Vapauden liitto valitsi ensimmäiset eurovaaliehdokkaansa. Puolue kertoo ajavansa EU-eroa.

Vapauden liiton jäsenkokous valitsi valitsi lauantaina 23.9.2023 Jyväskylässä yhdeksän ehdokasta kesäkuun 2024 järjestettäviin europarlamenttivaaleihin.

Europarlamenttivaalien ehdokkaiksi valittiin Niko A. Kauko, Kimmo Kautio, Vanessa Olsen, Sakari Peltola, Susanna Strandvik, Ossi Tiihonen, Pekka Timonen, Maija-Sofia Ulmanen ja Niina Valtanen.

Vapauden liitto kertoo ajavansa EU-eroa ja vaatii asiasta järjestettäväksi kansanäänestystä.

Nyt valittujen ehdokkaiden lisäksi kokous valtuutti puoluehallituksen valitsemaan loput 11 ehdokasta. Päätökset olivat yksimielisiä.

Lähde: Vapauden liiton tiedote

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
p.grandell
p.grandell
2 kuukautta sitten

eu tulee onneksi kaatumaan ihan itsestään, sionistien/kommunistien, pyörittämä kansakuntien murhaaja liitto,

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
2 kuukautta sitten

Nyt kova rummutus päälle! EUnukkin pellekerhosta eroaminen on jokaisen AITOisänmaallisen tavoiten nro1. Mitään muuta tietä Suomen itsenäisyyden palauttamiseen ei ole. Perseenmyyjä persut ovat nilkkimäisellä vedätyksellään saaneet pelattua aikaa (((isäntiensä))) hyväksi. Puolue on täysin kyvytön ja myös haluton tekemään yhtään mitään Suomen ja Suomalaisuuden säilyttämiseksi. On täysin selvää ettei äänestysjärjestelmää hallinnoiva EU-mafia salli totuuden puhujien pääsyä vaikuttamaan -tärkeintä on kuitenkin saada valtiollisella propagandalla kyllästetyt Suomalaiset ymmärtämään että pellekerhosta eroaminen on täysin mahdollista. Eroa voi verrata väkivaltaisen suhteen lopettamiseen. Otanko vielä lisää turpaan vai joko ymmärrän lähteä kulkemaan omaa polkua?

Minä
Minä
2 kuukautta sitten

Kansanäänestyksen vaatiminen tilanteessa, jossa kansa kannattaa selvästi EU-jäsenyyttä, ei johda EU-eroon, vaan paremminkin siihen, että seuraavaan kansanäänestykseen menee sen jälkeen pari vuosikymmentä. Ennen kuin kannattaa mitään kansanäänestystä järjetää, pitää tietää, että on edes mahdollista saada kansa äänestämään eron puolesta. On viisaampaa jättää väliin sellainen taistelu, mitä ei voi voittaa.

Ettei vaan pääse unohtumaan
Ettei vaan pääse unohtumaan
2 kuukautta sitten
Vastaa  Minä

No joo, mutta ainakin asia on hyvä pitää esillä.

Kristiina
Kristiina
2 kuukautta sitten

Voiko Suomessa enää edes luottaa äänestyksiin, millä todennäköisyydellä täällä manipuloidaan tuloksia uusille isännille sopiviksi?Contact Us

5
0
Kommentoi ja keskustele!x