Ex-presidentti Donald Trump kertoo esittelevänsä Georgiassa tapahtuneesta presidentinvaalivilpistä kertovan raportin tulokset maanantaina.

Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump ilmoitti Truth Social -alustallaan tiistaina, että hän valmistautuu esittelemään ensi maanantaina tulokset vuoden 2020 presidentinvaalipetosta koskevasta raportista, jonka hän sanoo johtavan vapautukseen syytteistä, jotka hän sai maanantai-iltana liittyen hänen väitettyyn yritykseensä kumota Georgian vaalitulokset.

”Suuri, monimutkainen, yksityiskohtainen, mutta kiistämätön RAPORTTI Georgiassa tapahtuneesta presidentinvaalipetoksesta on melkein valmis, ja esitän sen suuressa tiedotustilaisuudessa klo 11.00 ensi viikon maanantaina Bedminsterissä, New Jerseyssä”, Trump kirjoitti.

Trumpin mukaan kaikki syytteet pitäisi kyseisen raportin perusteella hylätä.

“He eivät koskaan menneet niiden perään, jotka tekivät vaalivilppiä. He seurasivat vain niitä, jotka taistelivat löytääkseen vilpin tekijät”, Trump pauhasi.

Sen jälkeen kun Trump ilmoitti aikovansa asettua uudelleen ehdolle vuoden 2024 presidentinvaaleissa, häntä vastaan on nostettu sarjana erilaisia syytteitä.

Lähde: RSBN

Kuvituskuva: Gage SkidmoreCC BY-SA 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
1 kuukausi sitten

Koska kyseessä on poliittiset syytteet niin mikään raportti ei vapauta vaan siitä tulee lisää syytteitä.
Enkä nyt usko että Trumppikaan mikään maailman rehellisin ihminen olisi, mutta vaalivilppi oli mielestäni aivan selvää.
Trumppi oli hyvässä johdossa kun ääntenlaskenta keskeytettiin ja vaalitarkkailijat ajettiin pois, ikkunoihin laitettiin pahvit ettei sisälle näe.
Eivät vaan tienneet että tilassa on valvontakamerat katossa.
Kameroista näkee kuinka sitten pöytien alta kaivettiin matkalaukullisia äänestyslippuja, joita alettiin ajamaan ääntenlaskukoneisiin useita kertoja.
Sitten kun seuraavat tulokset tuli niin Biden olikin siirtynyt johtoon sen aikana kun ääntenlaskenta oli “keskeytetty”

Minä
Minä
1 kuukausi sitten
Vastaa  pöh

Ajoivat ulos tarkkailijat, laittomasti. Peittelivät ikkunat eivätkä laskeneet sisälle virallisia tarkkailijoita, laittomasti tietysti. Tuo mainitsemasi oli vain yksi esimerkki. Vastaavaa tapahtui monissa paikoissa. Haisee ilmiselvä petos joka nurkassa.

Minä
Minä
1 kuukausi sitten
Vastaa  pöh

Mitä julkisemmaksi tieto tuosta pääsee, sen vaikeampaa niiden on kehitellä syytteitä. Monien lakiasiantuntijoiden mielestä nykyisetkin syytteet makaavat tyhjän päällä. Joidenkin mielestä ne ovat laittomia syytteitä, rangaistavia tekoja, siis syyttäjän tulisi saada rangaistus, koska niissä ei ole aihetta syytteisiin, eikä syytteitä voi huvikseen kyhäillä.

pöh
pöh
1 kuukausi sitten
Vastaa  Minä

USA:ssa eivät voi koskaan myöntää vaalivilppiä, koska se ajaisi maan kaaokseen ja jopa sisällissotaan.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
1 kuukausi sitten
Vastaa  pöh

Samasta syystä ilmeisesti jopa JFK-murha on yhä kuuma peruna. RFK-murha myös. Nythän siellä on presidenttiehdokas jolla ikään kuin henkilökohtaisia intressejä tutkia molempia ja julkistaa kaikki materiaali joka vielä on julkistettavissa… Ja nämähän ovat moneen myöhempään tapaukseen verrattuna aika kesyä tavaraa.Contact Us

5
0
Kommentoi ja keskustele!x