Ranskan presidentti Emmanuel Macronia kohdeltiin Pekingissä, kuin valtiovierasta. Ursula von der Leyen sai virkamiehen vastaanoton.

Ranskan presidentin Emmanuel Macronin ja Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin vierailut Pekingissä seurasivat ristiriitaisia ​​protokollia.

Macron vastaanotti tällä viikolla täyden punaisen maton rituaalin Pekingissä, sitä juhlittiin valtionjuhlissa ja tervehdittiin sotilasparaaateilla ja tykkitulilla Taivaallisen rauhan aukiolla.

Kun Macronin kone laskeutui, Kiinan ulkoministeri tervehti häntä henkilökohtaisesti. Kun von der Leyen saapui, ympäristöministeri haki hänet tavalliselta matkustajauloskäynniltä.

Torstaina ennen kansansalissa pidettyä kokousta Xi Jinping astui kaikki portaat vastaanottaakseen Macronin henkilökohtaisesti. Kun von der Leyen saapui myöhemmin, hän sai kiivetä portaat yksin.

Kiinan presidentti varoitti von der Leyeniä, että EU:n ja Kiinan suhteita ei pitäisi sanella “kolmansien maiden” toimesta, jolla viitataan käytännössä Yhdysvaltoihin.

Myös Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov omaksui saman linjan perjantaina vieraillessaan Turkissa. Lavrovin mukaan rauhanneuvottelut Ukrainan sodan ratkaisemiseksi ovat mahdollisia vain osana “uutta maailmanjärjestystä” ilman Yhdysvaltain “hegemoniaa”.

Lähde: Obektivno.bg

Kuvituskuva: Raul Mee/Viron EU-puheenjohtajakauden kuvakirjasto, CC BY 2.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
8 kuukautta sitten

Ursula ja Macron on molemmat globalisteja jotka ajaa tavallisille ihmisille pelkkää kärsimystä.
On erikoista että nykymaailmassa ihmisillä on kaikki tieto saatavilla, mutta ihmiset on niin laiskoja ettei jaksa ottaa asioista selvää, mielummin ryhtyy promilen rikkaimman orjaksi.Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x