Nyt kun Sanna Marin järjesti meille oppikouluesimerkin minkälaisia meidän päättäjämme nykyään ovat, niin keskittyisin sanaan sankaruus tai sankari.

Meillä ei niitä enää nimittäin ole päättävissä elimissä tai niissä tahoissa jotka ovat auktroteettitahoja.

Sanna Marin otti käskyjä suoraan ulkomailta ja sen seurauksena Suomi syöstiin velkaantumishelvettiin.

Lisäksi kun kokeellista koronarokotetta käytännössä pakotettiin koko kansakunta ottamaan, niin nyt syöpä on yhtä yleinen kuin flunssa ja kokonaiskuolleisuus jyllää.

Siihen kaupan päälle vielä syntyvyys on romahtanut historiallisen alhaalle.

Sanna Marin siis myi oman kansakuntansa ja sen hyvinvointinsa noin 30 hopearahasta ja meni vielä kaupanpäälle sotarikolliselle töihin.

Minusta parempaa esimerkkiä miten isänmaa petetään kuin se näytös jonka Sanna Marin meille antoi, ei voisi tuleville sukupolville antaa.

Myöskin presidenttimme on menettänyt todellisuudentajunsa ja joka päivä saa pelätä mitä se todellisuudentajunsa menettänyt vanhus suustansa päästää.

Onneksi sentään tuolla itärajan puolella Sauli on menettönyt uskottavuutensa, joten he eivät ota enää häntä tosisaan.

Silti Sannan ja Saulin sotkujen selvitämiseen näyttäisi menevän pari sukupolvea.

Että kannattaa oikeasti miettiä kannattaako noita vapaamuurareita päästää valtaan tai ylipäätään ihmistä jolla on WEF- kytkös.

Sitten vielä poliitikkomme ja toimittajamme kaivellevat 15 – vuotta vanhoja tekstiviestejä sekä luovat kuvitteelisia symbolisia tulkintoja esimerkiksi metsämäyristä tai supikoirista.

Koko Suomi näyttää tällä hetkellä valtavalta Kummelivitsiltä joka ei naurata, koska sen aiheuttama tuho ja kärsimys Suomelle on niin valtavaa.

Eli meillä on vallassa sairaita narsisteja jotka ajavat omaa etuaan muiden kustannuksella ja vieläpä halvalla.

Korruptoitunut ja ajastaan jälkeen jäänyt valtamedia koittaa epätoivoisesti muuttaa tämän epäisänmaallisen ja Suomelle tuhoisan toiminnan joksikin hyväksi ja pyhäksi…sillä seurauksella että kukaan ei usko valtamediaan ja etenkin lehtien levikit romahtavat.

Miten me siis voisimme nousta tästä suosta?

Yksi on se, että jokaisen yksilön pitää ottaa enemmän ja enemmän vastuuta itsestään ja lähiympäristöstään.

Sekä ennen kaikkea olla ruokkimatta tätä läpimätää järjestelmää ja olla tekemättä korruptoituneiden päättäjiemme vaatimia toimia, koska ne ovat heille, ei meille hyödyksi.

Siitä päästäänkin sitten tähän topikkiin ja oheiseen traileriin jota jo monet ihmettelevät, että miten ihmeessä se liittyy vuodatukseen korruptoituneesta Suomesta.

Mennäänpä Wallstreetbetsiin ja tapaus Game Stoppiin.

Tässä hyvä kirjoitus tapauksesta ja Suomen kielellä:

https://www.sijoitustieto.fi/sijoitusartikkelit/wallstreetbets-robinhood-ja-osakkeiden-shorttipuristelujen-aikajana

Ihan nopsasti tarina meni näin: tavalliset ihmiset yhdistyivät netissä olevan Wallstreetbets sijoittafoorumin kautta ja asettuivat suuria hedge – rahastoja vastaan jotka yrittivät rahastaa Game Stopin ahdingolla.

Lopuiksi kävi niin, että Wallsreetbetsin väki voitti suuret ja mahtavat Wallstreetin pankkiirit.

Pienet tavalliset sijoittajat yhdistyivät netissä ja pitivät rivinsä yhtenäisinä suurta pääomaa vastaan.

He voittivat.

Kun järjestelmä on läpimätä ja korruptoitunut, niin minusta tavallinen ihminen on oikeutettu hyötymään sen heikkouksista ja käyttämään sitä yhtä häikäilemättömästi hyväkseen niin kuin järjestelmä itse tekee yksilöille.

Myöskin samanhenkisten ihmisten kannattaa verkostoitua ja tässä netti on tärkeässä asemassa.

Se miten amerikassa pienet sijoittajat yhdistyivät Wallstreetbetsissä ja pistivät suuret rahastoyhtiöt ja sijoittajapankkiirit polvilleen, niin tällä hetkellä se ei täysin onnistu Suomessa.

Ihmiset kyllä ovat havahtuneet Suomen alennustilasta ja tajuavat eliitin toimet, mutta sille tarvittavaa vastavoimaa ei ole syntynyt.

Toki netissä ja etenkin X:ssä on laitettu THL ahtaalle sen valehtelusta ja monen auktoriteetin paskapuhe ei mene enää yhtä aukottomasti läpi kuin ennen.

Facebookissa se kyllä menee läpi, mutta kukaan ei enää ole Facebookissa, koska kaikki jännä tapahtuu X:ssä.

Enkä sano etteikö X:ssä meuhkaaminen olisi tärkeää ja etteikö se ajaisi Suomea parempaan suuntaan.

