Yhdysvaltain liittovaltion syyttäjät hylkäsivät syytteet kampanjarahoitusrikoksista Sam Bankman-Friedia vastaan.

Kryptopörssi FTX:n perustaja Sam Bankman-Fried ei enää kohtaa demokraattien kampanjarahoitukseen liittyviä syytteitä lokakuun rikosoikeudenkäynnissä, sanovat Yhdysvaltain liittovaltion syyttäjät vedoten Bahaman viranomaisten päätökseen hylätä vyyhtiin sisältyvä syyte, jota ei mainittu häntä vastaan annettussa pidätysmääräyksessä, kun hänet luovutettiin joulukuussa Yhdysvaltoihin.

Bankman-Fried, 31, odottaa oikeudenkäyntiä vanhempansa talossa Palo Altossa, Kaliforniassa, 250 miljoonan dollarin takuita vastaan. Syyttäjät pyysivät keskiviikkona tuomaria peruuttamaan takuut, koska he näkevät, että hänen laajat kontaktinsa uutismediaan osoittavat pyrkimyksen vaikuttaa tuomareihin.

Bankman-Friedia syytetään varastamisesta lakkautetun FTX- kryptovaluuttapörssin asiakkailta. Pudotetun kampanjarahoitusta koskevan syytteen jälkeen jutussa on edelleen 12 muuta syytettä.

Trending Politics uutissivuston perustaja Collin Rugg kommentoi asiaa twiitissään.

Lähteet: New York Post, AP

Kuvituskuva: Pixabay/MIT Bitcoin Club, CC BY 3.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x