Nyt jos koskaan meillä jokaisella on suuri velvollisuus huolehtia itse itsestämme ja myöskin toisistamme.

Me emme saa ottaa omaa terveyttämme ja hyvinvointiamme itsestään selvyytenä.

Koronakusetus paljasti erittäin tylyn tosiasian: ne tahot joiden piti suojella, varjella ja hoivata meitä, niin he pettivät meidät.

Kokonaiskuolleisuus ei noussut kertaakaan koronan aikana ja se on se ainoa mittari jolla voidaan todeta onko meillä tappava pandemia vai ei.

Kokonaiskuolleisuus lähti jyrkkään nousuun vasta kun ihmisiä alettiin pistämään kokeellisilla geenipistoksilla.

Nyt se kuitenkaan virallisten tahojen mukaan ei ole ongelma.

Ei vaikka ruumiskontteja on nyt sairaaloiden pihoilla enemmän kuin koskaan.

Herää kysymys, että miksei ole?

Vastaus on se, että tiede ja tutkiminen ei näet ole riippumatonta vaan se antaa niitä tuloksia niille jotka rahoittavat sitä, myökin poliitikot toimivat ihan samalla periaattella.

Saat niitä tuloksia joista maksat.

Suurin rahoittaja lähes alan kuin alan tutkimuksissa ovat suurteollisuus ja suuret yritykset.

Ne antavat ne apurahat ja resurssit joita tutkimuksiin tarvitaan.

Lisäksi asioiden tutkiminen ja selvittäminen ei ole halpaa.

Näin ollen enää ei tutkitakaan ihmiskunnan etu edellä tai oikeasti niin että tutkittaisiin että löydettäisiin jotain uutta.

Nyt halutaan sellaisia tuloksia joista vain ja ainoastaan tutkimuksen rahoittajat ovat kiinnostuneita eli vain niistä asioista joilla suuret yritykset voivat tehdä voittoa.

Ja esimerkiksi lääketieteessä, niin eivät lääkeyritykset halua terveitä ihmisiä, he haluavat sairaita ihmisiä joiden sairauksia voidaan hoitaa kalliilla lääkkeillä.

Lääkeyritykset sinällään eivät halua tappaa meitä, he vain haluavat että ihmiset eivät ole terveitä.

Ja ne rakastavat tauteja.

Ja jos tauteja ei ole missään, niin sitten niitä keksitään että niihin voidaan myydä lääkkeitä ja siis kalliita lääkkeitä.

Lääketeollisuus rahoittaa ja tukee lääkäreitä ja lääketiedettä, että esimerkiksi päihdeongelmaisten hoitamisessa lääkärit eivät edes halua kuullakaan että tätä sairautta voitaisiin hoitaa muulla kuin lääkkeillä.

Eli ihmiset jotka ovat sairastuneet addiktioon ja eivät ole pystyneet hallitsemaan päihdyttävien aineiden käyttöä, niin lääkäreistä ja etenkin lääkeyrityksistä on ihan hyvä että sairautta hoidetaan korvaushoidolla.

Laittomat päihteet siis helvettiin ja lääkeyritysten lailliset päihdyttävät lääkkeet tilalle.

Sitten ihan oikeasti ihmetellään sitä miksei päihdeongelmat katoa yhteiskunnasta vaikka päihdetyöhön eli lue korvaushoitoon laitetaan rahaa miljoonamitalla.

Ongelma ei katoa koska ongelman ei haluta katoavan, koska moni eri taho hyötyy siitä että juuri tämä ongelma on olemassa.

Päihdeongelmaan on myös olemassa lääkkeettömiä hoitoja sitten on vielä vertaistukiryhmät joiden kautta ihmisiä raitistuu, näistä ei vain puhuta koska niissä huomioiodaan ihminen ennen liiketoimintaa.

Lisäksi vertaistukiryhmät ovat ilmaisia.

