Kiinan ulkoministeriön tiedottajan mukaan Peking moittii lännen valtamedian vastahakoisuutta tutkia palkitun journalistin Seymour Hershin paljastuksia. Tiedottaja vihjaa joidenkin medioiden mahdollisesti haluavan peitellä totuutta.

Kiinan ulkoministeriön mukaan Pulitzer-palkitun journalistin Seymour Hershin väite siitä, että Yhdysvallat räjäytti Nord Stream -kaasuputket, ansaitsee tulla tutkituksi.

Peking moittii läntisen valtamedian vastahakoisuutta tutkia väitteitä Yhdysvaltojen osallisuudesta kaasuputkisabotaasiin, jolla oli merkittäviä vaikutuksia talouteen ja ympäristöön, sanoi Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Wang Wenbin torstaina.

“Välittömästi räjähdysten jälkeen näimme laajalti Yhdysvalloissa ja muualla läntisessä mediassa yksipuolisia spekulaatiota siitä, kuka oli vastuussa sabotaasista. Nyt näemme, että tämä media, jota kutsutaan vapaaksi, ammattimaiseksi ja puolueettomaksi, on hiljentynyt”, Wang Wenbin sanoi.

Wang ihmetteli, haluavatko läntiset tiedotusvälineet tietää totuutta siitä, mitä tapahtui vihjaten, että jotkut saattavat peitellä totuutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinnon puolesta.

Lähde: RT.com

Kuvituskuva: Max12Max/Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0

Kimmo Kautio
Kirjoittanut Kimmo Kautio

Kirjoittaja on Vastaan Sanomien perustaja ja päätoimittaja.

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Typerykset lukee ja uskoo vieläkin valtamediaan
Typerykset lukee ja uskoo vieläkin valtamediaan
7 kuukautta sitten

Lännen valtamedia on niin mätä, että se oikein haisee.

Aika Paha
Aika Paha
7 kuukautta sitten

USA sen teki

p.grandell
p.grandell
7 kuukautta sitten

heh, tossa sen näkee tom of finlandian pellet sionistien sylikoirat, huusivat kurkku suorana verisuonet pullistuneena että venäläiset sen teki, kaikki nämä kirkujat voisi laitta putken jatkoksi sinne merenpohjaan,oppisvat pitää päänsä kiinni ja katsoa totuutta silmiin, ei kun vaan kiljutaan typeryyksiä, koko suomen huuto jengi sinne merenpohjaan vaan, sama ketkä lietsovat sotaa, ottakaa ase kainaloon ja menkää sinne tykinruaksi jos tekee mieli sotaa, antakaa rauhallisten ihmisten olla rauhassa, eduskunnassakin on näitä halla-päitä sinne vaan ottakaa lapsenne mukaan ja iloitkaa kuolemastanne, eikö yhtään hävetä edes huutaa sotaa. ei koska on järki kadonnut

Vihaan nykyistä länttä
Vihaan nykyistä länttä
7 kuukautta sitten
Vastaa  p.grandell

Näin juuri ja tän lännen hulluuden keskellä rupee Venäjä ja Kiina näyttämään jo ihan ok maille, koska länsi on niin sairas, kaksinaamainen ja sotahullu.

Puolueeton
Puolueeton
7 kuukautta sitten

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa MH17 lento, joka ammuttiin alas Buk 9M38 ohjuksella 2014, joka oli tuotu venäjältä.
Näin letoturmatutkinnassa on todistettu sen jälkeen, kun lännen johto oli sanonut heti onnettomuuden jälkeen, Venäjä on syyllinen koneen alasampumiseen.

Nyt lännen johto sanoi räjähdyksistä kuultuaan, Venäjä tuhosi putket. Taas vaaditaan tutkimuksia kuten lentokoneen tuhoutuessa. Uusien tietojen mukaan kaksi pommia jäi räjähtämättä. Voisi melkein odottaa, että Venäjä ei saa osallistua tutkimuksiin ja tytkijat löytävät kaksi venäläistä suutarimiinaa putkien läheltä.

Itse en voi uskoa MH17 alasampumista pelkästään ohjuksen aiheuttamaksi. Koneen lujaksi rakennettu ohjaamo oli hajonnut pieniksi kappaleiksi. Tämän voi nähdä edelleen internetin kuvista. Sisällä oli siis räjähtänyt jotakin. Siitä oltiin aivan hiljaa. Romujen seasta löytyi kuitenkin ohjuksen sirpaleita todisteeksi.

Puolueeton
Puolueeton
7 kuukautta sitten

Berliner Zeitung: Es war eine Geschichte, die danach schrie, erzählt zu werden. Ende September 2022 sollten in der Nähe der Insel Bornholm in der Ostsee acht Bomben gezündet werden, sechs davon gingen hoch, in einem Gebiet, in dem es ziemlich flach ist.
Seymor Hershin haastattelusta. Jos putkioperaatio oli hyvin suunniteltu, kaksi räjähtämätöntä lienevät venäläistä valmistetta. Näistä sitten media levittää kuvia.

MH17 tapauksesta duckduckgo tuottaa hakusanalla “russian test of buk to civil airplane” tuottaa kuvia, joista voi päätelle, ettei MH17 tuhoutunut ohjuksesta vaan sisällä tapahtuneista räjähdyksistä.

Viimeksi muokattu 7 kuukautta sitten by Puolueeton
Raimo N
Raimo N
7 kuukautta sitten
Vastaa  Puolueeton

Jep. Ja sitten kun katsoo ketä oli kyydissä…Contact Us

8
0
Kommentoi ja keskustele!x