New York Times haastaa EU:n oikeuteen Ursula von der Leyenin Pfizer-tekstiviesteistä. EU-komission puheenjohtajan tekstiviestit voivat valottaa hämäriä sopimuksia, joilla ostettiin miljardeilla euroilla COVID-19-rokotteita.

New York Times haastaa Euroopan komission oikeuteen, koska se ei ole julkaissut tekstiviestejä komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin ja lääkeyhtiö Pfizerin toimitusjohtajan Albert Bourlan välillä. Asiasta kertoi Politico.

Sanomalehti kohtaa EU:n lakimiehet blokin korkeimmassa oikeudessa. Lehden mukaan komissiolla on velvollisuus julkaista viestit, jotka voivat sisältää tietoa salakähmäisistä sopimuksista, joilla ostettiin miljardeilla euroilla COVID-19-rokoteannoksia.

Oikeusjuttu on seurausta Euroopan oikeusasiamies Emily O’Reillyn tammikuussa 2022 tekemästä tutkimuksesta, jossa havaittiin hallinnollinen epäkohta komission pyrkimyksissä palauttaa tekstiviestit niihin pääsyä koskevan pyynnön jälkeen. Oikeusasiamiehen tutkimuksessa havaittiin, että komissio ei nimenomaisesti pyytänyt komission puheenjohtajan henkilökohtaista toimistoa etsimään tekstiviestejä.

Myös saksalaislehti Bild on aiemmin nostanut joukon kanteita komissiota vastaan pyytäen paljastamaan asiakirjoja, jotka liittyvät Pfizer/BioNTechin ja AstraZenecan COVID-19-rokotteiden ostoneuvotteluihin.

Lähde: Politico

Kuvituskuva: Raul Mee/Viron EU-puheenjohtajakauden kuvakirjasto, CC BY 2.0

Toimitus
Kirjoittanut Toimitus

Tilaa
Ilmoita
guest

3 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Meitä johtaa rikolliset
Meitä johtaa rikolliset
7 kuukautta sitten

Vankilaan Ursula vähintään kuuluu

Nimetön
Nimetön
7 kuukautta sitten

Heittääkö eliitti oman kultatyttö Ursulan bussin alle – epäilen. Samat lonkerot kiertää omistamaan NYT, jotka omistaa Pfizerin ja joka on korruption kuningattaren, Ursulan tuonne pönkännyt. Törmäämme taas Blackrockiin, Vanquardiin jne. Valtamedia on 6 yhtiön hallussa… Ursula työnnetään bussin alle vain jos on pakko, mutta todennäköisemmin kyse on eliitin teatterista. Taas kerran. Älkää unta nähkö että tuomoita tulee.

Leino Kimmo
7 kuukautta sitten

Koko “rokote” homma haisee ja pitkälle. Suomen osalta “uuden tyyppisten rokotteiden” vaarat olivat niiden henkilöiden tiedossa, jotka niitä suosittelivat julkisesti.

Terveyskirjasto Duodecim: helmikuu 2021 “Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia”.

“Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

Katsokaapa kenen nimi komeilee tutkimuksen takasivulla ! ( vaikka on suositellut rokotteita itse ei ole niitä kuitenkaan ottanut ).

Ja Suomen hallitushan valmistautui “koronaan” jo 2010 – 2011 : Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 /2010 : “Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen “ilmoittaman” pandemian seurauksena.” ( todellisuudessa sanhässäkkä, joka tarkoittaa pendemiaa ).

Vuoden 2011 perustuslakimuutoksessa siis Suomen “poikeusolojen” valta vietiin rajojen ulkopuolelle WHO:lle; tämä muuten on ei enempää eikä vähempää kuin MAANPETOS !

Vuoden 2011 perustuslakipetoksesta jätetty 25.5. 2021 julkinen rikosilmoitus poliisille käteen Kansalaistorilla. ( Tokentube Kimmo Leino puhuu )

Asia kirjattu S-diaariin, eli samaan mihin kännyköiden katoamiset ja polkupyörövarkaudet !

Vuoden 2011 perustuslaki siis on PETOS; eikä siten rikollisena tekona ole voimassa; eli “korona”-rajoitukset olivat laittomia ja WHO on rikollisjärjestö, joka sai taloudellista hyötyä Suomen maanpettureiden antamasta “vallasta”.

Kaikki Suomen maksut WHO:lle siksi on välittömästi lakkautettava.

Rikollisjärjestön tukeminen näet on rikollinen teko.

“Rokote”-lonkerot ovat rikollisen syvällä Suomen kansalta salatussa “lainsäädännössä”.

Valtakunnansyyttäjänvirasto Suomessa kuuluu tähän rikollis-syndikaattiin tutkimalla “vihapuhetta”; mutta lainsäädännöllinen syrjintä useita kansanryhmiä kohtaan yhä odottaa tutkintaa, vaikka SYYTEILMOITUS on jätetty 9.12. 2005 ( kirjattu diaariin 8 kuukautta ja jätetty käsittelemättä).

Onko nykyisessä Suomessa “rikos” kertoa olevansa ihmisoikeudeton Suomen kansalainen ?

Haluaisin nähdä minkä pykälän he tähän koittavat keksiä ?Contact Us

3
0
Kommentoi ja keskustele!x