Sosiaalisessa mediassa leviää erikoinen video, jolla YK:n apulaistiedottaja Farhan Haq kieltä vastoin kaikkia todisteita Yhdysvaltain armeijan läsnäolon Syyriassa.

Sosiaalisessa mediassa leviää erikoinen video, jonka jakoi seuraajilleen twitterissä muun muassa Kaakkois-Norjan yliopiston professori Glenn Diesen. Videolla kiinalaisjournalisti Edward Xu tiedustelee YK:n apulaistiedottajalta tiedotustilaisuudessa, onko Yhdysvaltain armeijan läsnäolo Syyriassa laitonta vai ei.

“Outo video! Yhdysvallat miehittää laittomasti Syyrian aluetta ja sen miehitysjoukot varastavat avoimesti Syyrian öljyä. Nyt Yhdysvaltain armeijan tukikohtiin Syyriassa on hyökätty. Silti YK:n apulaistiedottaja Farhan Haq väittää, ettei ole todisteita Yhdysvaltain armeijan läsnäolosta Syyriassa”, Diesen kirjoittaa jakamansa videon saatteeksi.

Iskuista Yhdysvaltojen tukikohtiin Syyriassa on kertonut muun muassa amerikkalainen uutiskanava CNN. Video CNN:n uutislähetyksestä on katsottavissa tästä linkistä tai alla olevasta upotuksesta. CNN kertoo varsin selvästi, että kyse on tukikohdista, jotka majoittavat Yhdysvaltain joukkoja.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden sanoi Yhdysvaltojen suorittaneen kostotoimenpiteenä ilmaiskuja Syyriassa kohteenaan tukikohtiinsa kohdistuneista iskuista vastuussa olevat tahot. Biden vannoi, että Yhdysvallat on valmis iskemään voimalla suojellakseen kansalaisiaan.

Asia liittyy maanantaiseen uutisointiimme siitä, miten Yhdysvallat jatkoi Syyrian öljyn varastamista miehitystukikohtiin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen.

Lähteet: Twitter, CNN

Kuvituskuva: DeAndre Pierce, The National Guard/Flickr, CC BY 2.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Juha
Juha
8 kuukautta sitten

Heh mielenvikaisuus näyttäs vaan lisääntyvän loppua kohden. Sotahullut globalistit ym ameriikan vasallit ovat into piukassa lähdössä sotaan. Sunnuntaina on Nato vaalit ja Jenkit voittaa.. kaikki hullut haluavat SOTAA

https://www.youtube.com/live/7M-cvtBkMy8?feature=share

Menkää te hullut ja tyhmät.. mua ei nyt kiinnosta.Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x