Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump julkaisi videon, jossa hän varoittaa kolmannen maailmansodan uhasta. Ex-presidentti myöntää maansa tuen Ukrainan kapinoille.

Sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump varoitti kolmannen maailmansodan uhasta ja esitti suunnitelman taistella Washingtonin sodanlietsojia ja globalisteja vastaan.

“Yksi syistä, miksi olin ainoa presidentti sukupolviin, joka ei aloittanut sotaa on se, että olin ainoa presidentti, joka hylkäsi monien niiden Washingtonin kenraalien, byrokraattien ja niin sanottujen diplomaattien – jotka tietävät vain tien sotaan, mutta ei sieltä ulos – katastrofaaliset neuvot”, Trump sanoo.

Trumpin mukaan vuosikymmeniä samat ihmiset, kuten Victoria Nuland ja monet hänen kaltaisensa, joilla on pakkomielle puskea Ukrainaa kohta Natoa, puhumattakaan Yhdysvaltain ulkoministeriön tuesta kapinoille Ukrainassa. Hän sanoo, että nämä ihmiset ovat hakeneet vastakkainasettelua jo pitkään, samaan tapaan kuin Irakissa ja muualla maailmassa.

“Mikään tässä ei millään tavalla anna tekosyitä vuoden takaiselle hyökkäykselle, joka ei olisi koskaan tapahtunut, jos olisin presidentti”, Trump paalutti.

Trumpin mukaan on päästävä eroon korruptoituneesta globalistisesta järjestelmästä, joka on pilannut jokaisen suuren ulkopoliittisen ratkaisun vuosikymmenien ajan.

Olen presidentti, joka tuo rauhan”, Trump sanoi ja julisti, että oikealla johtajuudella sota voidaan lopettaa vuorokaudessa.

Kommentti:

Puhuessaan Victoria Nulandin roolista ja Yhdysvaltain ulkoministeriön tuesta kapinoille Ukrainassa Trump viittaa Maidanin tapahtumiin, jotka johtivat vallan vaihtumiseen Ukrainassa länsimieliseksi.

Monet muistanevat vuodetun nauhoitteen puhelusta Nulandin ja Yhdysvaltain Ukrainan suurlähettilään Geoffrey Pyattin välillä. Puhelimessa he keskustelivat maan hallituksen muodostamisesta. He halusivat Arseni Yatseniukista pääministerin ja myös saivat haluamansa. Puhelunauhoitteen voit kuunnella alla olevalta videolta.

Ukrainalais-kanadalainen politiikan tutkija Ivan Katchanovski Ottawan yliopistosta on tutkinut Maidanin ampumisia. Ne olivat alkusysäys tapahtumaketjulle, joka johti ensin Krimin valtaamiseen ja kahdeksan vuotta myöhemmin Venäjän hyökkäykseen. Kerroimme näistä tapahtumista hiljattain.

Katchanovskin mukaan Maidanin mielenosoittajien hallussa olevista rakennuksista ammuttiin sekä poliiseja että mielenosoittajia.

Hänen johtopäätöksensä tapahtumista on, että Maidanin verilöyly oli false flag -joukkomurha, johon osallistui elementtejä Maidanin johtajista ja äärioikeistosta ja että se sisälsi poliisien joukkomurhan.

“Hämmentävä vääristely Maidanin verilöylystä ja sen tutkinnasta ja oikeudenkäynnistä länsimaiden hallitusten ja tiedotusvälineiden toimesta vaatii lisätutkimusta tuollaisen vääristelyn syistä”, Katchanovski kirjoittaa tutkimuksensa johtopäätöksissä.

Lähde: Forbes/Youtube

Kuvituskuva: Gage SkidmoreCC BY-SA 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Puolueeton
Puolueeton
7 kuukautta sitten

On hienoa, että on mediaa, joka jakaa tietoa, jota ei valemediasta löydy. Media valehtelee, kun se jättää tärkeät uutiset julkaisematta. Siitä nimitys valemedia.