Tutkijat ja lääkärit ovat siis myyneet oman etiikkansa eniten tarjoavalle, potilaiden turvallisuuden ja myöskin oman ihmisyytensä hinnalla.

He ovat käytännössä myyneet sielunsa eniten tarjoavalle.

Ja tämä näkyi koronahuijauksessa jossa useat lääkärit vaativat ihmisiä ottamaan kokeellisen geeniterapiiruiskeen vaikka he itse tiesivät että se voi olla vaarallinen.

Huhut myöskin kertovat siitä että kovin moni lääkäri joka itse suositteli koronarokotteen ottamista, niin hän ja hänen perheensä jättivät itse sen ottamatta.

Ilmeisesti sitä piti suositella muille ihmisille, mutta itse sen ottaminen ei ollut nyt niin välttämätöntä.

Joten tällaisiin ihmisiin et voi luottaa, jotka laittavat rahan ja uransa ammattietiikkansa edelle.

He eivät ajattele sinua tai sinun etuasi tai terveyttäsi vaan kuinka paljon he voivat tienata kauttasi.

Sinä et ole heille ihminen vaan hyödyke.

Lääkäreihin et voi siis enää luottaa kuten et voi enää koko Suomen terveydenhoitojärjestelmäänkään.

Poliitikkoihin nyt vain luottavat pelkästään tyhmät tai ihmiset jotka eivät pysty itse huolehtimaan itsestään tai tykkäävät olla kulteissa mukana.

Puolueet ovat täysin uskonlahkoihin verrattavia organisaatioita joissa puolueen johtajaa pitää totella sitä kyseenalaistamatta tai muuten tulee sanktioita.

Joten jokaisen velvollisuus näinä päivinä on pysyä niin terveenä kuin mahdollista ja mennä lääkäriin vain ihan akuutissa tapauksessa.

Mitään neuvoja tai ohjeita lääkäreiltä ei kannata ottaa, koska he lobbaavat isojen lääkeyritysten etuja, eikä heillä ole mitään halua pitää sinua terveenä vaan sairaana jotta sinulle saadaan myytyä kalliita lääkkeitä.

Joten toistan vielä: meidän pitää itse huolehtia itsestämme ja toisistamme.

Meidän täytyy siis itse ottaa selvää millainen ravinto meille sopii joka pitää meidät terveinä.

Viimeinen huhu on se, että elintarvikeyrityksemme laittavat hyönteisiä ruokaamme eli ihmisten elimistöön sopimattomia loiseläimiä silputaan ja laitetaan jo valmiiksi epäterveeseen prosessoituun ruokaan.

Samat tahot muuten omistavat isoja siivuja isoista elintarvikeyrityksistä kuten myöskin isoista lääkeyrityksistä.

Kannattaa selvittää missä kaikkialla BlackRock ja Vanguard oikein pitävät omistuksiaan.

Ja omistajat haluavat voittoa: epäterve ruoka aiheuttaa sairauksia joita hoidellaan jälleen kerran kalliilla lääkkeillä.

Joten jälleen kerran meidän täytyy itse selvittää mistä se puhdas ruoka tulee ja yleensä se tulee maatiloilta joita nykyinen hallituksemme on muuten tuhoamassa.

Vielä ei ole myöhäistä pelastaa maaseutua ja se pelastuu vain sitä kautta että ihmiset havahtuvat maaseudun hätään joka tuottaa meille puhdasta ruokaa joka pitää meidät terveinä.

Kannattaa joskus mennä suoraan maatilalle ja ostaa sieltä ruokansa.

Ruoka on yksi osa ja seuraava osa on liikunta.

Meidän täytyy lisätä liikuntaa elämässämme.

Meidän on huolehdittava mielestämme ja mitä syötämme sinne.

Joten nämä asiat voi yhdistää sen sijaan että katsoisit televisiota vaikkapa viisi tuntia päivässä, niin skippaa niistä kaksi ( ne ovat kuitenkin vain uusintoja ) ja käy iltalenkillä.

Pelkästään hyötyliikuntaa lisäämällä pääsemme jo hyvin pitkälle.

