Aamulla menin X:ään eli vanhaan Twitteriin ja siellä oli hemmetti irti.

Tucker Carlson haastatteli Donald Trumpia:

Kun aloin katsella haastattelua niin katselijoita oli jotain 108 miljoonaa, mikä on hurja sekä loistava luku sekin ja kun lopetin sen katselun, niin katselijoita oli 117 miljoonaa.

En ole ikinä nähnyt tai kokenut vastaavaa.

Valtamedia ja etenkin Suomessa yhä kirjoittelee että Trump ei mennyt televisiohaastatteluun, mutta miksi hän olisi mennyt?

Jos hän itse saa yksityisellä haastattelullaan yli 100 miljoonaa katselijaa ja en olisi yllättynyt vaikka tämä haastattelu rikkoisi 200 miljoonan katselijan rajan, niin miksi hän menisi massaan ja saisi 15 minuuttia muiden puhuvien päiden seassa kun nyt hän hallitsee narratiivia ja keskustelua täysin?

Tämä on myöskin iso opetus valtamedialle ja Facebookille: ihmiset päättävät sen mitä haluavat kuulla ja missä.

Meille ei sanella mitä tai ketä meidän pitäisi kuunnella tai miten meidän pitäisi ajatella tai käyttäytyä.

Ja jos olet meitä vastaan, niin me rankaisemme ja satutamme sinua pahimalla mahdollisella tavalla mitä tiedät: me vain ignooramme sinut ja menemme kilpailijasi luokse.

Ja sekös sattuu.

X on ottamassa tällä hetkellä sosiaalisen median kentän haltuunsa ja ihan sillä, että ihmiset saavat ajatella ja puhua miten haluavat.

Kontrolli on minimissä ja vain räikeimmät vihapuheet ja ihmisten konkreettinen maalittaminen aiheuttaa sanktioita.

Ja niin sen kuuluu ollakin.

Rikoslaki suojaa ihmistä maalittamiselta ihan hyvin: ainakin minua on suojannut ja minua on sitten yrittänyt maalittaa ihan valtamediakin ja lisäksi sekin on tuttua huttua että mua ignoorataan tai jopa että mun tekemääni työtä koitetaan laittaa toimittajien kaverien ansioksi.

Trumpin haastattelu tässä ajassa ja X:ssä oli iso asia, koska se näytti oikesti sen että ihmiset ovat kyllästyneet korruptoineeseen valtamediaan sekä Big Tech yhtiöihin jotka kohtelevat meitä kuin karjaa välittämättä yhtään meidän hyvinvoinnistamme.

Olen myöskin Trumpin kanssa samaa mieltä, että jos hän olisi ollut presidenttinä niin Venäjä – Ukraina konfliktia ei olisi tullut.

Itse olen vähentänyt Facebookissa olemista ja hyvä jos kerran päivässä sinne kirjaudun ja suosittelen sitä muillekin.

Hienoa olisi että meillä olisi Suomessa vaihtoehtoja sosiaaliselle medialle kuten olen kirjoittanut ja toivotaan parasta että niitä alkaisi syntyä.

Uudelle Tokentubenille kyllä olisi tarvetta.

Sillä aikaa voidaan olla X:ssä mikä ei ehkä ole kaikkein fiksuin nimi johtavalle sosiaalisen median palvelulle ja itse tykkäsin kovasti nimestä Twitter ja etenkin Twiittauksista.

Lopuksi huhu: Huhutaan, että Muskia kiinnostaa tulla isommalla kädellä X:n kautta liikkuvan kuvan puolelle ja nyt huhutaan, että kun Sound of Freedom tulee elokuvateatterikierrokseltaan, niin se julkaistaisiin X:ssä.

Katsotaan mitä tapahtuu ja tällä hetkellä Suomalainen valtamedia on ihan unessa tästä Trumpin X:lle antamasta haastattelusta.

Eikä se tämän kansakunnan hyvinvoinnin kannalta ole välttämättä ollenkaan huono asia.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Ja monta muuta segmenttiä kaupan päälle.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x