Turkin suurlähetystöllä Helsingissä nähtiin viikonloppuna mielenilmaus, jossa poltettiin Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğanin kuva. Telegram-kanavan tietojen mukaan poliisin kiinniottamia mielenosoittajia epäillään Erdoğanin kunnianloukkauksesta.

Kurdistanin puolesta -toimintaryhmä kertoo twitterissä Antifasistinen Helsinki -tilillä järjestäneensä sunnuntaina 26. helmikuuta Turkin suurlähetystöllä mielenilmauksen, jossa poltettiin Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğanin kuva vastalauseena Turkin hallinnon murhanhimoiselle politiikalle sekä Suomen nöyristelylle Turkin edessä Nato-prosessin takia.

Toimintaryhmän mukaan Ruotsi ja Suomi kilpaa valkopesevät Turkin sotarikoksia ja tekevät yhteisiä suunnitelmia siihen kohdistuvan oikeutetun vastarinnan tukahduttamiseksi.

Antifasistinen Helsinki kertoo Telegram-kanavallaan poliisin suhtautuneen mielenilmaisuun aggressiivisesti. Poliisin kerrotaneen ottaneen satunnaisia mielenosoittajia kiinni sekä sumuttaneen heistä yhtä pippurikaasulla.

Telegram-viestin mukaan poliisi ilmoitti kiinniotetuille, että heitä epäillään Erdoğanin kunnian loukkaamisesta.

“Samaan aikaan kun Pohjois-Syyriassa kärsitään maanjäristysten aiheuttamista katastrofaalisista seurauksista, pommittaa Turkki aluetta ilman armoa ja pyrkii näin lisämään inhimillistä kärsimystä maksimoidakseen oman etunsa. Tätä valtiota Suomi ja Ruotsi haluavat nyt miellyttää tarjoamalla sille aseita ja puolustusteknologiaa. NATO-prosessin myötä Turkki pyrkii kiristämään Suomea ja Suomi on osoittanut halukkuutensa alistua hyökkäyssotaa käyvän Turkin tahtoon. Vaadimme kaikkien Turkin kanssa tehtyjen kahdenvälisten sopimusten purkamista sekä asevientilupien välitöntä perumista”, Kurdistanin puolesta -toimintaryhmä viestittää Telegramissa.

Lähteet: Twitter, Telegram

Kuva: Kuvankaappaus videolta

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Leino Kimmo
9 kuukautta sitten

Samalla olemme saaneet lukea asevelvollisuusikärajan nostamiskaavailuista 65 vuoteen Suomessa.

Oman maan kansalaisten ihmisoikeudet Suomessa on jo aikoja sitten viety; Suomen “perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustualain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

Samalla kun syleillään koko maailmaa; oman maan kansalaiset on hakattu maan rakoon .

Lisää veroja suunnitellaan tämän hulluuden rahoittamiseksi .

Suomessa lehdistö lahjottiin hallituksen toimin jo 2005: Veronmaksajien maksama tutkimus: “Media ja demokratia / kriittinen näkökulma”.

“Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” “Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

Tämä on meidät ajanut tilanteeseen, jossa sanavapauden ja mielipiteenvapauden käyttämisestä saa suuremman tuomion, kuin raiskauksesta ?

Meillä on “vihapuhelainsäädäntö”, muttei poliisilla oikeutta tutkia rikoksia .

Eoa päätös 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti )… Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

Tällaista rikollisuutta on mm. Iltalehti 7.4. 2012 “Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”; 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille.”; 6,6 miljardin “elvytyspaketti”; rikoilmoitus / Virkamafia.fi /Jaana Kavonius …

Demokratia on kaukana, jos 3 miljardin varastaminen ei ole rikos, mutta kuvan polttaminen on ?

Entä mikä rikos on keksitty sille, että kertoo olevansa PL 118 § 3 momentin mukainen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; kansalaislevottomuuksien lietsoja nyt ainakin ?

“Disinformaatio” ei mene läpi: PL 118 § 3 momentti: lähde julkinen lakitietokanta Finnlex .
Eoa 876/2/05 lähde eduskunnan sivut; josta nyt luettavissa päätöksestä versio 4 ; salattu kansalaisilta “erään tapauksen yhteydessä..” tapauksen diaarinumero, joka oli alkuperäisessä päätöksessä vielä 2007 !

Kun Syyriassa ja Turkissa on ihmisiä ahdingossa maanjäristysten takia minne Suomen “johto” lähettää avustuksia ?

Mistä YLE-uutiset uutisoi ?

Oli Trump-vuosi, jolloin jokaisessa YLE-uutisessa manittiin Trump; 2022 oli Ukraina-vuosi ja äänestäkää-oikein vuosi on nyt ?

On kummalista, kuinka YLE:n mukaan maailmassa on yhtenä vuotena vain 1 maa, josta saa tehdä kunnolla uutisia; USA:n aika meni jo, koska siellä totuus alkaa selvitä ihmisille !

Ensi vuosi taitaa ola hups-omaisuutemme-varastettiin vuosi Suomen kansalaisille ? (panttikirjat ennen nyt ja tulevaisuudessa yhdessä digitaalisen identiteettisi kanssa lukekaa lisää Suomi rikollisten käsissä” / vastavuoro).

