Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä.


SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa loistokattauksen tarkoin valikoitua viihdettä ikonisten brändien tuotannoista aina SkyShowtime Original -sarjoihin.

SkyShowtime on Euroopan seuraava, loistava suoratoistopalvelu. Comcastin ja Paramount Globalin yhteisyritys SkyShowtime kokoaa yhteen Hollywoodin parhaat puolet ja paikallista viihdettä.

SkyShowtime tarjoaa viihdettä ikonisten brändien elokuvista ja alkuperäissarjoista aina SkyShowtime Original -sarjoihin.

Aiemmin tänä vuonna kaikilla markkinoilla lanseerattu SkyShowtime on saatavilla seuraavissa maissa: Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Suomi, Unkari, Kosovo, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Norja, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja ja Ruotsi.

SkyShowtime on saatavana valituilta tv-palveluntarjoajilta joillakin markkinoilla sekä Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastissa, LG-televisioissa, Samsungin älytelevisioissa ja verkossa.

SkyShowtime-palvelua voit kokeilla 7 päivää ilmaiseksi ja se on sen jälkeen saatavilla hintaan 6,99 euroa kuukaudessa. Vuositilaus on saatavilla hintaan 54,99 euroa, eli vuositilauksella hinnaksi jää vaivaiset 4,59 euroa kuukaudessa.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Lähde: SkyShowtimeToimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x