Länsimaiset päättäjät eivät ole kovin innokkaita ottamaan selvää, kuka pommitti putkilinjaa, sanoo eurooppalainen diplomaatti Washington Postille.

Euroopan ja Naton päättäjien tapaamisissa virkamiehet ovat sopeutuneet rytmiin sen suhteen, että Nord Streamistä ei puhuta, sanoi eräs korkea eurooppalainen diplomaatti Washington Postille.

Euroopan ja Naton johtajat eivät näe juurikaan hyötyä siitä, että kaivetaan liian syvälle ja löydetään epämiellyttävä vastaus, diplomaatti sanoi toistaen useiden muiden maiden kollegoiden tunteita, jotka sanoivat, että he eivät mielellään haluaisi käsitellä mahdollisuutta, että Ukraina tai liittolaiset olisivat mukana.

Vaikka syyllinen olisi selvä, se ei todennäköisesti lopettaisi aseiden toimittamista Ukrainalle, vähentäisi vihan tasoa Venäjää kohtaan tai muuttaisi sodan strategiaa, virkamiehet väittivät.

“Se on kuin ruumis perhejuhlissa”, eurooppalaisdiplomaatti sanoi. Kaikki näkevät, että siellä makaa ruumis, mutta kaikki teeskentelevät, että asiat ovat normaalisti.

“On parempi olla tietämättä.”

Lähde: Washington Post

Kuvituskuva: PjotrMahh1CC BY-SA 4.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
8 kuukautta sitten

Täysin selvää alusta asti että räjäytysten takana on USA, niin kuin Biden etukäteen sanoi että tuhoavat putket.
USA:lle siitä oli myös iso taloudellinen hyöty, esimerkiksi Saksan kustannuksella.
Nyt olemme siis vaihtaneet puolueettomuuden liittoutumiseen terroristien kanssa jotka vahingoittavat eurooppaa.

Puolueeton
Puolueeton
8 kuukautta sitten
Vastaa  pöh

Natoon liittyminen Suomen vallanpitäjien mielestä lisää turvallisuutta ja kannatti siitä syystä mennä mukaan, vaikka liittyminen lisää varustautumiskuluja, joista ei enää itsenäisesti päätetä ja jotka kansalaiset joutuvat verorahoillaan maksamaan. Kuitenkin globaali tilanne muuttuu niin, että Venäjä on jo luvannut lisätä oman turvallisuutensa tähden Suomen rajan sotavarusteita. Ei suinkaan suomalaisten uhan tähden, vaan sen tähden, että Suomi on liittoutunut selvän vihamielisen liittoutuman kanssa. Ei tarvita kovin paljoa ajattelukykyä päätellä turvallisuuden heikentyvän entisistä puolueettomista ajoista.

Miksi vallanpitäjät eivät ole näin yksinkertaista todellisuutta havainneet. Vallanpitäjät ovat lännen median luomassa syvässä massahypnoosissa, jossa ajattelu ja havaintokyky on hyvin rajoittunut ja muiden määräämää. Ei heillä ole mitään mahdollisuutta todeta muuta narratiivia ja ajatella toimiaan realistisesti. Länsimedia on levittänyt narratiivia myös kansalaisiin. Suuri osa on vajonnut vallanpitäjien luomaan massahypnoosiin ja menettänyt oman ajattelukykynsä. Sitä esiintyi myös eduskuntavaaleissa. Niissäkin on kuitenkin jotakin kummallista, joka antaa vihjeen vaalivilpistä. Laskennassa on muutettu äänioikeutettujen määrää laskennan kuluessa. Äänioikeutettuja oli 4540437 virallisena tietona (Oikeusministeriö) ennen vaaleja 28.3, mutta vaalilaskennassa käytettiin lukuna 4277487 https://vaalit.fi/vaalien-tulos-ja-tietopalvelu
Laskentatavassa on mahdollisuus lisätä tai vähentää vaalilippujen määrää eri alueilla eikä virhettä ole helppo paljastaa.

pöh
pöh
8 kuukautta sitten
Vastaa  Puolueeton

Ennen median sanottiin olevan “vallan vahtikoira”, mutta nykyään media päättää asiasta riippumatta mitä mieltä poliitikot tai ihmiset on. Poliitikot ei juuri kukaan uskalla olla eri mieltä kuin mikä on se median luoma “virallinen totuus”.
Viime vuodet varsinkin oli kyse koronasta, ilmastohumpasta, sodasta, natosta tai mistä vain, niin media juoksuttaa joka päivä ns asiantuntijoita kertomaan mitä mieltä ihmisten pitää olla. Ja koko politiikka on nykyään pelolla hallitsemista.

