Tucker Carlson sai yllätyspotkut uutiskanava Fox Newsiltä. Samaan aikaan myös CNN-ankkuri Don Lemon sai lähtöpassit. Viikkoa aiemmin Foxin jätti toinenkin suosittu tv-kasvo Dan Bongino.

Amerikkalainen uutiskanava Fox News vahvisti 24. huhtikuuta, että sen tiet erosivat kanavan suosituimman juontajan Tucker Carlsonin kanssa.

“FOX News Media ja Tucker Carlson ovat sopineet, että tiemme eroavat. Kiitämme häntä hänen palveluksistaan verkostolle isäntänä ja sitä ennen avustajana”, uutiskanavan tiedote kertoo. Kanavan tiedote ei perustele päätöstä millään tavalla.

Twitterissä Carlson ei viitannut kanavalta poistumiseensa. Viimeisessä lähetyksessään 21. huhtikuuta hän kertoi katsojille – syödessään pizzaa – että hän tulee takaisin 24. huhtikuuta, mikä viittaa siihen, että asia tuli Carlsonille yllätyksenä.

Tucker Carlson Tonight oli suosituimpia ohjelmia koko kaapelitelevisiossa, ja se keräsi usein yli 3 miljoonaa katsojaa jaksoa kohden.

Hänen katsojamääränsä nousivat entisestään maaliskuun alussa, kun hän esitti ennennäkemätöntä materiaalia 6. tammikuuta 2021 tapahtuneesta Capitolin valtauksesta. Yhdessä näytetyistä klipeistä oli “QAnon Shaman” Jacob Chansley, jota Capitolin poliisi saatteli läpi tilojen.

Myös CNN-juontaja Don Lemon ilmoitti Twitterissä samana päivänä, että CNN erotti hänet. Lemon antoi salaperäisen lausunnon, jossa lukee:

”Minulle ei koskaan annettu mitään viitteitä siitä, ettenkö voisi jatkaa työtä, jota olen rakastanut kanavalla. On selvää, että pelissä on joitain suurempia ongelmia.”

Viime viikolla toinen suosittu Fox News -juontaja Dan Bongino ilmoitti podcastissaan, että hänkin jättää kanavan. Hän ilmoitti, ettei päässyt kanavan kanssa sopimukseen jatkosta.

Lähde: The Epoch Times

Kuvituskuva: Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
4 kuukautta sitten

Kaiken takana on politiikka, ja jo kaukana siintävät presidentinvaalit.
Jos vaikka kaikilla tekaistuilla syytteillä ei saadakaan Trumppia pois presidenttipelistä.
Demokraatit on paniikissa sekä vaalien takia, että myös paljastusten takia mitä tulee 61 tapahtumiin ja kaikkeen muuhun mitä yleisölle on valehdeltu.
Peli tulee vielä rumemmaksi muuttumaan kun heidän taskussaan on kaikki media ja tietysti myös somejätit.

p.grandell
p.grandell
4 kuukautta sitten
Vastaa  pöh

aivan, mutta nyt kyllä republikaanit ovat saanneet tarpeeksi creepy joen politiikasta.

p.grandell
p.grandell
4 kuukautta sitten

ei ole raketti tiedettä, koska eivät ole puniikkien /demokraattien kanssa creepy joen pedarin asialla, ihan samaa tom of finlandiassikin.

jarno jäppinen
4 kuukautta sitten

Minusta tämä voi pitkällä juoksulla olla ihan hyväkin asia, siis mikäli Tucker jatkaa jotenkin tulevaisuudessa..

Ihan hyvä että ihmiset menettävät uskonsa valtamediaan ja alkavat itse etsiä sitä tietoa joka palvelee heitä paremmin.

Nämä irtisanomiset iskevät isosti valtamediaan ja tässä tapauksessa Foxiin ja osa Tuckerin faneista jättää Foxin ja ehkä muidekin kanavien uutiset ja ajankohtaisohjelmat katsomatta.

Maailma lähtee menemään paljon parempaan suuntaan mitä enemmän ihmiset jättävät uutiset katsomatta ja lehdet tilaamatta.

Ja vaikka valtamedia kovasti väittääkin että ihmiset dikkaavat heitä, niin tänään PunaMusta ilmoitti mittavista irtisanomisista.

Joe Rogan pärjää ihan loistavasti Spotifyissa ja toivoisin että Tucker Carlson löytäisi jostain videopalvelusta kodin ja alkaisi tehdä omaa ajankohtaisohjelmaansa sinne.

Vaikka joku iso toimija ei Tuckerista kiinnostuisikaan, niin hänellä on niin paljon faneja, että kyllä joku kiinnostuu.

Tämä on taas esimerkki siitä, että eliitti ei tajua miten tätä peliä nykyisin pelataan ja usein heidän päätöksensä kuten tämä purevat omaan jalkaan.

Aina on toisinajattelijoita hiljennetty ja niin niitä hiljennetään nytkin ja yritetään tulevaisuudessa.

Vähän aikaa sitten Project Veritas heitti perustajansa James O’Keefen ulos ja näin käytännössä he tuhosivat itse itsensä: James O’Keefe perusti kilpailevan lafkan ja veti Veritaksen parhaat tutkijat ja tukijat uuteen firmaansa.

Mitä katselin niin jotkut ovat iloissaan kun Tucker Carlson sai kenkää ja kuvittelevat että nyt voidaan palata vanhaan aikaan ja Tuckerin fanit tulevat katsomaan heidän ohjelmiaan…eivät tule.

Joko odotetaan Tuckerin tulemista nettiin tai sitten katsotaan Joe Rogania, mutta ne jotka näkevät maailman toisin ja ovat heränneet, eivät enää palaa valtamedian pariin ja meitä on paljon ja määrä kasvaa joka päivä.

Tämä oli kuningasesimerkki siitä kuinka pihalla valtaapitävät ovat tästä todellisuudesta.

Kun Tucker oli Foxilla, niin häntä voitiin kontrolloida jotenkin, jos hän menee nettiin niin sitäkään vähää kontrollointia ei ole vaan Tucker voi vetää isolla pensselillä miten huvittaa.

Katsotaan mitä tapahtuu, itse uskon että Tuckerista kuulemme vielä.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
4 kuukautta sitten

Robert Kennedy väittää että TC ylitti “punaisen viivan” kun syytti valtamedian olevan SUORAAN ison farman ohjauksessa, tietysti k-piikeistä erityisesti. On saanut hämmästyttävän kauan vihjailla. Ja uusia vihjaajia tulee koko ajan lisää kun “uusi normaali” näyttää kaikki puolensa. Tietenkään meidän puolellamme ei ole nopean stragegisen tason murskavoiton mahdollisuutta. Pitää pärjätä ilman suurta toivoa ja silti toivottaa onnea kaikille vastaan sanojille…Contact Us

5
0
Kommentoi ja keskustele!x