Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä.


Kulttisarja Frasier palaa uusin jaksoin. Pääroolissa nähdään tuttuun tapaan Kelsey Grammer.

Amerikkalainen 90- ja 2000-luvun taitteen palkittu komediasarja Frasier palaa uusin jaksoin.

Alkuperäistä Frasieria esitettiin Yhdysvalloissa yksitoista tuontantokautta vuosina 1993–2004.

37 Emmy-palkintoa ja 107 Emmy-ehdokkuutta aikoinaan kahmineen sarjan päähenkilö on seattlelainen radiopsykiatri Frasier Crane, jota esittää Kelsey Grammer.

Grammer on pääroolissa myös uudessa Frasierissa. Lähes kaikki muut sarjan pääosien esittäjät ovat kuitenkin pääsääntöisesti vaihtuneet.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Vanhasta viisikosta nähdään vain vierailevana tähtenä Peri Gilpin, joka esittää Frasierin radio-ohjelman tuottaja Roz Doylea.

Paramountin tuottamaa uudelleen lämmitettyä Frasieria nähdään kymmenen jakson verran SkyShowtimen ohjelmistossa.

SkyShowtime tarjoaa uusille asiakkailleen 7 vuorokauden kokeilujaksoa. Tarjolla on myös edullinen kuukausitilaus, jonka ensimmäiset 3 kuukautta saat hintaan 3,99€ kuukaudessa.

Syyskuussa Frasierin tv-ensi-illasta tuli kuluneeksi 30 vuotta.

Lähteet: SkyShowtime, Iltalehti

Kuvituskuva: Tenebrae/Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 DEED

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
25 päivää sitten

Itse Frasier on sarjasta ehkä se kaikista vähiten kiinnostava hahmo, eli ei kiitos.
Hyvä sarja silloin aikanaan, mutta aika aikaansa kutakin.

Puolueeton
Puolueeton
25 päivää sitten

Suomen televisioista kommentoin vain uutisten ja dokumenttien tuotannosta, joka on täysin ala-arvoista sellaisessa kehittyneessä maassa kuin Suomi. Uutisissa pannaan täysi tuki harjoitetulle politiikalle ja aatteille. Kaikki muu jätetään sanomatta. Uutisissa ei ole ollut pientä vinkkiäkään edellisen hallituksen aiheuttamista valtion rahatilanteen tappioista, 4 vuoden aikana jättimäiset 56 miljardin tappiot, vaikka viralliset tilastot ovat kaikkien saataville, jos vain osaa etsiä.
Tässä voi tilannetta verrata Espanjan ERTV ohjelmistoon. Normaalit uutiset L1 kanavalla kestävät tunnin. Ennen uutisia tulee Aki la tierra- ohjelma, jossa kuvataan erityisiä luonnon ilmiöitä maailmalla ja tavallista ruokailutouhua Espanjassa. Säätiedotukset ovat nekin aivan toista luokkaa, vaikka maiden koossa ei paljoa eroja ole. Lisäksi on kanava 24H, joka lähettää uutisia kaiken aikaa. Vaikkei kieltä hallitse maailman tilanteesta saa aivan toisen kuvan ja rehellisen kuin Suomen uutisista. Uutisissa ja ohjelmissa pyritään tosiasioihin vaikka niissä läntisen kulttuurin haluttu etuasema jotenkin kuitenkin tulee esille. On myös kanava L2, jossa esitetään nykyään dokumentteja eri puolilta Eurooppaa. Suomenkin aurinko ja revontuli tutkimuksista Sodankylässä sai ensi kertaa hyvin tehtyä mielenkiintoista tietoa, jota en ole koskaan suomessa nähnyt hyvään katseluaikaan.Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x