Matti
Matti
8 kuukautta sitten

Usa Nato paukku oli. Englanissa lähti TXT jo 2 minuutia paukun jälkeen että tiedettiin tapahtuva. Suomen lappi pitäisi tarkistaa usa joukot majailivat silläkin 2 wiikkoa. Mainila voi uusiutua ja Suomi joutua syyttä Naton sotatntereeksi.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
8 kuukautta sitten

Nolo tapaus Saksalle ja saksalaisille. Paitsi ehkä niille jotka tiesivät etukäteen tai suoraan osallistuivat. Kuinka paljon heitä sitten oli? Se voi selvitä jos Saksa eroaa Natosta tai hevonen väittelee Hegelistä.

Kimmo Leino
8 kuukautta sitten

Tämä kansa ei totuutta hahmota, koska Suomen hallitus 2005 valmistautui totuuden salaamiseen. “Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma”-tutkimus valmistui 2005 veronmaksajien maksamana ja sisältää mm. seuraavat lauseet:” Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” “Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.

YLE-verolla siis Suomen todellinen demokratia ja kansan tiedonsaanti tuhottiin.

Nyt Suomen kansan omaisuuden varastaminen voi alkaa: Iltalehti 7.4. 2012 “Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”; Iltalehti 7.4. 2012 “Miljoonien rahavirrat puolueille.”; YEL-rahastojen kaappaus 2022; “Lakia muutetaan nykyiset yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet ( rahat menivät Uniber-sotkujen mukana Saksaan.)

Nyt käytössä panttikirjojen kahdentaminen: 2017 laki 2,5 miljoonan panttikirjan siirtämisestä Turun maanmittauslaitoksen sähköiseen panttikirjarekisteriin ja paperisten panttikirjojen tuhoamiseen; edes tilintarkastajat eivät kuitenkaan ole nähneet dokumentteja näiden paperisten panttikirjojen tuhoamisesta ? Kun nostat tililtä 2 000 euroa käteistä tarvitaan 2 virkailijan allekirjoitus; kun tuhotaan 200 000 euron arvoinen panttikirja kaikki jää herran haltuun ?

Jos kaikki menee kuten agenda 2030 olettaa muutaman vuoden kuluttua Suomen pankit voidaan kaataa ja EKP omistaa suuren siivun Suomen asuntovarallisuudesta; myös jo maksetut talot; ellei sitä ennen kansa ole herännyt ja vaatinut tutkimaan tätä panttikirja-petosta.

Edes tilintarkastuksissa tilintarkastajilla ei ole pääsyä sähköiseen panttikirjajärjestelmään; eli ensin pankkien tilintarkastuksessa tilintarkastajilta sidotaan kädet selän taakse ja sitten pyydetään tarkastamaan tilit ja vakavaraisuus !

Näin on rysäyksen sattuessa saatu tehdyksi asiaan syylliset ?

Vaikka syyllinen on Suomen eduskunta, joka 2017 loi sähköisen panttikirjajärjestelmän; ja media, joka salasi todellisuuden Suomen kansalaisilta.

Nyt olleet “vaalit” olivat tämän salatun maailman näyttämö; täysin tietämättöminä kaikesta äänestäneet kansalaiset; jotka luulivat näin pelastaneensa itsensä antamalla huijausten jatkua .

Ihmiset laitettiin haluamaan NATOA; kuitenkaan kertomatta sen tarkoittavan lopulta Suomen kansalaisten yksityisomistuksen loppua !

TAISTELU panttikirjojen oikeista haltijoista tässä maassa on jo alkanut; sillä kyse on lopulta EKP:n ja NATOn rahoituksesta Suomen kansalaisten reaaliomaisuudella panttikirja-järjestelmän kautta !

EI Suomi OY ( katso YTJ ) saa lainaa maailmanmarkkinoilta ilman kansalaisten reaalivakuuksia … mökit; talot; asuinhuoneistot, joista siis nyt 2,5 miljoonaa on sähköisessä panttikirjajärjestelmässä.

