Twitter sensuroi New York Postin artikkelin Hunter Bidenin kannettavasta tietokoneesta Venäjän disinformaationa, vaikka se sai FBI:lta tiedon tarinan aitoudesta vain joitakin tunteja julkaisusta.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI kertoi Twitterille jo New York Postin Hunter Bidenin läppäristä kertovan artikkelin julkaisupäivänä, että juttu oli aito, mutta silti sitä sensuroitiin Venäjän disinformaationa.

“Joku Twitteristä kysyi, oliko kannettava tietokone aito. Ja yksi puheluun osallistuneista FBI:n henkilöistä vahvisti, että “kyllä, niin oli”, ennen kuin toinen osallistuja tuli väliin ja sanoi: “Emme kommentoi enempää”, Laura Dehmlow, FBI:n ulkomaanvaikuttamistyöryhmän osastopäällikkö, muisteli maanantaina suljettujen ovien takana annetussa lausunnossa republikaanien johtaman komitean tiedotteen mukaan.

Jack Dorseyn tuolloin johtama Twitter kielsi New York Postin alkuperäisen artikkelin levittämisen kahdeksi päiväksi sillä perusteella, että se rikkoi sen hakkeroituja materiaaleja koskevaa käytäntöä, vaikka materiaalia ei ollut hakkeroitu ja artikkeli oli täysin avoin sen suhteen, miten materiaali oli hankittu.

Twitter esti New York Postin pääsyn tileilleen vielä kahden viikon ajan tämän jälkeenkin, koska lehti kieltäytyi poistamasta alkuperäisiä linkkejä artikkeliin.


New York Postin alkuperäisen artikkelin kirjoittaja Emma-Jo Morris todisti “liittohallituksen aseistamisesta” järjestetyssä kuulemistilaisuudessa väkevästi aiheesta. Hän tuomitsi “sensuurisalaliiton”, joka vaiensi hänen vuoden 2020 raportointinsa Hunter Bidenin kannettavasta tietokoneesta.

Ilman sensuuria tarinalla olisi voinut olla ratkaisevaa merkitystä vuoden 2020 presidentinvaaleissa, jotka Joe Biden voitti täpärästi.

Videon Morrisin todistuksesta voi katsoa alla olevan twiitin kautta.

Lähde: New York Post

Kuvituskuva: Samuel Francis Johnson, Pixabay

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Minä
Minä
2 kuukautta sitten

Keinoja kaihtamatta…

pöh
pöh
2 kuukautta sitten

Ilman sensuuria tarinalla olisi voinut olla ratkaisevaa merkitystä vuoden 2020 presidentinvaaleissa, jotka Joe Biden voitti täpärästi.”

Tässä on nyt semmonen juttu, että Biden ei todellakaan voittanut.
Bideniä kyllä äänesti iso joukko semmosia jotka äänesti trumppia vastaan vaikka ei Bidenistä pidä yhtään.
Mutta oikeasti on päivänselvää ettei ne vaalit olleet rehelliset.
Jopa valtamedian toimittajat oli lähes järkyttyneitä kun olivat juuri julistamassa trumppia osavaltion voittajaksi, niin yht´äkkiä bidenille ilmesty satojatuhansia-miljoonia ääniä ja samaan aikaan trumpille ei yhtään.
Toinen oli se että sulkivat vaalihuoneiston ja keskeyttivät ääntenlaskennan.
Eivät tienneet videovalvonnasta, siellä kaivettiin pöydän alta matkalaukkuja täynnä äänestyslipukkeita, ja niitä ajettiin koneisiin monta kertaa.
Sitten kun ääntenlaskenta taas aukesi niin Biden olikin siirtynyt selvästä tappioasemasta johtoon.
Ei kukaan vähänkin asiaa tutkinut voi oikeasti uskoa että ääntenlaskenta olisi ollut rehellinen. En itsekään trumpista pidä, mutta on se parempi kuin valepresidentti biden.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
2 kuukautta sitten

Trumpin demonisoinnin tarina täältä Suomesta käsin vieläkin vaikea hahmottaa. Eihän sen oikeastaan pitäisi suomalaisille kuuluakaan. Itse olin lievästi vahingoniloinen Trumpin valinnasta koska liian monet muut näyttivät teeskentelevän kauhistunutta…

Kohta 7 vuotta tuosta ja nyt on pakko nähdä tarkemmin. Ymmärtää paremmin sellaisetkin käsitteet kuin “isolationisti” ja “anti-amerikkalainen”. Tuskin missään muualla tämä suhteellisen simppeli projekti – nähdä naurettava naurettavaksi – on niin vaikea toteuttaa kuin Suomessa. Tähän kohtaan kuuluisi siis 100 000 kirjainmerkkiä…

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
2 kuukautta sitten

Lisään muutaman merkin: vain jenkkilässä normaalia kansallismielistä kantaa edustava voi saada “isolationistin” hullunkurisen leiman. Tällä on historialliset taustansa siinä kuin aiemmin tuntemattomien “salaliittoteoreetikoiden” ilmestyminen jos ei maailmaan niin mediaan 60-luvun lopulla. Ainakin joku oli ymmärtänyt että nauru on tehokkaampi ase kuin kauhistelu tai pelottelu.

Huutavan ääni erämaassa
Huutavan ääni erämaassa
1 kuukausi sitten

Ilman sensuuria tarinalla olisi voinut olla ratkaisevaa merkitystä vuoden 2020 presidentinvaaleissa, jotka Joe Biden voitti – VAALIVILPIN AVULLA – täpärästi.Contact Us

5
0
Kommentoi ja keskustele!x