Ihmiset eivät kuitenkaan yhdisty toimimaan omien etujensa ja Suomen etujen puolesta isommalla kauhalla netissä vielä toistaiseksi.

Kyllä, epäkohtia tuodaan esille ja ihmiset uskaltavat puolustaa itseään yhä enemmän netissä ja tuoda kohtaamansa järjestelmän puolelta tulleet vääryydet kaikkien tietoisuuteen.

Se mitä toivoisin olisi se, että myöskin luotaisiin asioita yhdessä ja saataisiin jotain konkreettista aikaan.

Aikoinaan luotiin yhteisö ja joukkorahoituskampanja jolla saatiin aikaan Iron Sky elokuva.

Tällaista yhteistä toimintaa jossa tavalliset ihmiset yhdistyvät ja alkavat toimia yhdessä sekä tekemään asioita yhdessä, niin tätä toivoisin.

Valitettavasti joukkorahoituskampanjat muutamaa onnistunutta prokkista lukuunottamatta eivät ole Suomessa lähteneet isosti nousuun.

Toki ne jotka kampanjoita tekevät voisivat katsoa peiliin ja miettiä oikeasti ovatko vastikkeet oikeita suhteessa siihen pyydettyyn rahamäärään.

Lisäksi kannattaa miettiä, että ollaanko oikeasti netissä vuorovaikutuksessa niiden ihmisten kanssa joita ehkä jonkun hankkeen tukeminen kiinnostaa.

Nyt kun Wallstreetbetsistä tulee leffa, niin sitä teemaa että yhdessä aletaan vastustamaan Suomen alasajoja ja rikkaiden riistoa keskiluokalta itselleen, niin jos ei nyt yhdessä tässä vaiheessa enää pystytä leffaa luomaan, niin mitä jos yhdistyttäisiin ja pistettäisiin Suomessakin rikkaat ahdinkoon.

Kauppalehden Unelmasalkku keräsi viime vuonna yli 20000 osallistujaa ja aika aktiiviselta se nytkin näyttää.

Raha on siis se asia joka kiinnostaa ihmisiä.

Lisäksi raha on myöskin silleen tärkeä asia, että mitä vauraampi tämä kansakunta on niin sitä vaikeampi sitä on laittaa polvilleen.

Ja jos ihmisillä on rahaa, niin sitä rahaa voidaan laittaa hyväntekeväisyyteen tai tukea sellaisia hankkeita joita korruptoitunut järjestelmä ei halua tukea.

Totta kai  rokotehaitoista ja mitä niille voitaisiin tehdä, niin olisi hienoa jos tälle yhteiskunnalliselle ongelmalle olisi iso foorumi jossa ihmiset saisivat apua ja neuvoa.

Tai kun oikeusjärjestelmä on romahtamassa, niin että ihmiset yhdistyisivät ja hakisivat neuvoja toisiltaan oikeuslaitoksen järjettömyyttä vastaan.

Sinällään X suojaa jo aika hyvin yksilöä ja tämän oikeuksia ja jos vaikka poliisi kohtelee sinua laittomasti, niin sinne laittamalla äänitetyn tai kuvatun materiaalin, niin sinä saat oikeutta.

En vähättele pientäkään sosiaalista mediaa joka mahdollistaa tavallisten ihmisten äänen kuulumisen.

Jotta Suomi pelastuisi niin me tarvitsemme kuitenkin volyymiä eli valtavaa ihmisryhmää joka vaikka päättäisi yhdessä ja kerralla että tänään me teemme tänään yhdessä näin vaikka poliitikot toivoisivatkin ettei kukaan niin tekisi vaikkei se olekaan laitonta.

Valitettavasti en oikein usko että hyvät ja pyhät asiat jotka jakavat vaurautta tasaisesti kaikille ja pitävät huolta että oikeudenmukaisuus toteutuu Suomessa, niin oikeassa elämässä se ei valitettavasti kerää isoja ihmismassoja.

Kun kyse on rahasta niin moni ihminen havahtuu asiaan ihan eri tavalla ja alkaa kiinnostumaan asiasta.

Sinällään Wallstreetbetsistä ja sen toimintatavoista kannattaa ottaa selvää ja mitä siitä voitaisiin oppia.

Tämä oli yksi kirjoitus miettiä sitä, että miten me saisimme uskottavan vastavoiman sille kaikelle järjettömyydelle joka nyt on voimassa.

Jokaisen ihmisen pitää havahtua siihen, että se oma osa pitää tehdä ja valita joka päivä se vaihtoehto joka vie meitä parempaan ei pahempaan suuntaan.

Ja mitä tulee sankaruuteen, niin taistelu Game Stopista teki joistain ihmisistä niin merkityksellisiä että heistä kannatti elokuvakin tehdä.

Lisäksi siinä samalla he tekivät itselleen ja kohtuullisen isolle joukolle fyffeä Wallstreetin ahneiden pellejen kustannuksella.

Jotenkin se on minusta sankarillisempaa kuin tuhota kokonaista kansakuntaa oman egon ja edun takia.

Sankaruus ja sankarit ovat nykyään netissä ja he ajattelevat muitakin kuin itseään.

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Ja monta muuta segmenttiä kaupan päälle.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
5 päivää sitten

Wallstreetbets? Olisi kiinnostava tietää vaikka katugallupin pohjalta kuinka monet suomalaiset ovat ns. kartalla. Vanhemmasta päästä miljoona korkeintaan marginaalisesti netissä, nuoremmasta päästä miljoona vain marginaalisesti muualla kuin netissä? Mutta historia EI ole päättynyt, ei edes suomalaisten historia.

KooPee
KooPee
3 päivää sitten


Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x