Ex-ministeri jyrähti terveisensä Helsingin Sanomien nykytilasta Sanomatalon suuntaan sosiaalisessa mediassa lauantaina.

Ex-ministeri ja pitkäaikainen kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk.) kertoo olleensa lähes 60 vuotta Helsingin Sanomien tilaaja. Anttilan kommentti tuli Twitterissä (nykyinen X) ketjuun, jossa metsäbiotalouden professori Jyrki Kangas kertoo, kuinka Helsingin Sanomat on heidän perheessään ollut puolivuosisatainen traditio, joka tuli päätökseensä useammasta eri syystä.

“Meidän perheessä yli puolivuosisatainen traditio, mutta nyt se on exodus. Mitta tuli täyteen, enkä tarkoita vain pesukarhua,
@willerydman, @ir_rkp [Riikka Purra], vaan myös @WMO Petteri Taalas, @KaiMykkanen, metsäagenda jne. Toivotaan jotain rajaa, ehkä sitten palataan tilaajiksi”, Kangas listasi.

Ex-maa- ja metsätalousministeri Anttila latasi ketjuun omat terveisensä Sanomatalon suuntaan:

“Olen ollut lähes 60 vuotta Hesarin tilaaja. Nyt alkaa mitta täyttyä samoista syistä kuin edellä kerrottujenkin!!”, Anttila jyrähti.

Sirkka-Liisa Anttila oli keskustan kansanedustaja vuosina 1983–1996 ja 1999–2019. Vuosina 2007–2011 hän toimi maa- ja metsätalousministerinä Matti Vanhasen II hallituksessa ja Mari Kiviniemen hallituksessa.

 

Lähde: Twitter/X

Kuvituskuva: Sanomatalo: Sektori/Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0, Sirkka-Liisa Anttilan kuva: Liimes/Wikimedia Commons, CC BY 2.5

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
1 kuukausi sitten

Hyvä näinkin. Että mitta täyttyy nyt “kesähesariin”. Mutta koronauutisoinnin vuodet, niiden muisto ja taakka juoksuttavat valtamediaa kuin päätöntä kanaa vielä pitkään. Tietysti on valtamedialle onneksi että eletään paitsi vanhastaan “yhden totuuden maassa” nyt myös Mediapoolin maassa.

Leino Kimmo
1 kuukausi sitten

Yksikään ns ”media” ei ole julkaissut sitä, että ”koronan” tulo Suomen hallituksessa tiedettiin jo 2010 . Tästä on olemassa julkinen dokumentti: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 koskien 2011 perustuslain muuttamista .

”poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä tulee muuttaa niin, että poikkeusolot sotatilan lisäksi voidaan julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman ”pandemian” seurauksena.”

Todellisuudessa lain esitöissä ”pandemian” on korvattu sanhässäkällä, joka tarkoittaa pandemiaa.

Valtio-/ maanpetoksella Suomen poikkeusolojen ”ilmoitusluontoinen” valta siis 2011 annettiin WHO:lle ; eli maan rajojen ulkopuolelle.

Uusi ”pandemia” lienee suunnitteilla, koska EKP suoritti Suomen pankkien ”stressitestit” testaten kuinka ne kestävät mahdollisen tulevan uuden ”pandemian” ; ”pahimman skenaarion tapauksessa” .

Tässä siis tehtiin ”tutkimus” saadaanko pankit Suomessa kaadetuksi uudella WHO:n julistamalla pandemialla.

Yksityisomistuksen lakkauttaminen tässä on suunnitteilla. 2017 2,5 miljoonaa panttikirjaa siirrettiin ”sähköiseen” rekisteriin ja tutkimukseni mukaan monissa tapauksissa panttikirjat on jätetty pankkien nimiin lainan takaisinmaksun jälkeenkin.

Jos olet lainasi maksanut 2017 – kannattaa todella katsoa panttiirjarekisteristä omistatko oman talosi / mökksisi vai onko pankki yhä omistaja eli rekisteriin merkitty pantin haltija eli voi käyttää sitä pankin vakavaraisuuslaskelmissa.

Julkinen huomio tästä jätetty Fixit-mielenosoituskessa syksyllä 2022Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x