Sotilasliitto Naton verkkosivuilla julkaistiin kehotus, jonka mukaan lännen tulisi varautua ydinsotaan Euroopassa. Kirjoittajan mukaan Naton tulisi varustaa hävittäjänsä ja sukellusveneensä taktisilla ydinaseilla.

Sotilasliitto Nato on julkaissut verkkosivuillaan artikkelin, jossa kehotetaan blokkia taistelemaan ja voittamaan rajoitettu ydinsota Venäjää vastaan.

Naton verkkosivuilla oleva viesti kertoo myös, että jos Yhdysvallat ja Kiina ajautuvat yhteydenottoon Taiwanista, Eurooppaan tulee todennäköisesti täysimittainen sota.

Artikkelin on kirjoittanut Gregory Weaver, joka on toiminut Yhdysvaltain esikuntapäälliköiden ydin- ja ohjuspuolustuksen pääneuvonantajana.

Weaver väitti, että vastoin Moskovan pitkäaikaista ydindoktriinia Venäjä voisi käyttää taktisia ydinaseita joko estääkseen tappion taistelukentällä tai saadakseen nopean voiton tavanomaisessa konfliktissa, kuten Ukrainassa.

Venäjän ydinasedoktriini sallii ydinaseiden käytön, jos sen alueelle tai infrastruktuuriin tehdään ensimmäinen ydinisku tai jos Venäjän valtion olemassaolo on uhattuna.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Ydinsodan pelkäämisen sijaan lännen tulisi Weaverin mukaan valmistautua siihen. Naton tulisi varustaa hävittäjänsä ja sukellusveneensä taktisilla ydinaseilla estääkseen Venäjän taktisen hyökkäyksen ja “vakuuttaakseen Venäjän johdon siitä, että Nato on täysin valmis vastustamaan rajoitettua ydinkäyttöä omilla tehokkailla ydinaseillamme”.

Weaver suosittelee Naton siirtämistä “syvempiin tarkkuusiskuvalmiuksiin” Eurooppaan, muodostamaan “useita moderneja panssaroituja divisioonia” Baltian maihin ja Itä-Eurooppaan sekä painostamaan eurooppalaisia ​​jäsenvaltioita “tarjoamaan lisää tavanomaisia ​​voimavaroja”, kun taas Yhdysvallat lähettäisi taktisia ydinaseita.

Lähde: Obektivno.bg

Kuvituskuva: Chairboy/Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0 DEED

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Raimo N
Raimo N
1 kuukausi sitten

Nuke hoax osa 200. Ensiluokkaista pelkopornoa ja propagandaa. Ei voi kun enää nauraa… ja massat panikoi.

Lisäksi epätoivo propagandaa – Venäjä ei tarvi mitään temppuja Ukrainassa. Ne jauhaa hitaasti ja varmasti koko Ukrainan armeijan paskaksi. Ei lopu resurssit ei. Länneltä loppuu ammukset ja rahat ja ukrainalta sotilaat. Laarin pohjia on ammennettu jo.

tuosta propagandasta voi vaan päätellä kuin paha paniikki on valtaamassa naton propaganda konetta. … mitä selitetään jos(kun) ukraina kaatuu, vai nähdäänkö vielä 911 räikeämpi false flag? Arvaatteko maan jossa se tehdään jos neo-conit saa paskahalvauksen rakkaan ukrainan kaatuessa ?

Nato paljastaa pirulliset karvansa entistä selvemm
Nato paljastaa pirulliset karvansa entistä selvemm
1 kuukausi sitten
Vastaa  Raimo N

Joo ja jos Kiinan ja USA:n välille syntyy yhteenotto syntyy Euroopassa täysi sota. Kuinka ihmeessä ne edes kuvittelee, että venäjä kykenisi häviämään EU -maiden armeijoille, jotka ovat pikkuriikkisiä leikkiarmeijoita.
Tuollaisessa sodassa Eurooppa ottaa pataan Venäjältä ja USA Kiinalta, siksi tämä ydinsotavouhotus, koska psykopaatit eivät voi hävitä vaan mieluummin tuhoavat koko maailman, jos eivät saa sitä itselleen.

Minä
Minä
1 kuukausi sitten

Tosiasiassa kaikki todennäköisyys on, että jos Kiina ja USA ottaa nyt yhteen, Kiina häviää. On myös niin, että jos Venäjä ja Eurooppa ottavat yhteen, Venäjä häviää paljon helpommin kuin Kiina.

pöh
pöh
1 kuukausi sitten
Vastaa  Raimo N

Nyt kun se USA saa Suomessa mellastaa aivan vapaasti, niin luultavasti USA tekee Suomessa “mainilan laukaukset” laajentaakseen sodan Suomeen, koska Ukrainalla ei enää sotilaat tai edes pakkovärvätyt riitä.

Minä
Minä
1 kuukausi sitten
Vastaa  Raimo N

Venäjä on menettänyt niin paljon kalustoa, että rintamalle raahataan toisen maailmansodan aikaisia aseita vanhoista varastoista. Vain putkosuutimien tarinoissa “Venäjä jauhaa Ukrainan armeijan paskaksi”.

Kyllä Venäjältä loppuu resurssit. uusien valmistaminen käy heikosti, olipa sitten kysymys kalustosta tai ammuksista. Ei länneltä lopu resurssit kuin putkosuutimien unelmissa. Länsi åystyy tuottamaan kaikkea ihan eri tavalla kuin Venäjä. Tarvitsee vaan kasvattaa tuotantoa.

Ei sitä paniikkia ole kuin Kremlissä, josta käsin puhkutaan ja uhotaan, kun jo pelottaa, että tässä käy huonosti.

pöh
pöh
1 kuukausi sitten
Vastaa  Minä

Loppuuhan keneltä tahansa mikä tahansa jos tarpeeksi kulutetaan.
Länsimailta kuitenkin on loppunut ihan perusaseistus jo aikaa sitten.
Britanniasta jo keväällä sanottiin että jos joutuisivat sotaan, niin heillä loppuisi ihan luoditkin vuorokaudessa.
Mutta ennen kuin kummaltakaan loppuu kaikki aseistus, niin Ukrainalta loppuu ukot, ja itse asiassa akatkin. Kaikki 16-60-vuotiaat on jo raahattu rintamalle.

Minä
Minä
1 kuukausi sitten

Outoja kommentteja, vähän todellisuudesta irrallisia, eikä edes vähän. Tuon varautumisen syy ei ole aikeissa ta pelossa, vaan siinä, että kaikkeen vähänkin mahdolliseen tulee varautua. Se on normaalia toimivien puolustusvoimien toimintaa.

Artikkelissa viitataan Venäjän ydindoktriiniin ikään kuin ydinaseiden käytön poissulkevana. Tosiasiassa ei mikään doktriini poista mitään mahdollisuutta. Sellaisen voi kirjoittaa uusiksi yön yli. Ei sitä voi pitää varmana millään tavalla. Olisi suorastaan turhan naiivia kuvitella, että se on jotenkin varma.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
1 kuukausi sitten
Vastaa  Minä

Hyvä kommentti “doktriinien” suhteellisuudesta. Muistetaan myös “historian opetusten” suhteellisuus, jokainen tilanne tulee ensimmäisen ja viimeisen kerran. Ainakin suurvaltojen sotapeleille on nyt annettu Suomen kohdalla ainutlaatuiset mahdollisuudet. Koska teknologian kehitys vuodesta 1941, koska alamittainen poliittinen eliitti.Contact Us

8
0
Kommentoi ja keskustele!x