Kansalaisjärjestö Judicial Watchin julkaisemista asiakirjoita käy ilmi, että Pfizerin tutkimuksessa vuonna 2021 tutkittiin vain 23 ihmistä Covid-tehosterokotteen reaktioiden arvioisemiseksi. Rokotteiden tutkimus- ja arviointiviraston johto erosi Bidenin hallinnon rokotepäätöksiin sekaantumisen vuoksi.

Kansalaisjärjestö Judicial Watch julkaisi 58 sivua Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) asiakirjoja, jotka osoittavat, että lääkeyhtiö Pfizerin tutkimuksessa vuonna 2021 tutkittiin vain 23 ihmistä Covid-tehosterokotteen vaikutusten arvioimiseksi ennen kuin FDA pyysi hyväksymään rokotteen.

Asiakirjat hankittiin vastauksena maaliskuussa 2022 nostettuun kanteeseen sen jälkeen, kun terveysministeriö ei vastannut elokuussa 2021 annettuun Freedom of Information Act (FOIA) -pyyntöön.

Asiakirjat sisältävät heinäkuun tutkimuksen, jonka otsikkona on “Vaiheen 1 tehosteturvallisuus- ja immunogeenisuustiedot enintään 1 kuukauden kuluttua BNT162b2:n 30 µg [mikrogrammaa] annoksesta tutkimuksessa C4591001”, joka antoi “alustavat turvallisuus- ja immunogeenisyystiedot” ryhmälle, joka oli saanut kaksi rokotetta ja seitsemästä yhdeksään kuukautta myöhemmin kolmannen tehosterokotuksen.

Osallistujien oireet arvioitiin kuukauden ajan tehosteannoksen jälkeen. Tehosteen immunogeenisuus eli kuinka hyvin rokote toimii ajan mittaan, arvioitiin seitsemän päivää ja yksi kuukausi rokotuksen jälkeen.

Osallistujista 11 oli 18-55-vuotiaita ja 12 65-85-vuotiaita. Nuoremmassa ryhmässä oli yhdeksän naista ja kaksi miestä; kahdeksan oli valkoisia, yksi musta ja kaksi aasialaisia. Vanhemmasta ryhmästä kuusi oli naisia, kuusi miehiä ja kaikki olivat valkoisia.

Tutkimuksessa kerrotaan, että tehosteannos lisää neutraloivan vasteen laajuutta SARS-CoV-2-variantteja vastaan ja että tiedot viittaavat siihen, että kolmas annos voisi pidentää suojaa ja lisätä suojan laajuutta.

Rokotteiden tutkimus- ja arviointiviraston johto erosi Bidenin hallinnon päätösten vuoksi

Pfizerin tutkimus lähetettiin tohtori Marion Gruberille, joka oli tuolloin Office of Vaccines Research and Review -toimiston johtaja.

Valkoinen talo ilmoitti 24.8.2021 ryhtyvänsä “aggressiivisesti” vapauttamaan tehosterokotteita, vaikka ne eivät olleet vielä saaneet FDA:n hyväksyntää.

Pian ilmoituksen jälkeen Gruber ja hänen sijaisensa Phil Krause jättivät viraston, koska he olivat turhautuneita Centers for Disease Control (CDC) ja Bidenin Valkoisen talon sekaantumiseen rokotepäätöksiin. Gruber ja Krause olivat eronneiden lääkäreiden joukossa, jotka olivat samaa mieltä siitä, että “käytettävissä olevat todisteet eivät vielä viittaa COVID-19-rokotteen tehosterokotusten tarpeeseen väestön keskuudessa”.

FDA hyväksyi 21.9.2021 yhden tehosteannoksen Pfizer-BioNTechin rokotteelle. FDA ilmoitti perustavansa päätöksensä Pfizerin toimittamiin asiakirjoihin.

Kolme viikkoa hyväksymisen jälkeen oli annettu noin 8,9 miljoonaa tehosterokotusta.

Lähde: Judicial Watch

Kuvituskuva: Pexels free photos

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
17 päivää sitten

Taas hyvä artikkeli. Ja muistutus siitä että kun koronan jälkipyykki on kokonaan pesemättä tuli Ukraina monelle sopivaan kohtaan. Montako koronalööppiä varsinkaan Suomessa on ollut helmikuun 2022 jälkeen? Sitä ennen 2 vuotta rummutusta. Mutta jotkin rikokset ovat niin suuria että ne muistetaan yli sukupolvien. Tietysti jos sukupolvet loppuvat… Aika epätoivoinen tilanne jos tällaista joutuu (alitajuntaisesti) toivomaan.Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x