Trumpilla oli yksi poikkeuksellinen onnistuminen, hänen aikanaan ei USA käynyt sotia, vaikka lähellä sekin oli. Trump ennen sotasuunnitelmaa Irania vastaan päätösvallallaan keskeytti hyökkäyksen 15 minuuttia ennen kuin sen piti alkaa, muistelen lukeneeni.
Hyvin suositun Obaman (2009-2017) aikana Yhdysvallat toimi yhtenä pahimmista terroristeista.
(Irak, Libya, Afganistan ja Ukrainan kapina 2014.)

Myös puolueeton
Myös puolueeton
7 kuukautta sitten
Vastaa  Puolueeton

Pari kohtaa mielestäni hiukan vaatii korjausta. Valtavalemedia myös uutisoi monia tärkeitä uutisia, mutta jättää niissä uutisissa kertomatta erityisen tärkeitä asioita eli kertoo vinksahtaneita puolitotuuksia ja näin ohjaa ihmisten asennemaailmaa.

Myös trumpin aikana käytiin Afganistanin sotaa eli USA soti Trumpinkin aikana, mutta Trump ei aloittanut yhtään uutta sotaa.

Puolueeton
Puolueeton
7 kuukautta sitten

Afganistanin sota 2014 alkaen oli tavallaan Naton sotaa (Suomikin mukana) tai kuten sanotaan Afganistanin turvallisuusjoukkojen sotaa. Trump ei sotaa käynyt.
Jättää tärkeitä asioista kertomatta ja pistää mielipiteensä uutista väärentävänä mukaan on valehtelua ja viittaa valemediaan.

Minä
Minä
7 kuukautta sitten
Vastaa  Puolueeton

Afganistanin sota oli YK:n “sota” vuodesta 2002 alkaen. Se ei missään vaiheessa ollut Naton sota.

pöh
pöh
7 kuukautta sitten

Näillä Bidenin ja Nulandin kaltaisilla roistoilla on nykyään helppo tehdä ihan mitä vain, koska kaikki media on heidän taskussaan eikä kirjoita mitään negatiivista.
En pidä Trumpista tai luottaisi siihen yhtään, mutta surullisinta että se on silti rehellisin presidentti USA:ssa pitkään aikaan.
Jopa se Bidenin vaalihuijaus oli täysin selvä, “capitolin valtaus” puolestaan oli täysin lavastettu, ja syynä oli tietysti hiljentää kaikki väitteet päivänselvästä vaalivilpistä.

Minä
Minä
7 kuukautta sitten

Ollaksemme tasapuolisia Ukrainan tapahtumista, pitää meidän muistaa, että Venäjä laittoi rahaa venäjämielisten tukemiseen paljon enemmän kuin nmitä länsimaat länsimielisten tukemiseen. Venäjä korruptoi silloisen presidentinkin, joka halusi viedä Ukrainan lännen lähestymisen sijaan Venäjän lypsettäväksi Euraasian talousliittoon.

Se toimi sytykkeenä kansalle. Ei kansaa saa liikkeelle millään, jos kansa ei ole tyytymätön. Kansa halusi lähestyä länttä niin talouden kuin kulttuurinkin osalta.

Venäjä vaan hävisi vaikuttamiskilvan ja siitä suivaantuneena miehitti Krimin ja Itä-Ukrainan jo vuosia aiemmin tehtyjen suunnitelmien mukaisesti.

Jos haluaa tarkastella Ukrainan tapahtumia, on hyvin yksipuolista olla ottamatta esille tapahtumien toista puolta.

Pekka
Pekka
7 kuukautta sitten
Vastaa  Minä

Eikös presidentti tavallisesti vaihdeta vaaleilla, ei Pentagonin avustuksella?

trackback

[…] Trump myöntää Yhdysvaltain ulkoministeriön tuen Ukrainan kapinoille […]Contact Us

8
0
Kommentoi ja keskustele!x