Hunter Bidenin liikekumppani Devon Archer sanoi, että Joe Biden oli puheluissa Hunter Bidenin ulkomaisten bisneskumppanien kanssa yli 20 kertaa “brändin” vuoksi. Archerin todistus vahvistaa Bidenin valehtelun, sanoo republikaaniedustaja.

Entinen Hunter Bidenin liikekumppani Devon Archer kertoi kongressille maanantaina, että Hunter viittasi presidentti Bideniin termillä “my guy“, kun hän yhdisti isänsä ulkomaisten kumppanien kanssa toista tusinaa kertaa.

Archerin mukaan Hunter laittoi isänsä kaiutinpuhelimeen yli 20 kertaa liiketapaamisissa mainostaakseen “brändiä”.

Joe Biden on moneen otteeseen väittänyt, ettei hän koskaan keskustellut liikeasioista poikansa kanssa. Archerin todistus vahvistaa Bidenin valehdelleen asiasta ja Washingtonin demokraatit ovat täydessä paniikkimoodissa.

Demokraattiedustajien viralliset meriselitykset kuuluvat, että tapaamisissa oli kyse small talkista, niissä puhuttiin lähinnä säästä ja Bidenilta olisi itse asiassa ollut huonoa käytöstä olla tervehtimättä Hunterin esittelemiä ihmisiä.

Archer kertoi neljä tuntia kestäneen Edustajainhuoneen Valvontakomitean kuulemisen aikana, että ukrainalainen maakaasuyhtiö Burisma Holdings maksoi Hunterille jäsenyydestä yhtiön hallituksessa jopa miljoona dollaria vuodessa hänen perheensä “brändin” vuoksi.

Archer tapasi silloisen varapresidentin Joe Bidenin huhtikuussa 2014 muutaman päivän kuluttua siitä, kun hän liittyi Burisman hallitukseen Hunterin kanssa.

“Burisma olisi lopettanut toimintansa, jos “brändiä” ei olisi liitetty siihen”, sanovat komitean republikaanit.

Archerin mukaan Burisman omistaja Mykola Zlochevsky painosti Hunteria vuoden 2015 lopulla voimakkaasti saadakseen Yhdysvaltain tuen Ukrainan syyttäjän Viktor Shokinin syrjäyttämiseen.

Archer sanoo, että yhdessä vaiheessa Hunter, Zlochevsky ja Burisma-johtaja Vadym Pozharskyi astuivat syrjään ja “soittivat DC:lle” asiasta.

Fox Newsin Jesse Watters perkasi tapausta.

Trump oli jäljillä vaaliväittelyssä syksyllä 2020

Archer vahvisti lisäksi, että silloinen varapresidentti Biden osallistui huhtikuussa 2015 illalliselle Washingtonin Cafe Milanossa Pozharskyin ja edesmenneen Moskovan pormestarin Juri Lužkovin puolison Jelena Baturinan kanssa.

Baturina liittyy presidentti Donald Trumpin vuoden vaalitaistelussa vuonna 2020 esittämiin väitteisiin.

“Silkasta uteliaisuudesta, miksi Moskovan pormestari, hänen vaimonsa, antoi pojallesi 3,5 miljoonaa dollaria?”, Trump kysyi debatissa viitaten senaatin sisäisen turvallisuuden valiokunnan 87-sivuiseen raporttiin.

Raportin mukaan Baturinan väitetään tehneen tilisiirron vuonna 2014.

“Mitä hän teki ansaitakseen sen?” Trump painosti Bideniä.

Valkoinen talo ei maaliskuussa suostunut kertomaan, miksi Venäjän rikkaimpana naisena tunnettu Baturina ja toinen Hunter Bideniin linkitetty venäläinen oligarkki Vladimir Jevtushenkov ovat onnistuneet väistämään Bidenin hallinnon asettamat Venäjä-pakotteet.

Jevtushenkov, jonka Sistema-liikeimperiumiin ovat kuuluneet muun muassa venäläinen raketti- ja tutkavalmistaja RTI ja dronevalmistaja Kronstadt, myönsi viime vuonna tavanneensa Hunter Bidenin aamiaisella Ritz-Carltonissa Manhattanilla 14. maaliskuuta 2012.


Valvontakomitean jäsen Marjorie Taylor Greene sanoi, että Archerin todistus antoi paljon. Hänen mukaansa Archer vahvisti, että Joe Biden valehteli amerikkalaisille useita kertoja.

