Ukrainan Prylutskin kaupungin käräjäoikeus totesi iäkkään naisen syylliseksi Venäjän federaation aseellisen hyökkäyksen ylistämiseen kolmen sometykkäyksen perusteella ja tuomitsi hänet viideksi vuodeksi vankeuteen. Asiasta kertoi Ukrainska Pravda.

Ukrainassa Tšernihivin alueen Prylutskin kaupungin käräjäoikeuden asiakirjojen mukaan oikeus tuomitsi iäkkään naisen siitä, että tämä käytti kotona ollessaan Ukrainassa kiellettyä Odnoklassnikin sosiaalista verkostoa.

Nainen tykkäsi viesteistä ja näin jakoi kolmea julkaisua, jotka näkyivät automaattisesti hänen sivullaan hänen 178 ystävänsä uutissyötteessä.

Kerran hän tykkäsi jonkun ryhmän sivun viestistä, toisen kerran Komsomolskaja Pravda -sivun videosta, joka ilmaisi tukensa Donetskin kansantasavallan militanteille. Kolmannen kerran nainen tykkäsi teksti- ja kuvamateriaalista, jossa miehittäjiä ylistettiin.

Syytetty myönsi syyllisyytensä. Hänellä ei kerrota olevan aiempaa rikostaustaa ja hän on iäkäs henkilö.

Tuomioistuin määräsi naiselle vähimmäisrangaistuksena 5 vuotta vankeutta ilman omaisuuden takavarikointia.

Lähde: Ukrainska Pravda

Kuvituskuva: Pexels free photos. Kuva ei liity tapaukseen.

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

6 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
14 päivää sitten

Tämähän vain todistaa että Ukraina “taistelee niiden läntisten arvojen puolesta”
Täällähän koko ajan edistetään ajatus, mielipide ja sananvapausrikoslakeja.

Puolueeton
Puolueeton
14 päivää sitten
Vastaa  pöh

Länsimaisia arvoja on tehokkaasti puolustettava jopa sotien tai ne katoavat jä määräysvaltakin loppuu, koska enemmistö maapallon väestöstä (90%) on jossain määrin toista mieltä ja levittää ns. disinformaatiota.

Johan Pomppas
Johan Pomppas
14 päivää sitten

Venäläisellä puolella ei tietenkään anneta vastaavanlaisia rangaistuksia, vaan on aito länsimainen mielipiteenvapaus ja rehelliset vaalit, ja kuka vaan voi asettua ehdokkaaksi.

Puolueeton
Puolueeton
14 päivää sitten

Olet väärässä. Venäjällä ei ole länsimaista yksimielistä mediaa, joka levittää näkemyksiään ja on antaa vaalitietoutta kansalaisille. Ei kuitenkaan tositarkasti koska jälkikäteen pitää rasisteja eliminoida.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
14 päivää sitten

Tietenkin törkeä tapaus. Jopa sotaakäyvässä maassa, vaikka historiallisia vertailukohteita ei olekaan. Tykkäykset ja peukutukset eivät aina olleet kansainvälisiä asioita.

Mutta jankutan vieläkin tätä: vaikka Ukraina olisi totaalisen vapaa natsilaisuudesta ja korruptiosta, sen rinnalle olisi silti ollut mieletöntä SUOMEN VALTION asettua.

Kimmo Leino
13 päivää sitten

Ei huono idea; Japanissakin huonoa eläkettä saavat tekevät jonkin ”rötöksen” ja pääsevät vuodeksi tai pariksi vankilaan huilaamaan, kun rahat eivät riitä asumiseen. Miettikää Suomessa parin vuoden päästä asumistuet on leikattu minimiin ja eläkkeellä ei pärjää. Pieni somerikos ja on katto pään päällä; ruokaa pöydässä ja ennen kaikkea saat parempaa terveydenhuoltoa, kun ”vapaana” asujat ?
Entä kun 500 000 Suomen kansalaista päättää tehdä tämän ? Maksaako se enemmän, kuin terveydenhuoltojärjestelmän kuntoon laitto ?
Maailma nyt vaan on sekaisin, ja tämä kaikki on suunnitelmallista: Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. Ja valta samassa maanpetoksessa ( ”perustuslakimuutos 2011) annettiin WHO:lle / Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 : Poikkeusoloja koskevaa lakia tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman ”pandemian” seurauksena; pelkkä julistus siis riittää.
Sokea Reettakin näkee totuuden, joten sensuuri on laitettava massiiviseksi; ettei totuus eduskunnan julkisista teoista leviä kansan keskuuteen.
Meidät on pahasti petetty, ja tätä peitellään lehdistö lahjomalla: ”Media ja demokratia Suomessa / Kriittinen näkökulma” – hallituksen 2005 tilaama tutkimus kertoo seuraavaa: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE…Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”
Maanpetosten kertominen siis estetään lahjonnalla ”maailman demokraattisemmassa valtiossa ”.
Näiden rikosten tutkinta taas estetään PL 118 § 3 momentin avulla sekä Eoa päätöksellä 876/2/05 … Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.
Päälle päätteeksi Kansainvälinen rikostuomioistuin on lahjottu toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa” 2008 allekirjoitetulla ”sopimuksella” !
archive.today/kimmoleaks.fi ( jonka google sensuroi, mutta archiven sisäinen hakukone löytää. )
Elämme siis diktatuurissa, jonka sanominen diktatuuriksi on estetty !Contact Us

6
0
Kommentoi ja keskustele!x