskustannukset ovat matalammat. Samalla kun EU pakottaa EU:n luopumaan kaikesta venäläisestä, Washington jatkaa uraanin ja muiden kriittisten materiaalien ostamista Venäjältä“, hän sanoi.

Lavrov lisäsi, että Euroopan maiden yritykset menettivät vähintään 250 miljardia euroa länsimaisten Venäjää vastaan asetettujen pakotteiden vuoksi.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana erittäin varovaisten arvioiden mukaan eurooppalaiset yritykset ovat menettäneet jopa 250 miljardia euroa länsimaisten yksipuolisten pakotteiden vuoksi, mikä on suuri luku“, hän sanoi.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Lähde: Tass

Kuvituskuva: Mid.ruCC BY 4.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus


Kumppani-ilmoituksetHaluatko lukea geoblokattuja uutisia, esimerkiksi Venäjän mediasta? Tarvitset vain VPN-palvelun.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Ihmiset on helposti harhaan johdettavissa
Ihmiset on helposti harhaan johdettavissa
14 päivää sitten

Kaikkein käsittämättömintä tässä on vielä se, että yllättävän monet kansalaiset pitävät tätä jopa tavoiteltavana asiana. Massat ovat aivopestyjä ja vähä-älyisiä lampaita. Ei se muuten onnistuisi pelkällä median rummutuksella ja poliitikkojen valehtelulla.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
13 päivää sitten

Tämähän on vähän “off” kaikista “topiceista” mutta hyvin koulutettu kansa on tottelevainen kansa. Kuinka muutenkaan? Ja kansaa riittää sekä näkijöihin että tekijöihin.Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x