Näin tapahtui tänään: https://www.youtube.com/watch?v=rZnRPs3_Ank

Ja kovin pitkä aika ei ole siitä kun vastaavanlaista tapahtui:

https://uutistuotanto.blogspot.com/2023/02/pakkohoitoon-tahdonvastaisesti-viety.html

Onko nyt käynyt niin, että terveydenhuoltoamme käytetään hiljentämään kaikki kriittinen ääni Suomessa?

Voi myöskin kysyä, että missä ovat toimittajat. Aikoinaan meillä oli Hannu Karpo joka puolusti tavallista tallaajaa.

Tämmöisen jutun valtamedia teki aikoinaan:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/10/08/hullu-vai-ei

Viimeaikaisissa tapauksissa tavalliset ihmiset ja some on sekä joka on tällä hetkellä nostanut julkisen paineen ja pelastanut nämä järjestelmän ikeen alle joutuneet ihmispolot.

Nyt yksikään valtamedian toimittaja ei ole tehnyt yhtään juttua perusteettomasti pakkohoitoon laitetuista ihmisistä.

Johtuuko tämä vaaleista?

Onko järjestelmä oikeasti niin heikossa hapessa, että se ei kestä yhtään kritiikkiä ja jokainen ääneen ajatteleva yksilö on sille uhka joka pitää hiljentää?

Ei kuulosta normaalilta yhteiskunnalliselta toiminnalta, että ihmiset jotka eivät ole vaaraksi itselleen tai muille otetaan pakkohoitoon koska heidän mielipiteistään ei pidetä.

Haisee enemmän DDR:ltä kuin Suomelta.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Ja monta muuta segmenttiä kaupan päälle.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Kimmo Leino
2 kuukautta sitten

Todellakin tämä suunniteltiin jo 2005 : Suomen hallituksen tilaama tutkimus; Media ja demokratia / kriittinen näkökulma. Suoria lainauksia tutkimuksesta: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”
Ja millonka se YLE-veron suunnittelu aloitettiinkaan ?
Ja tämän lahjotun median salaamaa aineistoa: EOA päätös 876/2/05 : Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei voida itsekriminointisuojan takia käyttää oikeudessa.
Rikoslakimuutos 1.1. 2006, jossa perustuslakiin kuulunut rinnakkainen kansalaisten syyteoikeus poistettiin .
Suomen perustuslain 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. Suomi on siis salassa muutettu kastijärjestelmäksi, josta media vaikenee.
Samaten on salattu tieto Suomen hallituksen tiedosta 2009 ”pandemian” tuloa koskien: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 : Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman ”pandemian” seurauksena. ( mietinnössä sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ).
Mikä muu kuin rikollisorganisaatio toimii näin ?
Olen Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta 2006 – 2008 pyytänyt tutkimaan Suomen virkarikosten tutkimattomuutta. ( EIT 24221/06 Leino versus Suomi ); kaikki asiakirjat tuhottiin 27.3. 2009 EOA kansliapäätöksen 1350/4/08 mukaisissa olosuhteissa. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen suomalaistuomarin jääviyksiä seloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.
Kaikki PL 118 § 3 momentin tapaukset EIT siis seuloo pois käsittelystä; kuten 97 – 99 % kaikesta Suomen materiaalista ! ( Eduskunnan oikeusasiamiehen vuosiraportit eduskunnalle ).
Rikoslaki: mikäli joku tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen. Mikä on Suomen median rikoksen taso ? Lähettäkää tämä kirjoitus kaikille päätoimittajille kiitos .Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x