Yhdysvaltain Kansallisarkisto paljastaa, että sillä on hallussaan 5 400 sähköpostia, joissa varapresidentti Biden mahdollisesti käytti salanimiä välittääkseen hallinnollisia tietoja ja keskustellakseen liikeasioista poikansa Hunterin kanssa.

Yhdysvaltain Kansallisarkisto on tunnustanut sen hallussa olevan noin 5 400 sähköpostiviestiä, sähköistä asiakirjaa ja asiakirjaa, jotka viittaavat siihen, että presidentti Joe Biden käytti salanimiä varapresidenttikaudellaan. Asiasta kertoo Daily Mail.

Sähköpostien olemassaolo paljastui vastauksesta Freedom of Information Act -pyyntöön, joka lähetettiin kesäkuussa 2022.

Sähköpostit on yhdistetty aliaksiin Robin Ware, Robert L. Peters ja JRB Ware. Kaikki ovat salanimiä, joita Bidenin tiedettiin käyttäneen varapresidenttinä. Korkean tason poliitikot ja virkamiehet käyttävät usein salanimiä estääkseen roskapostia ja yleisön sähköpostitulvaa.

Republikaanit ovat vaatineet niiden sähköpostien julkaisemista, jotka heidän mukaansa voisivat osoittaa, että Biden käytti nimiä keskustellakseen ulkomaisista liikeasioista poikansa kanssa ja jakaakseen tietoja maista, joissa hän teki sopimuksia.

Biden on pitkään väittänyt, että hänen perheensä liiketoiminnat ja hänen varapresidenttitehtävänsä olivat täysin erillään, mutta edustajainhuoneen valvontakomitean puheenjohtaja, republikaani James Comer sanoo, että todisteet näyttävät viittaavan toisin.

“Todisteet paljastavat, että hänen perheensä vaikutusvaltakauppiailla oli avoin pääsy“, Comer sanoi lausunnossaan.

“Kansallisarkiston on toimitettava nämä tiedot salaamattomina Bidenin perheen korruption tutkinnan edistämiseksi“, Comer myös vaati.

Lue lisää yksityiskohtaisempia tietoja Bidenin salanimillä tapahtuneesta viestinnästä Daily Mailin artikkelista.

Lähde: Daily Mail

Kuvituskuva: Ben StanfieldCC BY-SA 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
p.grandell
p.grandell
24 päivää sitten

creepy joe in deep shit!

pöh
pöh
24 päivää sitten

Bidenhän on itse seniilinä myöntänyt kuinka kiristi Ukrainaa erottamaan syyttäjän joka tutki Bidenien korruptiota. “rottakaa se syyttäjä tämän päivän aikana tai ette saa miljardia dollaria. Se miljardi oli siis amerikkalaisten veronmaksajien rahaa ja “laina” Ukrainalle.
Trump kun pyysi Ukrainaa myöhemin tutkimaan Bidenien korruptioa, niin siitä nostettiinkin syyte Trumppia vastaan että yrittää vaikuttaa ulkomaalaisiin hallintoihin.

https://nypost.com/2023/08/30/americans-are-getting-wise-to-joe-bidens-corruption-despite-his-media-gatekeepers/

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
24 päivää sitten

Joe Biden olisi voinut käyttää salanimeä “Joe Käsisuihku”. Vain suomea osaava olisi heti ollut jäljillä. Mutta vain suomea osaava pystyy heti lisäämään: mikään Bidenin hallintoa horjuttava ei saa tukea Suomesta, saati että jokin sellainen operaatio käynnistyisi täältä.Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x