Ei pidä jäädä vain olosuhteiden armoille
Ei pidä jäädä vain olosuhteiden armoille
9 kuukautta sitten
Vastaa  Leino Kimmo

Tohon asevelvollisuushommaan sanoisin, että jos ja kun sota Venäjää vastaan syttyy, on se itse aiheutettu Naton ja USA:n toimesta. Ja jos rintamalle pakotetaan niin sitten vaan sopivan tilaisuuden tullen kääntää tulen omia kohti. Ei tietenkään hyviä kevereita kohti vaan esim, jos upseerit kokoontuu tms..toki sitten tulee teilatuksi, mutta siihen on hemmetin iso riski muutenkin. Toinen vaihtoehto on hyökätä vastustajan puolelle.

noihan on nauttinut suurta suosiota - mikäs nyt?
noihan on nauttinut suurta suosiota - mikäs nyt?
9 kuukautta sitten

Eikö nyt antifantit enää kelpaakkaan globalistille suvakkihallinnolle?

Leino Kimmo
9 kuukautta sitten

Mitä me voimme tehdä; on jo alkanut: suurin joukoin on ihmisiä poistunut reservistä. Reservistä poistuneiden määrä on johtanut tarpeeseen korottaa asevelvollisuus ikärajaa.

Tanskassa niin suuri määrä upseereita on poistunut reservistä, että armeijan toimitakyky on vaarantunut.

Menkööt NATO:n puolesta äänestäneet “kansanedustajat” itse eturintamaan !

Me voimme myös ottaa sodalta rahoituksen pois vaatimalla vapaat panttikirjat omiin nimiin.

Tästä olen vastavuorossa kirjoittanut ; “Suomi rikollisten käsissä”.

Käväisin eilen yhden yhdistyksen “vaalitilaisuudessa”; vain yhdistyksen mediavastaava sai esittää kysymyksiä “ehdokkaille”; yleisön oli oltava hiljaa ja tiedonantoja EI saanut tiloissa jakaa ihmisille.

Sensuuri kansalaisia kohtaan on siis massiivista ja jatkuvaa. Yhdistykset, joiden pitäisi valvoa jäsenmaksujen maksajien etuja valvovat vain yhdistyksen johdon palkkapussia !

Minulta on lähes kaikki tilit sensuroitu, eli tulette “vaaleissa” näkemään vain satunnaisia juttuja..

Sensuuri on valtiojohtoista; archive.is-sivusto maksettiin hiljaisesti … tilalle tehty archive.today:n aineisto mm. kimmoleaks.fi näkyy vain hakukoneen sisäisellä haulla, esim. google ei löydä archive.today/kimmoleask.fi.

Tulee kyllä suuri joukko hakuja, jossa mainitaan tuo, mutta sisältöä ei näytetä !

Onko tämä RIKOLLISTA vaalivaikuttamista ?

No numerot on jo annettu ja alkupään numeroissa ollaan .

Tässä vinkki ihmisille vaalivilpin haittaamiseksi: laita lappuun numerot kuulakärkikynällä ja NIIN SUURELLA , ettei numeron taakse tai eteen ole mahdollista lisätä uusia numeroita !

Aluevaalien tarkastuslaskennassa näitä ilmiselviä tapauksia löytyi ( numerot eri kokoisia ja eri käsialoilla), mutta vaalilautakunta suhtautui tulosten tarkistamiseen todella nuivasti !

Numerot siis suurella ja keskelle; kiitos !

Koko Suomen mediakoneisto; muutamaan lukuunottamatta on VIRITETTY yhden totuuden kertomiseen ja jopa julkisten eduskunnan asiakirjojen salaamiseen.

LAITON ( Matti Vanhanen: “Lakeja ei tehdä pöytälaatikkoon valmiiksi” ) NATO-laki olisi tehty täysin salassa, jos olisi voitu; vai voitiinko sittenkin ?

2015 yksi kenraali allekirjoitti NATO-isäntämaasopimuksen, jonka nojalla saavat täysin vapaasti käyttää Suomen maaperää; ilmatilaa ja vesistöjä; sekä maan ihmisiä . ( edes raiskaustapauksia ei voida syytesuojan takia tutkia ). ( kirja: “Näin Suomea viedään” ) .

Suomen lainsäädäntötyö ja sen tutkiminen on muuttunut salaisiksi operaatioiksi; nähtäväksi jää millainen operaatio “vapaista vaaleista” tulee ?

Vielä pieni vinkki; anteeksi Marko ( sensuuri alkaa ) ; laittomassa lehdessä, kun painaa kommenteissa Kimmo Leino ( hieman vaaleammalla) nimen päältä aukeaa linkki kimmoleaks.fi sivustolle. Kaikki tavara siellä on periaatteessa julkista kamaa, mutta kansan ei vain haluta sitä lukevan !

KAIKKI suurten valtapuolueiden haastattelemat kansanedustajat; ministerit … kiistävät Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan, mutta eivät pysty kertomaan miksi Suomi pitää “sotarikos-oikeudenkäyntejä”, mutta esimerkiksi Ruotsi ei niitä pidä !

Kansan kusetuksen aika on ohi; totuus on paljastunut; sensuuri on paljastunut … kansan ymmärrystä omaan hyvään ja oman hengen säilyttämiseen vielä kaivataan !

Nykyisen järjestelmän äänestäminen tarkoittaa oman hengen vaaraan saattamista; eipä heillä väliä; oma on ratkaisunsa, mutta he vievät maamme LAPSET mukanaan ahdinkoon, se on LOPETETTAVA !Contact Us

4
0
Kommentoi ja keskustele!x