Oi, koska me pääsemme Natoon vinkuvat poliitikkomme kuin toimittajammekin.

Oikea vastaus on, että ei ihan heti.

Lisäksi löisin aika ison summan vetoa, että emme ole vielä Heinäkuun Vilnan huippukokouksenkaan jälkeen Natossa.

Miksi Turkki ei laske meitä Natoon?

No, pienin etu Turkille on että näin se voi kiristää Suomea ja Ruotsia tukahduttamaan esimerkiksi maissaan olevan opposition, sekä ylipäätään kritiikin nykyistä Erdoğanin politiikkaa vastaan.

Samalla saadaan kivasti myöskin aseita joita voi käyttää kurdeja vastaan, joita aimmin Suomi ja Ruotsi eivät myyneet Turkille.

Tämä on kuitenkin vain bonusta.

Ja vaikka Suomi ja Ruotsi suostuisivat ihan kaikkeen mielivaltaiseen pyytelyyn jota Turkin puolelta tulee, niin Turkki ei silti tule laskemaan meitä Natoon.

Nyt tulee se tärkein asia miksei Turkki laske meitä Natoon.

Yksinkertaisesti Turkilla ja Venäjällä on valtavat liiketoiminnat menossa parhaillaankin, eikä Turkki lähde vaarantamaan niitä laskemalla Natoa Venäjän takapihalle jonne Venäjä Natoa ei halua.

Iso osa Venäjän ja myöskin Ukrainan myymästä viljasta ja maataloustuotteista menee Turkin kautta maailmalle.

Tässäkin liikkuvat isot rahat, mutta eivät niin isot kuin kaasussa ja öljyssä.

Turkki näet on rakentamassa Venäjän kanssa valtavaa kaasukeskusta alueelleen ja nyt kun Nord Stream on räjäytetty, niin näyttäisi siltä että tulevaisuudessa maailman ja myöskin euroopan tarvitsema energia tulee Turkin kautta maailmanmarkkinoille:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/turkkiin-venajan-kaasutoimitusten-solmukohta-erdogan-eurooppa-voi-hankkia-kaasunsa-turkilta/8552550

Tämä on se isoin syy miksi Turkki ei laske meitä Natoon, koska jos se laskee niin Venäjä suuttuu ja lopettaa yhteistyön siihen ja myy energiansa Kiinalle.

Tietenkin omat poliitikkomme ovat korruptoituneita ja ottavat käskyjä WEF:ltä pahemmin miettimättä miksi noita käskyjä pitäisi toteuttaa.

Että poliitikkomme eivät sinällään ole huonoja, ainoastaan sielunsa myyneitä pelkureita.

Voi silti esittää sen kysymyksen, että eikö yhdelläkään suomalaisella poliitikolla käynyt pienessä mielessään miettiä kuinka isoista rahoista on kyse kun puhutaan Turkin ja Venäjän välisistä yhteistyökuvioista.

Me puhumme kymmenien miljardien arvoisista kaasu- ja öljytoimituksista eikä niitä vaaranneta ihan noin vain.

Ja kun ymmärrystä siihen ei ollut, että Turkki ei lähde vaarantamaan Venäjän kanssa sopimiaan diileja, niin samalla Suomen turvallisuus vaarannettin pahimmalla tavalla vuosikymmeniin.

Me ärsytimme kympillä Venäjää ja poliitikkomme luottivat sokeasti siihen, että Natoon mennään noin vain.

Nyt Venäjää on ärsytetty ja todennäköisesti se tulee lisäämään Ukrainan sodan jälkeen joukkoja rajamme tuntumassa.

Ja Venäjän ärsyttämisen lisäksi, niin meillä ei ole mitään turvatakuita.

Että jos kävisikin niin, että Venäjä hyökkää tänne, niin Nato ei tule apuun koska me emme ole Natossa.

Nato hakemus on kuningasesimerkki siitä kuinka kansakuntamme olemassaolo vaarantuu kun poliitikoillamme on kytkös eliittiin eli tässä tapauksessa katto – organisaatio WEF:ään.

