Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump vierailee Itä-Palestiinassa Ohiossa ja tapaa kansalaisia, jotka ovat altistuneet myrkyllisille kemikaaleille.

Vaarallisia aineita kuljettanut Norfolk Southern -rahtijuna suistui raiteilta 3. helmikuuta Itä-Palestiinassa, Ohiossa. Kun tavarajuna oli palanut yli kaksi päivää, pelastushenkilöstö suoritti valtion viranomaisten pyynnöstä hallitun polton useille vaunuille, mikä päästi ilmaan kloorivetyä ja fosgeenia. Tämän seurauksena asukkaat evakuoitiin 1,6 kilometrin säteellä junasta.

Ex-presidentti Donald Trumpin on määrä vierailla alueella ja lahjoittaa puhdistustarvikkeita ja yli tusina lavaa puhdasta pullotettua vettä yhteisölle, tiedottaja kertoi Fox Newsille. Trump tekee yhteistyötä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen Blue Line Movingin ja KORTX:n kanssa saadakseen myrkyllisille päästöille altistuneille ihmisille heidän tarvitsemaansa apua.

“Presidentti Trump tapaa Itä-Palestiinan kansalaisia eikä koskaan unohda heitä ja mitä he käyvät läpi”, Trumpin neuvonantaja kertoi Fox Newsille.

“Verratkaa sitä Bideniin ja liittovaltion hallitukseen, joka on pettänyt heidät alusta asti.”

Odotettuaan yli kaksi viikkoa avun mobilisoimista Ohioon, Bidenin hallinto ilmoitti perjantaina lähettävänsä hätäapuryhmiä paikalle.

Samaan aikaan istuva presidentti Joe Biden on ulkomailla Puolassa ja Ukrainassa, jonne hänen hallintonsa on syytänyt kymmenillä miljardeilla dollareilla aseapua. Hänellä ei ole suunnitelmissa vierailla Ohion yhteisössä.

Lähteet: Fox News, MSN, Wikipedia

Kuvituskuva: Gage Skidmore, CC BY-SA 2.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Yrjö
Yrjö
7 kuukautta sitten

Näin meilläkin: Turkkilaisten ihmisten hätään Suomi lahjoittaa peitteitä, patjoja, telttoja, lämmittimiä. Ukrainalaisten ihmisten hätään Suomi lahjoittaa tykkejä, sinkoja, ammuksia ja nyt kuulemma vielä panssarivaunuja..Contact Us

1
0
Kommentoi ja keskustele!x