Juuri läpimennyt translaki tulee heikentämään naisten asemaa Suomessa.

Laki näet mahdollistaa sen, että tuomittu seksuaalirikollinen voi sukupuolta vaihtamalla päästä naisten tiloihin.

Tulevaisuudessa niin sanottujen saalistajamiesten määrä tulee oman uskomukseni mukaan kasvamaan räjähdyksen omaisesti.

Myöskään yhtään ei ole mietitty sitä miltä nuorista naisista tuntuu riisutua pukuhuoneessa, jossa on käytännössä fyysisiltä ominaisuuksiltaan mies.

Keski – ikäinen mies voi siis mennä naisten pukuhuoneisiin ja riisutua alasti vain väittämällä olevansa nainen vaikkei fyysisesti sitä olisikaan ja pukuhuoneessa voi parhaimmillaan olla alaikäisiä tyttöjä, he eivät varmaankaan traumatisoidu tästä?

Minusta sukupuoli ei ole mielipidekysymys vaan biologinen kysymys.

Jos synnyt mieheksi ja haluat olla nainen, niin sinun on mahdollista muuttua naiseksi myöskin fyysisesti.

Ja sama naisten kanssa.

Jos haluaa olla toista sukupuolta, niin sitten on tehtävä ne lääketieteelliset toimenpiteet joilla aiempi sukupuoli muuttuu halutuksi sukupuoleksi.

Ja koska prosessi on pitkäkestoinen ja haastava, niin se jo automaattisesti tekee sen, että isoa harkintaa käytetään siihen että muuttaako sitä sukupuolta johon on syntynyt vai ei.

Toistan sen, että sukupuoli ei ole mielipidekysymys ja sukupuolesi ei muutu vaikka mielesi omasta sukupuolestasi muuttuisikin.

Naiset ovat naisia niin kauan kunnes ottavat valtavia hormonihoitoja ja tekevät fyysisiä hoitoja joilla he muuttuvat miehiksi ja sitten he ovat miehiä ja saavat oleilla vaikkapa miesten pukuhuoneessa.

Nainen ei voi mennä miesten vessaan vaikka väittäisikin olevansa mies, koska hän ei fyysisesti pysty pissaamaan pisulaariin.

Nainen voi näin tehdä vasta fyysesti muututtuaan mieheksi.

Muita väärinkäytöksen mahdollisuuksia on se, että jos armeijaan meno ei nappaa, niin muutat itsesi parilla klikkauksella naiseksi ja skippaat armeijan.

Nykyinen Translaki on sukua Natohakemukselle.

Molemmat on nopeasti suhaistu ja asioista ei ole otettu riittävän laajasti selvää.

Sitten on tekemällä tehty sopivia mielipidekyselyjä joita on syötetty mediaan ja luotu kuvitteelinen kuva että suuri osa suomalaisista toivoisi tätä.

Sitten asiat runnotaan eduskunnassa läpi ja juostenkustu asia tulee voimaan ja aiheuttaa enemmän pahaa kuin hyvää.

Natoon menossa ei oltu mietitty yhtään miten Turkki saattaisi asiaan reagoida ja sen suhtautuminen ja vaateet tulivat yllätyksenä.

Se mikä tulee tulevaisuudessa poliitikoille yllätyksenä on se, että tämä juuri läpimennyt laki on märkäuni pedofiileille ja raiskareille.

Ja kun asiat lähtevät menemään pieleen ja usko pois, ne tulevat menemään isolla kädellä, niin yksikään poliitikko joka äänesti tämän lain puolesta ei tule ottamaan vastuuta yhdestäkään lisääntyneestä raiskauksesta jonka tämän lain läpimenon kautta tulee tapahtumaan.

Irlannissa kävi näin:
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009353268.html

Jokainen saa olla sitä sukupuolta jota haluaa, mutta ei se sitä tarkoita että se olisi vain ilmoitusasia.

Ihmisen on oikeasti ja konkreettisesti muututtava siksi sukupuoleksi joka hän haluaa olla.

Ilmeisesti tässä kuitenkin on kyse siitä, että koronakusetus alkaa paljastua ihmisille ja yhä usempi vetää johtopäätökset kokeellisesta rokotteesta ja nykyisistä ylikuolemiseta.

Tämän lain läpi meno on mukava tunteisiin vaikuttava kokemus ja siitä seuraa se että asiasta puolesta sekä vastaan kampanjoivat ottavat yhteen.

Näin unohtuu se, että oma hallituksemme on tappanut omaa kansaansa oman etunsa takia kokeellisilla rokotteilla.

Nyt kun tällä translailla peitellään koronakusetusta, niin raiskarit pääsevät nyt ihan vapaasti naisten pukuhuoneisiin ja etenkin nuorten tyttöjen turvallisuus on vaarannettu.

Vastaavanlainen kirjoitus lähti aika nopeasti Uuden Suomen alustalta, katsotaan miten tälle täällä käy.

Lisäksi muistutan vielä että kyseessä on minun omalla nimelläni kirjoittama mielipide, jonka pääpaino on siinä että laki on huonosti suunniteltu.

Minä vihaan koulu-, työpaikka- ja nettikiusaajia ja koitan pääsääntöisesti tulla kaikkien muiden kanssa juttuun, olivat he mitä sukupuolta tahansa.

 

 

 

Tämän kirjoituksen Vastavuoro -palstalle on kirjoittanut

jarno jäppinen

Vastavuoro-kirjoitukset edustavat ainoastaan kirjoittajiensa näkemyksiä.
jarno jäppinen
Kirjoittanut jarno jäppinen

Kirjailija Kyminlinnan puolustaja Ja monta muuta segmenttiä kaupan päälle.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Sisältöpalautteet
Näytä kaikki kommentit


Contact Us

0
Kommentoi ja keskustele!x