Hyötyliikunta on sitä ,että jos asut kerrostalossa ja sinulla ei ole mitään fyysisiä rajoitteita, niin käytät portaita etkä hissiä.

Ja jos työmatkasi ei ole kauhean kaukana, niin et mene tottumuksesta autollasi vaan kävelet tai menet pyörällä.

Tärkeintä on se, että otat oman elämäsi ja oman terveytesi omiin käsiisi ja käytät lääkärien ja sairaaloiden palveluksia vain hätätapauksessa.

Tietenkään kaikki lääkärit eivät ole pahoja kuten Antti Heikkilä joka oikeasti koittaa auttaa meitä kaikkia.

Myöskin Pelastetaan Suomen Lapsissa toimivat lääkärit tekivät kaikkensa pelastaakseen lapset tästä koronakusetuksesta.

Sen sijaan Krista Kiurun johtama ministeriö hyökkäsi puolestaan lasten terveyttä vastaan ja ehdotti että alle puolivuotiaat lapset pitää rokottaa.

Ja tässä asiantuntijaraadissa joka teki tuon päätöksen ei ollut mukana muuten yhtään lääkäriä.

Lääketeollisuus on niin voimakasta että pääosin terveydenhuollossa olevamme lääkärit ja hoitajat tekevät päätöksiä enemmän yritysten etu huomioiden kuin oikeasti niin että he piittaisivat asiakkaistaan.

Vain akuutin sairauden tai ongelman ilmetessä kannattaa mennä lääkäriin.

Muuten kannattaa pysytellä terveenä.

Ja tietenkin jos aikoo synnyttää, niin kannattaa mennä sairaalaan ja itse en suosittele synnyttämistä delfiinien kanssa.

Tosin kotisynnys on tällä hetkellä suuressa kasvussa ja se kertoo myöskin siitä, että osa ihmisistä on havahtunut ja ei yksinkertaisesti enää luota esimerkiksi neuvolan palveluihin.

Se on surullista, että Suomessa rehottava korruptio on tuhonnut ihmisten uskon neuvoloihin.

Ja tässä menee paljon aikaa sekä monia sukupolvia ennen kuin usko terveydenhoitoon, lääkäreihin ja esimerkiksi neuvoloihin palautuu.

Kyllä se palautuu kun korruptoituneet ihmiset joutuvat pois asemistaan ja uudet sekä nuoremmat tahot tulevat heidän tilalleen ja alkavat taas toimia ihmisyys ja ihmisten terveys edellä ja laittavat tuon taloudellisen hyötypuolen sivummalle.

Sitten jos esimerkiksi haluaa saada Pfizerin vastuuseen siitä kuinka paljon sen geeniterapiaruisku on tappanut tai vammaututtanut ihmisiä, niin helpoin keino tavallisella ihmisellä on se, että välttää kyseisen yrityksen tuotteiden käyttöä.

Lääketeollisuus tarvitsee enemmän meitä ihmisiä ja en ole ollenkaan varma enää tässä vaiheessa kuinka paljon me oikesti tarvitsemme lääketeollisuutta tai sitä palvelevien lääkäreiden neuvoja.

Jokaisen pitää tietenkin itse omaa harkintaa käyttäen miettiä tarvitseeko hän lääkäriä tai sairaanhoitojärjestelmän palveluja.

Kuitenkin ihan kaikesta pikkuviasta ei kannata lääkäriin tai sairaalaan mennä, koska he vain laittavat sinut syömään lääkkeitä, tarvitsit niitä tai et.

Ja jos lehdissä tai mediassa vaahdotaan että nyt lääkäriin pitää tästä vaivasta mennä tai tuota lääkettä käyttää, niin ehkä kannattaakin toimia juuri päinvastoin.

Itse olen luopunut myöskin verenluovuttamisesta kun olen saanut sen kuvan, että valtaosa siitä verestä jota luovutetaan ei menekään apua tarvitseville vaan se myydään lääkeyrityksille jotka laittavat veremme lääkkeisiin ja myyvät sen meille takaisin.

