Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston tiedottaja John Kirby kertoi maansa vastustuksesta Kiinan mahdollisesti välittämiin tulitaukoehdotuksiin sunnuntaina.

Puhuessaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja Kiinan presidentti Xi Jinpingin maanantaina alkavasta tapaamisesta Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston tiedottaja John Kirby sanoi sunnuntaina uutiskanava Fox Newsillä, että minkäänlaista Kiinan välittämää tulitaukoa Ukrainassa ei voida hyväksyä, ja Yhdysvallat tulisi sitä vastustamaan.

Asian nosti Twitterissä esiin Kakkois-Norjan yliopiston professori Glenn Diesen.

Diesen korostaa, että Kirby on Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston strategisen viestinnän koordinaattori Valkoisessa talossa, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että Washingtonin virallinen kanta on vastustaa tulitaukoa Ukrainassa.

“Väitteet siitä, että tämä ei olisi myös amerikkalainen sota, ovat muuttumassa päivä päivältä naurettavammiksi”, Diesen kommentoi.

Lähde: Twitter/Glenn Diesen/Fox News

Kuvituskuva: Flickr/DOD Photo by Navy Petty Officer 1st Class Carlos M. Vazquez II, CC BY 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.


Kumppani-ilmoituksetHaluatko lukea geoblokattuja uutisia, esimerkiksi Venäjän mediasta? Tarvitset vain VPN-palvelun.

Tilaa
Ilmoita
guest

11 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
pöh
pöh
8 kuukautta sitten

Heti sodan alussahan olisi tullut rauha, ja säästetty aika paljon ihmishenkiä.
Mutta USA ja Britannia kielsi kaikki rauhanneuvottelut.
Ukrainan korruptoitunut huumekoukussa oleva presidentti taas ei voi vastustaa isäntiään.
Ja yhtään en ole venäjän puolella, mutta onhan tää ihan sairasta.

Juha
Juha
8 kuukautta sitten

Nyt on jenkkitalous ja eurotalous niin kuralla ja pankkeja kaatuu siihen malliin, että on aika viedä kansakunnat sotaan. Täytyy vain ensin järjestää jokin false flag harhautusoperaatio tyyliin
– RMS Lucitanian upotus
– Pearl Harborin pommitus
– Gulf of Tonkinin välikohtaus
– World trade center tornien räjäytys

Sotaa ei saada syttymään ilman jonkin sorttista provokatiivista spektaakkelia.. savua ja peilejä tms.

Keskiviikko 22.3 2o23 olis numerologisesti sopiva pvm. Maaliskuu onkin ollut tällaisten terroritekojen luvattu kuukausi mm. Madrid, Bryssel, Westminster, Christchurch.. mutta jotain suurempaa illuusiota tarvis jotta saadaan massapsykoosi aikaiseksi.

Johan Pomppas
Johan Pomppas
8 kuukautta sitten

Jos venäläiset vaan lähtis pois, korvaisivat aiheuttamansa tuhot ja palauttaisivat kaapatut ihmiset?

pöh
pöh
8 kuukautta sitten

Tuo “kaapatut ihmiset” on mielenkiintoinen.
Ne “kaapatut ihmiset” on evakuioitu venäjän toimesta koska Ukraina ei ole sitä tehnyt.
Ilmeisesti ne lapset pitäisi jättää sinne pommitusten keskelle?

Leino Kimmo
8 kuukautta sitten

Tulitaukoa ei totuuden ilmitulon takia saa missään nimessä tulla. Me EU-kanslaiset olemme Brysselissä juuri päättäneet maksaa 2 miljardia lisää veroja, jotta Ukraina saa ammuksensa.

Voiko yksittäinen kansalainen olla eri mieltä ja päättää toisin ? No ne suomen kansalaiset, jotka ovat velkansa maksaneet vuoden 2017 jälkeen voivat vetää tukensa pois Euroopan keskuspankilta ja sotaa lietsovalta politiikalta viemällä vakkutensa pois EKP:ta.

Miten tämä on mahdollista ? Suomessa lainsäädännöllä 2017 2,5 miljoonaa pantikirjaa muutettiin sähköiseen muotoon täydessä mediapimennossa.

Nyt kun ihmiset saavat näitä lainojaan maksetuksia pankit pyrkivät jättämään panttikirjat omiin nimiinsä tuossa sähköisessä järjestelmässä eri verukkein.

Euroopan keskuspankki puustaa toimintaa antamalla 7 kertaisesti sisäänottolainaa tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan.

On rauhan teko prosessoida tämä panttikirja omiin nimiin tuossa sähköisessä järjestelmässä pankin valeheteluista huolimatta .

Oman 7,5 kuukauden taisteluni kävin jo 2,5 vuotta sitten .

Jos et lainan maksun jälkeen ole saanut panttikirjaa tai viranomaismaksua Turun Maanmittauslaitokselta panttikirjan haltijan muutoksesta sinun talosi/mökkisi saattaa yhä olla pankin sisäänottolainan vakuutena EKP:llä .