Natoa ajettiin kuin käärmettä pyssyyn ja samalla vaarannettiin oma turvallisuutemme.

Sitäkin kannattaa miettiä, että voi olla hyvinkin todennäköistä että USA paljastuu Nord Streamin räjäyttäjäksi: ainakin heillä on kykyä siihen, Biden uhkasi näin käyvän jos Venäjä hyökkää Ukrainaan ja lisäksi USA hyötyy putken tuhotumisesta eniten etenkin talouspoliittisesti ajatellen.

Venäjä ei ainakaan itse räjäyttele miljardien arvoisia omia putkiaan kun se sai euroopan polvilleen pelkästään sulkemalla kaasuhanat.

Ja jos USA paljastuu iskun tekijäksi Norjan avulla, niin se tarkoittaa että kaksi Nato maata on hyökännyt kolmannen Nato maan eli Saksan tärkeän siviili – infran kimppuun.

Mitä se kertoo organisaatiosta jossa sen vahvin jäsen tuhoaa toisten maiden siviilikohteita jotta sen oma talioudellinen voima kasvaa?

Kannattaako tuollaiseen organisaatioon kuulua?

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Ja monta muuta segmenttiä kaupan päälle.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Ei Nato joukkoja välttämättä lähetä
Ei Nato joukkoja välttämättä lähetä
6 kuukautta sitten

Ei Nato välttämättä ihmeemmin auta vaikka Suomi Natossa olisikin. Viides artikla antaa vapauden kullekin jäsenmaalle päättää kuinka auttaa.

Leino Kimmo
6 kuukautta sitten

Todellisuudessa Suomen “päättäjät” hakevat Natosta syytesuojaa vain itselleen; tekemiensä rikosten tutkinnan estämiseksi ? Suomi on tarkoituksellisesti laitettu menenään konkurssiin lahjoittamalla ulos valtion omistamia tehtaita; varastamalla eläkerahastoja ja nostamalla liike-elämän kustannuksia.

Tästä on julkiset todistee: Iltalehti 7.4. 2012 “Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. 19.2. 2013 “Miljoonien rahavirrat puolueille.” “Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” “Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta raha vaihtaa omistajaa; ja säätelee Suomen lainsäädäntöä.

Viimeinen varkaus tehtiin viimevuonna; YEL-järjestelmää muutettiin niin, että nykyiset yrittäjät maksavat suoraan eläkkeellä olevien eläkkeet. Ei sanaakaan mitä tehdään kerätyille miljardien rahastoille ?

Suomi ja EU on siis laittettu tällä lahjonnalla suvereenisti tukemaan dollaria; vaikka euro kaatamalla !

Vakuudeksi on laittetu Suomessa lähes joka torppa ja mökkki.

2017 sähköinen panttikirjajärjestelmä; jonka panttikirjat pyrittiin pitämään pankkien nimissä lain maksun jälkeenkin; mitä maninaisemmilla syillä ja valehtelemalla.

Suomen kansallisomaisuus pitää juuri nyt euroa pystyssä; ihmisten tietämättä.

EKP puustaa asiaa antamalla pankeille Suomessa jopa 7 kertaisesti lainaa tällaista “vapaata panttikirjaa vastaan” ( panttikirja, jossa laina on maksettu pois, mutta kirja on jätetty pankin nimiin ).

Tämä ei olisi onnistunut ilman 2005 hallituksen tilaamaa tutkimusta :”Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma: “Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” “Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

Suomesta siis tehtiin tarkoituksella näennäsdemokratia, jota johdetaan ulkoa.

Nyt puhutaan 6 miljardin leikkaustarpeesta; mutta tämä raha saadaan aikaan purkamalla 2 lakia ” 444/2012″ tasoitusvastuurahojen varkaus ja YEL-rahastojen varkaus yhdessä tekevät ainakin tuollaisen summan .

Mutta jos kaikki rahat jatkuvasti lapataan ulkomaille seurauksena ei voi olla muuta kuin konkurssi tai rahojen päämäärän julkinen selvittäminen ja kansainvälisten petoksellisesti tehtyjen rahasiirtojen peruutus.Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x