Itse en olisi tätä kirjoitusta tehdä.

Lapsena sain hyvää hoitoa korvakipuihin terveyskeskuksesta ja olen aiemmin luovuttanut verta ja pitänyt sen tekemistä jopa kansalaisvelvollisuutena.

Olen uskonut lääkäreihin ja toiminut hoitajien ohjeistusten mukaan.

Jossain 2010 korvilla niin kuin maailma ylipäätään, niin kaikki alkoi pienin askelin menemään oudommaksi.

Näin jälkikäteen oltiin siinä vaiheessa kun suurista yrityksistä oli tullut jättiläisiä ja myöskin kaikesta oli tehty keskittynyttä.

EU:n valta kasvoi ja myöskin WHO:lle oltiin annettu enemmmän ja enemmän valtaa myöskin kansallisissa asioissa.

WHO:n rahoitus lähti menemään valtioilta yksityiselle sektorille jolla oli tiukat taloudelliset yhteydet suuriin lääkeyrityksiin.

Kaikki alkoi mennä oudompaan suuntaan ja vasta koronakusetus avasi silmät, että kuinka pahaksi tilanne on päässyt myöskin terveydenhoitomme saralta.

Eliittiä ajatellen niin tämä koronakusetus taisi olla vikatikki, koska se paljasti kuinka laajasta korruptiosta onkaan kyse.

Ja jos perusoikeuksia rikotaan sen perusteella että meillä on tappava pandemia, niin sen tappavan pandemian tulisi sitten tappaa ihmisiä ihan oikeasti eikä vain kirjanpidollisesti.

Jos haluat taistella korruptoitunutta maailmaa vastaan niin tehokkain ase siihen on että älä ruoki sitä.

Pitäkää siis itsestänne huolta, koska tässä ajassa kukaan muu ei sitä tee.

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Erittäin tunnettu koulukiusattu.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit
Leino Kimmo
10 kuukautta sitten

Ja karmeinta on, että ennen massiivisia piikityksiä oli THL:n tiedossa “uuden tyyppisten” rokotteiden karmeat vaarat !

Terveyskirjasto Duodecim 22.2. 2021 julkaistu tutkimus ( mukana Hanna Nohynek) “Sikainfluenssa pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia.”

“Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

Tämän tutkimustiedon valossa kaikki “uuden tyyppiset” rokotukset olisi pitänyt kieltää välittömästi 22.2. 2021 ; miksi yhä jatketaan tutkimustulosten mukaan vaarallisilla piikeillä ?

Terveyskirjasto on jokaisen terveydenhuollon ammattilaisen ja muidenkin suorassa käytössä !

Tämän tiedon valossa kyseessä on TAHALLINEN teko ihmisten vammauttamiseksi / tappamiseksi; kuolemantuottamus / vammantuottamus vähintään !

Missä viipyy poliisin rikostutkinta tästä asiasta ? Nyhonekin osalta tapaus on täysin selvä; tutkimukseen osallisena on ollut täysin tietoinen teoistaan ! On myös ilmeisesti saanut paljon rahaa lääkeyhtiöiltä; onko kyseessä palkkamurhat ? tai osallisuus niihin ?

jarno jäppinen
10 kuukautta sitten
Vastaa  Leino Kimmo

Tästä tulee vielä uskomaton hässäkkä kun tätä koronahuijausta aletaan setviämään.

Lääkärit ja lääketeollisuus tietää itsekin että tästä tulee semmoinen myräkkä kun oikeasti piikistä sairastuneet ja kuolleiden omaiset hyväksyvät sen minkä me jo tiedämme.

Lääkäriliitto on reagoinut näin:

https://mvlehti.net/2023/02/09/laakariliitto-poisti-sivultaan-nurnbergin-saannoston-alkaako-syyllisyys-pelottamaan/Contact Us

2
0
Kommentoi ja keskustele!x