Musti – Group tuo mainioiden Musti ja Mirri myymälöiden omistaja joutui kohuhelvettiin kun heidän myymänsä koiranruoka aiheutti vakavia ongelmia koirien omistajille:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e333993b-8a5a-4e51-96fd-1d079ab7f8d1

Lemmikin omistajien huoli on ihan oikeutettu.

Lisäksi jos yhtiö on mennyt siitä mistä aita on matalin ja käyttänyt vaikka tarkoituksella halpoja ainesosia jotka aiheuttivat koirille myrkytyksiä, niin yhtiö saakin joutua maksamaan isot vahingonkorvaukset.

Me emme vielä tiedä asiasta tämän enempää, niin ei hutkita ennen kuin on tutkittu.

On kuitenkin hämmentävää, että samaan aikaan syntyvyys jatkaa hälyyttävää laskemistaan ja edelleen kokonaiskuolleisuus jyrää.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Syy – yhteys kokeelliseen koronarokotteeseen on ihan päivänselvä.

Se on ihan päivänselvä jos oikeasti osaa ajatella itse.

Sen sijaan jos elämä pää perseessä on hauskempaa, niin sittenhän näet mitä haluat.

Valitettavasti kun näen isoja jonoja rokotuspisteisiin ja kuinka vauhkoja ihmiset ovat, niin todella isolla osalla kansaa se pää on siellä minne se aurinko ei pahemmin paistele.

Koronarokote on täysin kokeellinen ja niinpä me nyt katsomme tätä valtavaa ihmiskoetta joka tuhoaa nuorten ihmisten terveyden, nollaa syntyyvyden ja nopeuttaa vanhempien ihmisten lähtemistä.

Ja firmat jotka ovat tuon rokotteen tehneet juostenkusten, niin heiltä ei ole missään oloissa mahdollista hakea korvauksia.

Rokotusta ja koiranruokakohua on ihan kiva verrata keskenään.

Mitä jos koirille annettaisiin tuota kokeellista koronarokotetta ja sen seurauksena uusia pentuja syntyisi ennätysalhaisesti, syöpä kukkisi koirien keskuudessa ja koirien kokonaiskuolleisuus olisi nousussa?

Miten ihmiset reagoisivat siihen?

Onko siis ihan normaalia nykyään tehdä tuotteita jotka tappavat ihmisiä ja niiden tiedetään niin tekevän?

Mutta jos lemmikkieläimet joutuvat samanlaisen kohtelun kaltaiseksi, niin sittenkö vasta ihmiset heräävät vaatimaan oikeutta ja vahingokorvauksia.

Sittenkö vasta autot palavat ja ihmiset ovat barrikadeilla?

Olen usein miettinyt sankaruutta täällä kirjoituksissani.

Onko nyt niin, että jos menet rokotuspisteiden edustalla ja poltat ruiskuja, niin ihmiset räkivät päällesi ja poliisi lyö kovaa pampulla.

Ja jos menet Mustin ja Mirrin eteen polttamaan koiranruokapussin, niin sinä käynnistät kansanliikkeen ja sinua hurrataan sankarina?

Ehkä ihmisten tulisi laittaa prioriteetit järjestykseen ja ensin pillastua järjestelmästä ja yrityksistä jotka tappavat luvalla sekä nuoria että vanhoja ihmisiä ja vasta sen jälkeen huolehtia eläinten hyvinvoinnista.

Totta kai eläinten ja lemmikkien hyvinvointi on tärkeää, mutta jos ihminen vammautuu koronarokotteesta niin kuka ruokkii sen Jeppe – koiran?

Kun katsoo tätä lammasmaista toimintaa joka taas lähtee liikkeelle normaalin flunssakauden alussa rokotuspisteiden edustalla, niin ei tarvitse miettiä kummat ovat viisaampia: koirat vai ihmiset.

Oikea vastaus: koirat, koska he eivät jonota rokotuspisteiden edustalla, korkeintaan kusevat sinne.

 

O

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Erittäin tunnettu koulukiusattu.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
21 päivää sitten

Tässä sitä ollaan: dogi 6, ihminen 0. Taitaisi moni muu elukka kepittää ihmisen vielä murskaavammin, mitä tulee terveisiin vaistoihin ja turhuuksien välttämiseen. Mainio kirjoitus.

Ilmeisesti muuten “weffiläiset” eivät ole koirien kieltämistä ainakaan julkisuudessa ajaneet, minkähän takia? Eikö tämä olisi mainio myyntilause: “Et omista Mustia ja olet onnellinen”?

Kimmo Leino
18 päivää sitten

Meidän maksettu ”media” on tässä täysin paljastunut: 2010 ”rokotteet” tiedettiin vaarallisiksi: Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia”.
Suora lainaus: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”
2010 myös Suomen ”perustuslakiin” suunniteltiin WHO-valta: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010: Poikkeusoloja koskevaa lakia tulee muuttaa niin, että poikkeusolot sotatilan lisäksi voidaan julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman ”pandemian” seurauksena .
Myös vakuutuslaitokset suojattiin 2010 : Vakuutussopimuslaki 426/2010 14.5. 17 a ( uusi ) pykälä antaa oikeuden irtisanoa ”huonoa liiketoimintaa ) olevat sairauskuluvakuutukset ; tästä kantelu lähtenyt Finanssivalvonnan kirjaamoon ! ( laittomat irtisanomiset ennen 2010 otettuihin sairauskuluvakuutuksiin ).
Suomen ”perustuslain” muokkaus rikosvastuun poistamiseksi kansalaisten tahallisessa sairastuttamisessa / tappamisessa.
Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
Juuri tämä pykälä ja Suomen vallan antaminen 2011 WHO:lle ovat maan- / valtiopetos !
Aiemmin touhuttua : archive.today/kimmoleaks.fi
Rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla 25.5. 2021 PL 118 § maan- / valtiopetoksesta sekä ”lain ” 444/2012 miljardivarkaudesta !Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x