Biden on nähty lukuisilla videoilla ja haastatteluissa, joissa hän on väittänyt, että hän ei tiedä mitään poikansa liiketoiminnasta, eikä ole koskaan puhunut Hunterin kanssa tämän liiketoiminnasta.

Entinen FBI:n virkamies Chris Swecker, joka johti viraston rikostutkintaosastoa vuosina 2004–2006, sanoi, että asiat eivät näytä hyvältä presidentti Bidenille.

“Rikososaston johtajana näimme tätä melko paljon lahjontatapauksissa, sitä kutsutaan palveluvirraksi”, Swecker kertoi Fox Newsille.

“Myyt pääsyä tai jotain arvokasta ja saat jotain takaisin vastineeksi, mutta se ei ole ilmaista vastiketta. Se on vain ymmärrystä, mutta jos pystyt yhdistämään palvelut kohtuullisessa ajassa etuun – tässä tapauksessa 10 miljoonaa dollaria tai mikä se on -, silloin kysymyksessä on lahjonta”, Swecker sanoi.

“He myivät pääsyä. Hänen [Hunterin] täytyi vain tehdä valmistelut ja sitten he laittoivat Joe Bidenin puhelimeen ja tämä osoittaa, että heillä on pääsy. “Tässä hän on, hän on puhelimessa. Sanoin vain, että me voimme tehdä asioita puolestasi. Ja siellä hän on.” Tarkoitan siis, että se sopii täydellisesti yhteen. Sitten yhdistät sen siihen, että syyttäjä saa potkut. Ja syyttäjä on Burisman perään juuri samaan aikaan. Voi pojat, ollaan todella lähellä donkkausta“, Swecker pohti koripallotermiä käyttäen.

Kommentti:

Kuvitelkaapa huviksenne tilanne, että presidentti Donald Trump olisi tavannut Moskovan pormestarin upporikkaan vaimon, jonka jälkeen kyseinen venäläisoligarkki olisi siirtänyt 3,5 miljoonaa dollaria Donald juniorin tilille “konsultoinnista” ja Trump olisi sattumoisin pitänyt saman oligarkin pois pakotelistalta.

Miltä näyttäisi suomalaisen median raportointi tällaisessa tapauksessa?

Trump oli todennäköisesti vaaliväittelyissä esittämiensä väitteiden kanssa hyvinkin Bidenin jäljillä ja kuten muistamme, hänen pyyntönsä Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyille, että Ukraina tutkisi Bidenien suhteita johti siihen, että edustajainhuoneen demokraatit asettivat hänet virkasyytteeseen.

Patojen murtuessa Bidenin perheen korruption ympärillä, koko Suomen media jauhaa edelleen vain Trumpin oikeusjutuista.

Haettaessa hakusanoilla “Joe Biden” Iltalehden sivuilta löytyi yksi tuore otsikko: “Joe Biden poseerasi ilman paitaa”.

Lehdistönvapaus tarkoittaa tietysti myös vapautta olla kertomatta uutisia.

Pääasiallinen lähde: New York Post

Kuvituskuva: Ben StanfieldCC BY-SA 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
p.grandell
p.grandell
1 kuukausi sitten

creepy joe on ###### sionistien marionetti nukke,ei mitään muuta,

Ei uutisia Joe faneille... yhyy miksei yhyy
Ei uutisia Joe faneille... yhyy miksei yhyy
1 kuukausi sitten

Voisi luulla että varsinkin Sauli Niinistöä harmittaa eniten 

suomen Enemmistön Joe Biden fanien kanssa 

kun he evät saa luettavakseen suomen valtamediasta 

LOISTAVASTA NATO SINETÖIJÄSTÄ

 Joe Bidenistä käytännössä mitään 

0 juttua esillä viikkoihin
esim Ampparit lööpeissä 

myös 0 suomen Nato jäsenyys juttua

Ne kummatkin aiheet ovat hävinneet suomen valtamediasta 

kuin kusi lumeen

kysymys miksi 

PS 

Voit katsoa Joe Biden 

suomen valtamedia pimityksen **syyn **

Fox NEWS KANAVALTA

Tai

you tube hakusanalla 

Senate hearing Hunter Biden 

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
1 kuukausi sitten

Pohjois-Korea on tylsäksi käynyt vertailukohde mutta ehkä vuosi vuodelta osuvampi. Suomea sanovat “toiseksi planeetaksi” monet ulkomailta palaavat suomalaiset. Ehkä tässä on hirtehinen plussapuoli: säästytään yhdeltä asiantuntijalta, kukaan ei hallitse tällaista määrää masennusta ja pelkoa, hurskastelua ja nihilismiä.Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x