Eräiden laskelmien mukaan 250 miljardin omaisuusmassa saattaa tällä tavalla olla pankkien salaisessa käytössä Suomessa ?

Jas haluat olla sodan panttina; se on sinun oma ratkaisusi, minä tein omani 2,5 vootta siitten, enkä asiaa kadu .

Jos haluaa, että sotahulluja johtaa ääri-sotahullut se on henkilöäkohtainen ratkaisu, mutta silloin ei saa itkeä viedyn talon / mökin perään .

Juha
Juha
8 kuukautta sitten
Vastaa  Leino Kimmo

Kiitos vinkistä. Olet tästä aiemminkin viestitelly ja noudatin ohjeitasi. Maksoin lainan viimeisen erän 2016 ja pankki ei maininnut silloin panttikirjoista mitään ja ne jäivät pankille. 2017 ne muutettiin sähköiseen muotoon eikä siitäkään pankki informoinut. Olisvat vieläkin pankilla ellen olisi lukenut postaustasi. Aika kivuttomasti suostuivat panttikirjojen kuoletukseen.. sanoivat säilyttävänsä niitä meidän tulevia lainatarpeita silmälläpitäen. Pari viikkoa kesti kuoletusprosessi. Nyt torppa on velaton ja kiinnittämätön ja olo kevyempi.

Johan Pomppas
Johan Pomppas
8 kuukautta sitten

Kyllä tuo on yleisessä tiedossa, pankit perustelevat asiaa sillä että osakekirja pysyy tallessa ilmaiseksi (ainakin aikanaan oli näin) ja on näppärä ottaa lainaa jos vakuus on jo pankin hallussa. Oman ratkaisuni tein aina heti kun olin saanut asunnon maksettua.

En kyllä tältä istumalta usko että pankki voi käyttää noita hallussaan olevia velattomia osakekirjoja omien lainojensa vakuutena. Jos näin on, niin ei ainakaan minun osakekirjaani.

pöh
pöh
8 kuukautta sitten

Tiedän että nimimerkki “johan pomppas” ei ole uskonut kaikkea mitä valtamedia suoltaa.
Miksi nyt uskot kaiken? Aihe on vaihtunut mutta valehtelu on edelleen sama.

Johan Pomppas
Johan Pomppas
8 kuukautta sitten
Vastaa  pöh

Lähtökohtani on faktat eikä ideologia. Jopa jotkut toimittajat ovat sanoneet että ikävätkin faktat täytyy myöntää ja ottaa lähtökohdaksi sen sijaan että ajetaan jotain agendaa ja ikävät faktat unohdetaan. En sortunut kouluaikana itänaapurin nuoleskeluun, en uskonut 80-luvun kasinotalouteen ja syytän Wegeliusta ja Riikosta enkä Ahoa ja Viinasta, asuntolainani olen maksanut lähes niin nopeasti kuin vain mahdollista, äänestin EU:hun liittymisen puolesta lähinnä siksi että se antaisi jonkinlaisen lisäturvan Venäjää vastaan, ihmettelin kovasti vuoden 2008 velkakriisin hoitoa, uskoin kreikkalaisia jotka sanoivat keväällä 2015 että pakolaiset ovat enimmäkseen etsimässä työtä, enkä lähtenyt mukaan kryptovaluuttoihin. Pidän myös holokaustia tapahtuneena tosiasiana, samoin NL:n vankileirejä, enkä usko maailmanlaajuisiin salaliittoteorioihin syyttivätpä ne juutalaisia, Bilderbergia tai paavia. Ilmastonmuutoksen suhteen käsitykseni on ollut alusta alkaen että jos se on totta niin olipa kyseessä luonnollinen ilmiö tai ihmisen aikaansaannos niin ei sille käytännössä voida mitään ilman teollisessa mittakaavassa toimivaa uutta teknologiaa jota ei edelleenkään ole olemassa. Pahimpana ongelmana pidän kehitysmaiden väestönräjähdystä ja siihen parhaiten toimiva lääke on naisten oikeuksien parantaminen. Länsimainen äärifeminismi ja kaikenmaailman lgbt-jutut on ihan hanurista. Partisaani-lehden joulukalenterit on olleet upeita.

Pekka
Pekka
8 kuukautta sitten

Mitäpä tuota hyvää pisnestä lopettamaan, sotahan on kaukana jenkkilästä, eikä omia kuole. Sitä ihmettelen, miksi amerikkalaiset ovat niin lampaita, kun antavat syytää rahansa Ukrainaan. Zeleskin kerjäämisestä on mennyt uskottavuus jo ajat sitten.

Jussi Neuvonen
Jussi Neuvonen
8 kuukautta sitten
Vastaa  Pekka

Tämä ei ole läntiselle aseteollisuudella vain hyvä vaan ainutlaatuinen tuloksenteon paikka. Niin kauan kuin löytyvät maksajat ja häviäjät, halukkaat tai vastahakoiset.Contact Us

11
0
Kommentoi ja keskustele!x