Uudenmaan vaalipiirilautakunta on estänyt vapauden liiton ehdokkaaksi nimetyn Jari Huuskosen ehdokkuuden. Valta kuuluu kansalle -puolue ilmoitti Huuskosen ehdokkaaksi tämän ilmoittamasta peruutuksesta huolimatta.

Vapauden liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen kertoo twitterissä, että Uudenmaan vaalipiirilautakunta on estänyt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen varavaltuutettu Jari Huuskosen asettumisen ehdokkaaksi.

Tiihosen mukaan asia johtuu Valta Kuuluu Kansalle -puolueen kiusanteosta. Huuskonen oli perunut ehdokkuutensa VKK:lle 16. helmikuuta, mutta VKK ilmoitti hänet siitä huolimatta ehdokkaaksi vanhalla suostumuksella 21. helmikuuta.

Huuskonen oli perunut ehdokkuutensa VKK:lle 16.2.2023 lähettämällään sähköpostiviestillä. Vapauden liiton vaalipiirilautakunnalle antaman lausunnon mukaan kyseinen sähköposti on lähetetty vaalipiirilautakunnalle.

VKK jätti Huuskosen peruutuksesta huolimatta hänen ehdokashakemuksensa vaalipiirilautakunnalle 21.2.2023.

Vapauden liiton näkemyksen mukaan asia oli riidaton ja myöhemmin päivätty ehdokassuostumus joka tapauksessa kumoaa aiemman ehdokassuostumuksen.

VKK:n vaaliasiamies Teppana Euron lausunnosta ilmenee, että puolue on tietoisesti toimien ilmoittanut Huuskosen ehdokaslomakkeet, vaikka tämä on tahtonut perua ehdokkuutensa.

“Euron lausunto antaa ymmärtää, että asiaan vaadittaisiin VKK:n (minkä instanssin?) suostumus. Toistaiseksi Suomessa ehdokkuus ei ole pakollista”, Tiihonen kommentoi twitterissä.

VKK:n ehdokkaita hakeutui muiden puolueiden listoille sen jälkeen, kun puoluetta perustamassa ollut Ilkka Tiainen jätti puolueen. Tiainen piti maanantaina 6. helmikuuta kokoontunutta ylimääräistä puoluekokousta laittomana. Kokouksessa vaihdettiin puolueen hallituksen jäseniä.

Kuvituskuva: Kuvankaappaus vapauden liiton videolta

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
turhaa kitinää
turhaa kitinää
7 kuukautta sitten

Turha kitistä kun itselle ei kelvannut ehdokkaat jotka olisivat tuoneet ääniä

Leino Kimmo
7 kuukautta sitten

Kovaa on vääntö ollut myös muualla, mutta Satakunnassa nyt on oikeusministeriö numerot jaellut, joten sensuuria tässä odotellessa ? Kerrotaan vaalimainoksia asennetun jo yön pimeinä tunteina parhaille paikoille, joten ihmettelen milloin ne on painettu ? Usko vaalijärjestelmään ei ole kovin kummoinen; joten aluevaaleista viisastuneena kehotan äänestäjiä äänestämään vaalipäivänä ja lyhyet numeroa kuulakynällä ja ISOLLA keskelle aluetta; jotta muiden numeroiden lisääminen on vaikeampaa .

Aiemmissa tarkastuslaskennoissa on löytynyt lappuja ( hyväksyttyjä), joissa eri numerot on kirjoitettu selvästi eri kynillä !

Totuus on kielletty myös eri tilaisuuksissa; monissa paikoissa on kielletty monisteiden jakaminen ja ehdokkaiden tenttaaminen yleisön toimesta; kuulemma “ammattilaiset” osaavat kysyä paremmin !

Todella moninaiset keinot siis ovat käytössä tosiasioiden salaamiseksi kansalaisilta .

Mutta 4 valtiovalta TOTUUS kuitenkin ennemmin tai myöhemmin iskee jokaisen tajuntaan. Kannattaa valmistautua, jotta pumppu kestää.

massa lammas
massa lammas
7 kuukautta sitten

näin juutalaisena en voikun sanoa että kaunis ja hyvä päätös! Onjo kauan iljettänyt nämä aivokuolleet ihmiset tai pihalla elämästä olevat! Ajattele kuinka me ollaan huijattu näitä massoja kuussa käynnillä ja maapalolla 🙂 Nämä massat ovat oksettavia ja nato päätös on täydellinen tälle kansalle!! Kristus auta meitä kuinka sairaita nämä massat olette!! Miten te typerykset tälläistä kirjoitatte? Teidänhän luulisi eniten vihaaman näitä massa lampaita????

Yrjö
Yrjö
7 kuukautta sitten

Ja vanhat puolueet estävät Nato-vastaisten ehdokkaiden asettumisen ehdolle.

Leino Kimmo
7 kuukautta sitten

Esimerkiksi Vuokrananatajat RY esti “vaalitilaisuudessa” yhdistyksen jäsenille Suomen sähköisestä panttikirjajärjestelmästä kertomisen “aiheeseen kuulumattomana”.

Siis jo toinen “edunvalvontajärjestö”, joka salaa julkista tietoa “edunvalvottaviltaan”.

Kiinteistön omistajalle ei ole “oleellista” jo kiinteistö on yhä lainojen maksun jälkeenkin salaisesti pankin sisäänottolainan vakuutena ? ( lue vastavuoro täältä Suomi rikollisten käsissä )

“Vaalit” siis käydään seuraavasti: Tilaisuuden järjestäjän ammattilaisjuontaja esittää “ehdokkaille” soveliaita ja aikaan “sopivia” kysymyksiä. Yleisö saa kuunnella, mutta EI kysyä ehdokkailta yhtään mitään todella tärkeistä kohtalon kysymyksistä Suomen olemassaololle ?