Kaasusodan ( USA terroriteko ) takia minäkin menetin YEL-rahastoon 20 vuotta maksamani eläkerahat useista kymmeniä tuhansia euroaja. Nyt näitä lakisääteisiä maksuja ollaan tämän terroriteon takia nostamassa; ja kansa äänesti heidän ryöstämisen puolesta !

pöh
pöh
8 kuukautta sitten
Vastaa  Kimmo Leino

Koronan varjolla vasemmistohallitus antoi myös valitsemalleen medialle miljoonien tuet.
Ja näin hölmönä voisi ajatella että koko korona sulut, eristykset ym pska vain hyödytti mediaa.
Ihmiset oli kotona tai etätöissä ja ja päivät pitkät luki uutisia, shoppailemaan ei menty vaan tilattiin tavarat netin kautta jne..
Voisin veikata että median “koronatuella” ostettiin kannatusta Sanna Marinille, josta media kaikinkeinoin yritti tehdä jotain rokkitähteä.

Kimmo Leino
8 kuukautta sitten

Tänään YLE-teksti tv : Ministeriö Yhdysvalloissa on aloittanut salaisten asiakirjojen vuodon tutkinnan; asiakirjat paljastavat kuinka USA tukee Ukrainaa keväthyökkäyksessä.

Totuutta; siitä, kuinka maailma toimii ja kuinka pankki / vakuutus-sektori eli rahan valta maailmaa hallitsee alkaa kansantajuisesti tulla julki.

Koko maailman “oikeusjärjestelmä” ja “suuri” media on laitettu tämän tiedonkulun tukkeeksi.

Mm. Kansainvälinen oikeusjärjestelmä on vuodesta 2008 ( HE 55/2007 rikoslakimuutos) lähtien ollut toimivallaton Suomea koskevissa “yksittäistapauksissa”. ( eli kun kansalta “lainsäädännöllä” omaisuutta varastetaan ). Ja EIT taas “seuloo” pois käsittelystä 97 – 99 % Suomen tapauksista.

Mutta kuten tästä tietovuodosta voimme havaita moni sisäpiiriläinen ottaa valtavia riskejä kertoakseen totuuden kansalaisille ja pelastaakseen oman ja muiden maiden kansalaisia sotien raakuuksilta.

Vaikka miljardi ihmistä ollaan valmiita tappamaan, jotta dollari säilyy öljy- ja kaasukaupan maksuvälineenä.

Mutta edes miljardi ei riitä siihen, että maailman velka on moninkertainen maailman reaalivakuuksiin verrattuna; siksi ihmisten asuntovarallisuus on salassa ( Suomessa Maanmittauslaitoksen sähköinen panttikirjajärjestelmä) otettu pankkien vakuuden tilkkeeksi !

Maailman “johtajat” lentelevät ympäri maailmaa tavaten tosiaan salaisissa kammioissa, koska mikään tiedonsiirto ei enää olekaan turvallinen; näiden “johtajien” naamoista paistaa pelko lopullisen totuuden avautumisesta kaikelle kansalle !

Kun 90 % asioista on “mediassa” kielletty puheenaihe loppuu sen uskottavuus ja samalla tuo “media” katoaa ja uusi tietoisuus tulee tilalle.

Kysymysmerkki on kansan reaktio siihen, että vuosikymmeniä heitä on viilattu linssiin.

Lueskelen tässä Eero Taivalsaaren kirjaa Lahjottu Helsinki, joka kertoo kuinka lainsäädäntövalta käytännössä 80-luvulla jo pankeille lahjoitettiin Helsinki etulinjassa. Ja kuinka jo silloin toimittajia lahjottiin suurilla summilla hiljaiseksi virkamiesten petoksista kansaa kohtaan .

Suomen asumisen järjettömän kallis hinta selittyy tuon kirjan sisältöä tutkimalla; nyt mukaan tosin on saatu kansainvälinen politiikka ja EU-talouspakotteet.

Kaikki loppuu, kun kansa sanoo, ettei enää tätä hyväksy.

Tulemme siis kaiketi piankin näkemään, kuinka velattomaksi luultuja taloja ja mökkejä tämän panttikirjahuijauksen avulla riistetään omistajilta; tai ainakin koitetaan riistää.

Useat ihmiset ovat keskusteluissani kertoneet tämän aiheuttavan väkivaltaisia reaktioita riistäjiä kohtaan; tämä siis tiedoksi rikollisille “päättäjillemme”. Laki 444/2012; YEL-rahastojen varkauslaki; PL 118 § 3 momentti hyväksyjille siis tiedoksi .

Totuus kertomalla voitte vielä pelastua; rikollisuuden jatkaminen johtaa tuhoon.Contact Us

8
0
Kommentoi ja keskustele!x