Oikeusministeriö on jättänyt kesäkuussa korkeimmalle hallinto-oikeudelle hakemuksen, jonka tavoitteena on puolueen poistaminen puoluerekisteristä.

Sinimusta liike tiedotti torstaina viestipalvelu X:ssä, että Oikeusministeriö on aloittanut operaation puolueen poistamiseksi puoluerekisteristä.

Oikeusministeriön pyrkimyksenä on saada korkein hallinto-oikeus purkamaan ministeriön oma päätös sinimustan liikeen hyväksymisestä puoluerekisteriin. Oikeusministeriö hyväksyi sinimustan liikkeen puoluerekisteriin kesäkuussa 2022.

Oikeusministeriö viittaa purkuhakemuksessaan sellaiseen erehdykseen, joka on voinut olennaisesti vaikuttaa päätökseen sekä uuteen tietoon, joka olisi voinut olennaisesti vaikuttaa asiaan. Oikeusministeriö katsoo, että yleinen etu vaatii sinimustien poistamista puoluerekisteristä.

“Tälläinen toiminta kaventaa entisestään äänestäjien valinnanvaraa ja uhkaa kansallismielisen parlamentaarisen politiikan olemassaoloa. Tässä on kyse puolueen kieltämisestä, mutta se on vain naamioitu lakiteknisten temppujen taakse”, puolue tiedottaa.

Sinimusta liike kertoo aikovansa taistella oikeusministeriön hyökkäystä vastaan ja alkavansa valmistella lausuntoaan korkeimmalle hallinto-oikeudelle.


Mainos. Juttu jatkuu alla.


Lähde: Sinimusta liike

Kuva: Käsitelty kuvankaappaus, Sinimusta liike/viestipalvelu X

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Tolva Tolvanen
Tolva Tolvanen
2 kuukautta sitten

Siis jos tämä kyseinen asia tulee tapahtumaan,niin ehkä sitten saadaan kunnon miekkareita

pöh
pöh
2 kuukautta sitten

No eihän tässä valevaltamedian hallitsemassa maailmassa ole sinimustalla liikkeellä mitään mahdollisuutta menestyä, mutta tää alkaa silti vaikuttaa ihan Ukrainan touhulta, jossa kielsivät sen 11 oppositiopuolueen toiminnan..
Ja ihan kaikkeahan voi perustella demokratialla.

Kalle Gallela
Kalle Gallela
2 kuukautta sitten

Lapuanliikkeen manifestista voi päätellä että isänmaalliset liikkeet ovat eliitin käsikassara. Eivät työläisten puolella vaikka jotkut tahot valheellisesti niin väittävät.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
2 kuukautta sitten

Nyt on sen verran rintamalinjoja että “aina joku eksyy”. Voit hyväksyä Naton ja WHO:n mutta jos et lisäksi EU:ta niin banaani heilahtaa. En väitä että tämä karkeistus koskisi sinimustia mutta väitän että KULTURKAMPF on Suomessa aliarvostettu elementti, sodissa ja rauhoissa.

Eihän nytkään näytä olevan mitään merkitystä sillä että Purra hyväksyy Naton ja WHO:n, ainakin käytännössä myös EU:n. Koska väärin hyväksytty. Mutta mikään hegemonia ei ole ikuinen.Contact Us

4
0
Kommentoi ja keskustele!x