Some ja netti muutenkin sensuroidaan hyvin voimakkaasti; jotta todellista tietoa kansalle ei heru !

Tienvarren vaalijulisteissa on vain naamojen kuvia; ei yhtään sanaa ehdokkaan aatemaailmasta !

Olemmeko me todella tyytyväisiä tähän ? Moni siihen pisteeseen saakka, kun työllä ja talkoilla hankittua velattomaksi luultua omaisuutta ryhdytään 90-luvun tavoin viemään pankki-koalition omaisuudeksi !

Mutta silloin TOTUUDEN uskominen saattaa jo olla myöhäistä, kun NATO-joukot valtaavat Suomen ja kansasta tehdään orjia tuon porukan palvelemiseen !

Viestikoekeskus-jutun yhteydessä on jo saatu viitteitä sota-organisaatioon kuuluvien hyvin laajasta syytesuojasta !

Poliisin toimivalta tutkia näiden; kuten monien muidenkin rikoksia on rajallinen : ( EOA päätös 876/2/05; PL 118 § 3 momentti ) tuohon joukkoon on lisätty näiden organisaatioiden toimijoita; jotka siis ovat LAIN YLÄPUOLELLA !

Vasta ehkäpä 5 – 10 % kansasta tietää tämän Suomen oikeus- / lakijärjestelmän mädännäisyyden … mutta muutosta tähän tulee kokoajan tiedottamisen kautta !

Tiedottamisen estäminen YLE-haltuunotolla ja lehdistötuella on rikollista, koska sillä pyritään julkisen tiedottamisen estämiseen kansalaisille ! Kiellettyjä aiheita ovat; pankki-vakuutuslaitosten rahavirrat suurimpien puolueiden johdolle; lahjontakäytännöt hallitusneuvotteluissa; PL 118 § 3 momentti; Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta; EOA päätös 876/2/05; sähköisen panttikirjan vaikutukset pankkivakauteen pitkällä aikavälillä; Jaana Kavoniuksen rikosilmoitukset; omat rikosilmoitukseni ….

Kuten huomaatte lista on jo nyt ( alku listalle ) niin pitkä, että jossakin vaiheessa LAHJOTTU media ei saa kirjoittaa, kuin nimi ja syntymäpäivistä. Kuka siinä vaiheessa haluaa MAKSAA omasta sensuuristaan ?Mediamaailma sellaisen, jona se nyt näyttäytyy tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, siksi “digitaalista henkilöseurantaa” koitetaan lisätä voimallisesti koko ajan.

Seteleitä OY joutuu anomaan finanssivalvonnalta; yleensä vaikkapa 40 000 eurolle lupia ei heru !

Kolikot pienen liikkeen tulee tilata pankista; ne tuodaan panssariautolla, ja maksu on YLI kolikoiden arvon !

Pienten yritysten toiminta koitetaan valtiovallan toimesta lopettaa tavalla, jos toisellakin !

Mistään näistä asioista “media” ei meille tavallisille kansalaisille tule suosioilla kertomaan !

YEL-lain pakkopuskeminen ja siirtymäajan sekä kohtuullisuuspykälän salaaminen kansalaisilta lähentelee petosta.

Olen MYRY Ry:ltä pyytänyt luvan laajaan jakeluun !

Yksi yhdistys ainoana tässä maassa kertoo jäsenillee ja muillekkin : YEL tulee älä hätäile ja kertoo KOKO totuuden lainsäädännöstä, jota vakuutuslaitokset salaavat kansalta !

Pienyrittäjät; monet jo lopettaneet ovat saaneet kaksia laskuja ilman kertomista: mitä tämä kaikki tarkoittaa ? Jos hyväksyt jättilaskun suoraan olet hyväksynyt YEL-lain siirtymäajan käyttämättä jättämisen … tästä et tiennyt koska sitä juuri kukaan sinulle ei kertonut !

Kun TOTUUS tästä kaikesta salaamisesta kansalle selviää nykyinen “media” romahtaa ja saamme tilalle UUDEN TOTUUDEN kertovan median, jonne tarvitaan paljon uusia osaajia .

Mutta haluaako nämä palkata “kuolontähden” entisiä työntekijöitä, jotka olivat mukana tuhoamassa Suomea ?

Mutta tapahtuuko kaikki ennen sotaa; jolloin sota voidaan välttää, vai koemmeko täydellisen tuhon. Tuhon, joka tuli koska kansalaiset uskottelivat itselleen, ettei TOTUUDEN jakaminen ystäville ja läheisille ole juttu, joka koskettaa minua. Olen jo vanha, enkä näe lasteni tuhoutumista sodan alttarille ?

Voimia Teille kansalaiset TOTUUDEN etsimiseen . Aina joku pelkää totuutta; mutta lopulta se on ainoa joka jäljelle jää.

Niinmpä jo 2005 sain “päätöksen” Suomen oikeusjärjestelmästä: “Totuuden selvittäminen aiheuttaa kustannuksia, siispä sitä ei sallita.” ( Porin käräjäoikeus)

Totuuden selviäminen tämän maan “päättäjistä” taas saattaa aiheuttaa ruuhkaa saunan taakse ?Contact Us

5
0
Kommentoi ja keskustele!x