Tutkimuksen mukaan ainakin kaksi syyskuun 11. päivän kaappaajaa oli värvätty joko tietoisesti tai tietämättään CIA:n ja Saudi-Arabian yhteiseen tiedusteluoperaatioon.

Ainakin kaksi vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskuun liitettyä lentokonekaappaajaa oli värvätty CIA:n ja Saudi-Arabian yhteiseen tiedusteluoperaatioon, joka oli salattu korkeimmalla tasolla. Asia käy ilmi uudesta oikeuteen jätetystä hakemuksesta. Asiasta kertoo The Grayzone.

SpyTalkin hankkima hakemus on 21-sivuinen ilmoitus, jonka on laatinut 9/11-syytettyjen tapauksia valvovan oikeuslaitoksen Office of Military Commissions -tutkija Don Canestraro. Ilmoitus tekee yhteenvedon salaisista hallituksen löydöksistä ja yksityisistä haastatteluista, joita hän suoritti nimettömien korkea-arvoisten CIA- ja FBI-virkamiesten kanssa.

Monet Canestraron kanssa puhuneet agentit johtivat Operation Encorea, vuonna 2016 keskeytettyä tutkimusta Saudi-Arabian hallituksen yhteyksistä 9/11-hyökkäykseen.

Canestraron tutkimuksen mukaan ainakin kaksi syyskuun 11. päivän kaappaajaa oli värvätty joko tietoisesti tai tietämättään CIA:n ja Saudi-Arabian yhteiseen tiedusteluoperaatioon.

Vuoden 1999 lopulla “järjestelmän vilkkuessa punaisena” uhkaavasta suuresta Al-Qaidan terrori-iskusta Yhdysvalloissa, CIA ja NSA seurasivat tiiviisti “operatiivista joukkoa” Al-Qaida-solussa, johon kuuluivat Saudi-Arabian kansalaiset Nawaf al-Hazmi ja Khalid al-Mihdhar, joiden väitetään kaapanneen American Airlinesin lennon 77, joka iskeytyi Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagoniin 11. syyskuuta.

Tammikuun 15. päivänä al-Hazmi ja al-Mihdhar saapuivat Yhdysvaltoihin Los Angelesin kansainvälisen lentokentän kautta. Omar al-Bayoumi, Saudi-Arabian hallituksen “haamutyöntekijä” tapasi heidät lentokentän ravintolassa. Lyhyen keskustelun jälkeen Bayoumi auttoi heitä löytämään asunnon lähellä omaansa San Diegosta, allekirjoitti heidän vuokrasopimuksensa, perusti heille pankkitilit ja lahjoitti 1 500 dollaria heidän vuokraansa. Heillä kolmella olisi useita kontakteja eteenpäin.

Haastatteluissa Operation Encore -tutkijoille vuosia myöhemmin Bayoumi väitti, että hänen törmäämisensä kahden tulevan kaappaajan kanssa oli pelkkä sattuma ja hänen tukensa ja apunsa heille pelkkää hyväntekeväisyyttä. Virasto päätteli, että Bayoumi oli saudi-vakooja, jolla oli 50 prosentin todennäköisyydellä ennakkotietoa syyskuun 11. päivän iskuista.

Havainto tuli julkisuuteen vasta, kun osa Operation Encore -asiakirjoista poistettiin salauksesta Bidenin hallinnon määräyksestä. Don Canestraron ilmoitus paljastaa nyt, että FBI:n tutkijat menivät vielä pidemmälle arvioinnissaan.

FBI:n erikoisagentti, jota asiakirjassa kutsutaan nimellä “CS-3“, sanoi, että Bayoumin yhteydenotot ja hänen tukensa kaappaajille on tehty “CIA:n pyynnöstä Saudi-Arabian tiedustelupalvelun kautta”.

The Grayzonen Kit Klarenbergin artikkeli kertoo asiaan liittyvistä käänteistä, tiedusteluviranomaisten epäonnistumisista ja asiaan liittyvästä peittelystä varsin seikkaperäisesti.

Lähde: The Grayzone

Kuvituskuva: Robert J. Fisch, CC BY-SA 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
lampaat uskoo kaiken
lampaat uskoo kaiken
7 kuukautta sitten

Suomalaiset ovat yksi maailman tyhmimmistä ja hyväuskoisimmista kansoista. Yhä suuri osa suomalaisista uskoo, että 11. syyskuuta tapahtuneet iskut olivat muslimi-terroristien tekosia.

No eipä ihme että ilmastonmuutos-, korona-, ukraina-, vaalitulos- ja nato-uutisointi uppoaa suomalaisiin niin helposti. Tyhmä lammaskansa, jolle on tärkeää ainoastaan että tv:stä tulee ns. viihdettä ja kaupasta saa halpaa olutta.

Hema
Hema
7 kuukautta sitten

Olen hieman eri mieltä lampaan kanssa. Suomalaiset eivät ole tyhmiä, mutta heille kerrotut valheet ovat valtavia. Ei ole tyhmyyttä uskoa siihen, mihin enemmistö näyttäisi uskovan, vaan pelkuruutta. Valheet itsessään eivät ole niinkään pelottavia, vaan niiden kokonaisvaltaisuus. Pelottavaa on myös kyseenalaistaa kaikki mitä on pitänyt totena, itsestäänselvyytenä. Pelottavaa on ajatella omilla aivoillaan, ja hyväksyä omat loogiset päätelmät ohi vallitsevan yleiseksi katsotun näkemyksen. Se tuo mukanaan yksinäisyyden tunnetta ja joukkoon kuulumattomuuden tuntua. Ihmiset pelkäävät toki väärässä olemista, mutta lähes kaikki kammoksuvat toden teolla YKSIN väärässä olemista.
Monille meistä suomalaisista, televisio, uutiset, poliitikot ja pankit edustavat turvaa ja todellisuutta. Ajatukset jotka haastavat tätä turvaa ja todellisuutta, koetaan kauhistuttavina. Jopa uhkaavina. Jos käytän sammakko ja kattila- vertausta, me suomalaiset olemme sammakoita kattilassa jota lämmitetään niin hitaasti että ehdimme synnyttää lisää suomalaisia ennen kiehumispistettä. Mikäli koet ärsyttävänä ihmisten vastahakoisuuden omaksua valtavirrasta poikkeavaa tietoa, ongelma on sinussa. Jos voisit pakottaa kanssaihmisesi omaksumaan uuden näkemyksen hetkessä, olisi se sama kuin pakottaa kuutionmallinen palikka pyöreästä reiästä. Jotain todennäköisesti hajoaisi prosessissa. Voit vain kertoa totuuden, muut saavat silti itse päättää mihin lopulta uskovat.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
7 kuukautta sitten
Vastaa  Hema

Näinhän se on että raivoamisesta ei ole hyötyä. Mutta paineita on pakko välillä purkaa. Uskomatonta miten harva ruutua tuijottavasta populaatiosta näyttää edes “läpällä” googlanneen jotain 911truth-tyylistä, kyllä siellä matskua löytyisi vieläkin. Ei ole deletoitu, tosin ei enää viime vuosina paljon lisäiltykään. Kohta siitäkin spektaakkelista 22 v.

Raimo N
Raimo N
7 kuukautta sitten

Kyseessä on yksi historian tyylikkäimmistä false flag operaatioista, joten nuo kaikki kaapparit voi jöttää ihan omaan arvoonsa. Kaikki jotka omaavat edes perustietämyksen rakenteista tajuaa sen. Saatikka ne jotka ymmärtää lentämisestä ja lentokoneista jotain. Virallinen narratiivi ei pysy pystyssä sitä vapaan pudotuksen aikaakaan. 911 on ollut monelle se lopullinen herääminen.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
7 kuukautta sitten
Vastaa  Raimo N

Monelle 911 oli myös tällainen herääminen: jos tämä menee läpi, mikä tahansa voi mennä läpi. Siis monelle miljardiomaisuuden lähituntumassa. Ehkä sellainen omaisuus jopa “altistaa” ihmisvihalle, ainakin iän karttuessa ja kuoleman lähestyessä? Siinä olisi vaihteeksi altistuminen joka merkitseekin jotain.Contact Us

5
0
Kommentoi ja keskustele!x